you win some and loose some

JAG HAR TAPPAT BORT MIN TELEFON!!!!!!

bra olga! riktigt riktigt bra!

anyway.. jag har gjort rean har.. kopte varldens finaste roxy-jeans som jag tyvarr inte kan lagga upp nagra bilder pa EFTERSOM MIN TELEFON AR BORTA!!!!!!!!!! (men jag ar inte bitter)
Ok det var verkligen bara en tidsfraga innan det skulle handa, och jag har ju faktiskt haft den i over ett ar (that must be some kind of record) AH jag ar sa kass!! riktigt vardelos faktiskt!

Imorgon ska jag och Daniels mamma Lynne ut pa en tjejdag. Forst ska vi ga pa manikyr och sedan ska vi gora deras stora shoppingcenter. Efter det blir det nyarsmiddag med hela familjen, och sedan ska Daniel och jag gora stan :) Hoppas att alla far det trevligt pa nyar, jag saknar er!

PUSS

England

ar toppen!!
Huuuur fint som hellst, riktigt idylliskt liksom!
Tyvarr sa regnar det hela tiden, det ar lite trakigt.. Men det far man ta, kan dom som bor har sta ut med det sa kan jag nog ocksa gora det for nagra dagar :P

Jag har varit runt och sett omgivningarna, och sa har vi varit pa en del barer har.. GUD vad ofta de hanger i barer har, jag skojar inte. Alla fordommar som man har ar sanna, trust me!

Skriver snart igen!

PANIK!!

Nu har den så välkända paniklen återvänt. Den smyger sig på varje gång resväskan kommer fram. Fortfarande, trots att jag påbörjade packningen på riktigt för två timmar sedan, så ligger väskan där lika tom som för två timmar sedan. Vi snackar beslutsångest och ineffektivitet här va!

Vad ska jag ha på mig, vilket väder kommer det att vara och vad kommer vi göra? Ska jag satsa på fest eller på vardag? Varmt eller snyggt? för att inte tala om skorna!!! Hur många klackar ska jag ha med mig? vilka sneekers? och ska jag ta med några stövlar??
Värst blir det när jag inte vågar vara snygg på mitt eget sätt. Jag älskar stora tunikor och lite lösare kläder, men frågan är om jag kommer vara snygg även i England? Eller kommer jag bara se ut som en tjej som försöker dölja en gravilitet? hahaha! damnit!
Bara att börja gräva i garderoben... Och ni som har sett min garderob kanske förstår mitt problem ey?

nu sitter jag här..

Jag har nyligen vaknat och jag har precis bokat mina tågbiljetter till flygplatsen.. Dyyyhyhyhyhyyyrt! Vad ska man göra? Haha jo jag vet! Vad sägs om att ta körkort?

Ok här kommer dilemmat: antingen så börjar jag packa nu så att jag får det överstökat. Eller så skiter jag i det, ligger och slappar vid min kompis tvn med min andra kompis datorn i knät. What to dooo?

Nu springer min schizo-mamma omking och kallar mig egoist. Vad kul tycker jag, och då blir hon sur för det var ju menat som ett skällsord.. Sorry morsan! Jag är egoist och jag är fucking proud of it! :P

tjugo minuter kvar

av julaftonen dethär året.. Sjukt tråkig dag!
Jag har bergis gått upp typ femton kilo på en dag, jag hatar dagar så det är ok att frossa!! Dock så har jag inte frossat i den traditionella julmaten, nejnej! Jag och mamma bojkottade svennejulbordet och käkade hummer. FEEEETT gott! När jag tänker efter är det enda juliga vi har ägnat oss åt att ha kalle på i bakgrunden.. JUSTE! vi sjöng "all i want for christmas" några gånger tillsammans också! Det var kul! Visste inte att jag kunde kommunicera med min mamma över huvud taget, det var en trevlig överraskning! Men sen blev hon schizofren igen och jag kände återigen igen den mor jag känner så väl.

NEJ nu ska jag sova, och imorgon kan ni förvänta er en massa inlägg om hur tråkigt det är att packa.. För snart sticker jag till england!

Godnatt och god jul!

jag har ett problem!

Träffade Ellen och Calle på kupolen idag. Jättekul, vad ju ett tag sen! Fick höra många roliga historier om knäppa franska familjer! haha!

Dagens tumnmen upp går till mig! Råkade glida in på den nya skoaffären och såg till min både fasa och förtjusning att skorna med stort S var på rea. Självklart adidas sleek, fast annan färg och modell än mina. bara fyrahundra kronor kostade dom. Jag stog och velade länge och väl tills jag till sist insåg att jag inte behöver dom. Den dåliga sidan av mig försökte argumentera med att det är ett kanonpris, dom är så snygga och skulle passa TOPPEN till min nya handväska.. Men icke! Min duktiga och friska sida vann en bitterljuv seger och jag gick ut ifrån affären tomhänt! Min sjukdom som kallas shoppaholic kanske börjar avta.. (eller så inser jag att jag verkligen är helt pank)

Nu ska jag plocka fram en stor och onyttig ostbricka och dränka saknaden av skorna med hjälp av lite mat. Eller vänta... Betyder det att jag botar en sjukdom med en ätstörning? hahaha! you go olga!


hej fetma

två julkorgar fyllda med i princip bara ostar, kex och godis. Det är ungefär det jag lever på just nu. mmm vad nyttigt! fetma here i come!

image181

nu : fik och sistaminuten-jul-shopping på kupolen!!
HAHAHA! btw! FIKA är verkligen något jag behöver nu! tjockis!


julledigt

sista dagen på jobbet : AVKLARAD
detta hade jag på mig
image179

image180

- Blus H&M
- Jeans Acne
- Stövletter Wedins
- Klocka Ur&Penn
- Örhängen Chanel
- Armband Guldfynd
- Halsband en gåva, vet ej inköpsställe

nu väntar en lång och riktigt efterlängtad ledighet! Ledigheten invigdes med en shoppingtur till Valbo med Paola och Sara där jag köpte ett linne och ett halsband. gräääjt!

Sedan bar det av hem till Jocke där Lina laddade inför sin sista utekväll i Falun på gud vet hur länge.. Lina laddade lite för bra och kom dessvärre aldrig in :P hahaha så söt!

Jag är kanske den största loosern som andas av atmosfären just nu.. tappade garderobsbricka och fick gå hem utan jacka och väska. OVÄRT! men nu har jag allt igen :D

kulturnämnden....

Nämndemöte idag.. HERRE!

"klart att inte de myndiga tonåringarna i falu kommun kan ta ansvar över sig själva och sin alkoholkonsumtion själva, de är ju bara 18-25 år...." typ så lät det! men men men! jag kan ju själv! Och jag tror att alla andra kan själva också! de kan garanterat bättre själva än pensionärerna i min nämnd..

Imorgon har jag min lediga kväll = jul shopping!!!!

nu = slita på jobbet ett tag till (leka med sara)


orättvist!

Livet SUGER! Fan vad allting ska vara orättvist! Det är så jävlajävla hemskt!

Efter 12 timmar på jobbet (andra dagen i rad bör tilläggas) så är man lite trött, och när jag är trött så är jag även ganska känslig. Jag träffade en riktigt speciell persons om har det väldigt svårt just nu.. Jag har gråtit hela kvällen därför att allt efter lite researsch känns jävlgt hopplöst. 

Adel, jag hoppas att du får stanna i Sverige! Jag håller tummarna och hör runt och gör allt jag kan! Du ska inte få utvisas, du är för grym för det!! 

 

orättvist!

Livet SUGER! Fan vad allting ska vara orättvist! Det är så jävlajävla hemskt!

Efter 12 timmar på jobbet (andra dagen i rad bör tilläggas) så är man lite trött, och när jag är trött så är jag även ganska känslig. Jag träffade en riktigt speciell persons om har det väldigt svårt just nu.. Jag har gråtit hela kvällen därför att allt efter lite researsch känns jävlgt hopplöst. 

Adel, jag hoppas att du får stanna i Sverige! Jag håller tummarna och hör runt och gör allt jag kan! Du ska inte få utvisas, du är för grym för det!! 

 

LOVES IT!!!

Hittade årets välgörenhets t-shirtar ifrån Marc Jacobs på Tradera och Ebay.  Den säljs till förmån för forskningen kring hudcancer och basicly så har ett gäng modeller klätt av sig nakna och plåtats. SKITSNYGG kampanj!

Jultomten! Gör mig snygg och skänk samtigigt en slant till cancerforskningen (blink blink)

Här är min solklara favorit: Dita von Teese
image178

Back home

Det gick snabbt.. Hoppas att mina läsare kan förlåta min inaktivitet på bloggen, det fanns bara svindyra internetcaféer med värdelösa datorer, så en gång fick räcka bestämde jag :) Grymt skönt väder har vi haft, det var underbart att få se lite solsken för en vecka.. Träffade några underbara människor på min resa! Tack för allt, speciellt till Malin och Annelie <3

här bjuder jag på ett litet urplock av semesterbilderna:

image168

           

           

           

antligen hittat en dator

Gran Canaria ar toppen!! Hotellet ar ganska avsides fran stan, men det ar ratt hyffsat anda. Jag ar jattebrun, kan tyvarr inte lagga upp nagra bilder, men ni far vall se nar jag kommer hem istallet ;)

Jag har fiskat haj har!!! HUR COOLT SOM HELLST!! var ute med en yatch och tittade pa delfiner och solade. Grillade och snorklade gjorde vi ocksa.. riktigt lyxigt! :D Annars har jag mest legat pa stranden och badat i det SKITVARMA havet!

mamma : jag lovar att inte supa nagonting mer under resten av veckan, du kan vara lugn!

Jag ar sjukt glad att slippa kalla och slaskiga falun, men jag langtar anda hem ratt mycket.. Jag aker ju hem ganska snart, bara tre dagar kvar nastan..

Slut pa surftid nu..
KRAM sa lange!


på flygplatsen

befinner jag mig just nu.. SUPERSPÄNNANDE!!
pirr i magen som fan! längtar efter att planet ska slå på jetmotorerna och allt börjar skaka lite... mmmmm!

Vägen hit till Landvetter har varit lång och läskig! Elias var dum så jag har varit lite ledsen, men nu är han tydligen snäll igen :P haha! Och jag kan tyvärr inte vara ledsen för att min resekompis har blivit av med körkortet idag på väg till göteborg. han kör som en fartblind kärring :P

NU SKA VI BOARDA PLANET! weeei!

CPOLGA

ÅH jag är så slarvig och dålig! Jag kom på lite randomly att jag kanske borde ha med mig mitt pass.. Jag letade, och letade, och letade.... Jag vände upp och ner på alla lådor och öppna ytor där ett pass kan tänkas ligga gömt. Till sist så rörde jag runt lite till för att slutligen hitta det där jag kollade först och där jag trodde att det skulle ligga, men där jag hade letat väldigt slarvigt..

Nu ska jag slänga ner det sista i väskan, väga den och promenera bort till scandic för att träffa Pierre och Marcus.

OCH IMORGON FAR JAG!

jag ska verkligen göra allt jag kan för att blogga från paradiset! Annars hörs vi åter om en vecka! Hoppas att ni inte drunknar i slasket här hemma!!


Hissa eller dissa

Mamma totaldissade min pälskappa.. hahahaha! Hon har inte fattat att hela sovjet-stilen är inne igen :P Jag totalt ÄLSKAR den i alla fall.. Sjukt lyxig! :D

         


Jag vet att jag inte är något vidare bra på att fota outfits..
Men vad tycker du? Hiss eller diss?

Min sista kväll i kylan

Sista kvällen hemma! Jag skulle ner på stan och köpa nödvändigheter efter jobbet, men jag kom hem med en pälskappa.. Jag börjar tro att jag har problem. Men det finns verkligen inget som får en på bättre humör än en shoppingtripp! :D

Just nu packar jag till ljudet av absolute music 56.. Imorgon kommer taxin och hämtar mig klockan 05.35 varvid min resa mot gran canaria börjar. DET SKA BLI SÅÅÅÅÅ SKÖNT ATT KOMMA BORT!

Lite rädd är jag dock, har haft SJUKT svårt att masa mig upp ur sängen den senaste veckan. Jag har försovit mig hela tre gånger av totalt tre möjliga. Hoppas verkligen inte att jag missar tåget eller nått :S

Valet, resfebern, shoppingen och illamåendet

ÅH det finns så mycket jag vill skriva... Om det sjuka valresultatet i Ryssland.. Om min Gran Canarienresa PÅ TORSDAG!!!! :D Om allt hett som jag har handlat på min senaste runda på kupolen.. och om några mindre roliga saker..

Tyvärr kan  jag inte det! En bloggares mardröm går jag igenom just nu, internet funkar inte.. :(

Jag dör! Finns inte så mycket att göra åt saken dock..

NU SKA JAG BÖRJA PACKA!! :D

Hemma i Dalarna

ÅH det är fullt med snö på backen här hemma i Dalarna! Och snart är det jul och ännu snartare åker jag på semester. Det känns bra att det är snö på backen och kallt om rumpan när jag snart ska få åka till en sandstrand och sola rumpan :P

Det har varit otroligt skönt att vara ute och resa ett tag. Få se något nytt liksom. Det var så skönt att jag tydligen började sakna Dalarna lite.. Jag insåg det när jag åkte förbi Avesta och såg den jäääättestora dalahästen som välkommnade mig hem :P

Gotland var GRYMT! bilder kommer senare!

Hem får jag inte komma ännu, sitter just nu på MUF Dalarnas kurs och lyssnade precis på Patrik Forsslund prata om försvarets utlandsstyrkor. Middag och vinpimpel med vännerna väntar nu, det återstår sedan att se om jag kanske till och med kan tänka mig en utgång i Borlänge.. Länge sedan det inträffade!