Pirr i magen!

Resväskan står i hallen packad och klar, Olga sitter i soffan och är allt annat än klar. Tack vare min kära (!) körskola så fick jag en mindre hjärtattack när jag skulle betala bikinivaxningen när köpet inte godkändes. Jag fick springa till skolan och logga in på min internetbank där mitt saldo var -11 300. HELT bestört blev jag och började gråta och trodde att jag blivit utsat för detdär kortbedrägeriet följt av ett raseriutbrott på körskolan när jag upptäcker att dom har dragit 14 000 kronor för mycket för mina körlektioner. En HEL dag senare har jag nu fått tillbaka mina pengar, mitt fästingbett ser ok ut och min väska är som sagt packad och stängd (det ultimata tecknet på att väskan verkligen är färdigpackad) Tack vare min CP körskola så har jag idag inte hunnit med att skriva mitt sista skolarbete och kommer antingen få göra det i natt, imorgon bitti eller aldrig och ta ett IG i kursen. Jag får se hur jag gör, men hur som helst så åker jag imorgon. Det ska verkligen bli HUR kul som helst! Nu ska jag mysa hejdå med Calle. Och ni kan räkna med en massa bilder när jag kommer hem ;) Vi ses om en vecka!


Helg på landet

Efter en helg på landet har jag lyckats med följande :
- räddat en kopparorm ifrån en skata
- ev dödat en snok med en liten sten som jag kastade (för att skrämmas, men den träffade hans huvud)
- grillat korv vid en lägereld
- fått handväskan fylld med en alkis sprit på tåget
- skämt ut mig inför hela calles familj i en blå tantmössa
- FÅTT EN FÄSTING = jag kanske måste käka peniciilin om det blir rött = bulgarien 2007 blir en nykter resa = jag DÖÖÖÖR!

Kort sagt så blev inte så mycket som det var tänkt. Lärorikt var det iaf...... HELVETTE!

STÖRD brud

Lyssnade just på "dunka mig gul och blå" och den låten är för det första riktigt patetisk. Men framförallt så förklarar den ett av samhällets förhållandevis stora och väldigt allvarliga problem, nämligen våldtäkter. Hon sjunger om hur hon vill ha värme och samlag med en kille när hon är riktigt packad. När klockan ringer dagen därpå minns hon inte någonting och hävdar att hon aldrig skulle röra killen om hon så vora jättepackad. Där har vi det! En tjej kan viska "jag har inga trosor på mig" och "Du kan vara tempen i mina tre hål" för att dagen efter hävda att hon inte var med på det för att hon ångrar sig.
Nog för att en tjej som blivit våldtagen har varit med om något riktigt hemskt, men att en kille kan bli anklagad efter något sådant är ju i mina ögon fakiskt minst lika illa.

Efter att ha lyssnat på låten så måste jag fråga om tjejen som sjunger och som skrivit låten har någon skam i kroppen? Och har hennes föräldrar flytt landet utav skamm ännu?

Bra jobbat Sverigedemokraterna

NOT!

Riktigt intressant 
artikel från Aftonbladet om hur många som egentligen är bidragstagare i Sverigedemokraterna. De kör ju riktigt hårt på hur mycket invandringen kostar för den svenska arbetaren och att många invandrare lever på bidrag. Sjukt roligt är då att läsa att var trejde Sverigedemokrat är beroende av bidrag och att hela 20 procent av Sverigedemokraterna är sjukpensionärer. Det är lätt att se sig själv igenom andra, men herregud! Detta är patetiskt. Det är riktigt moget av ett gäng vuxna människor att springa omkring och predika om de höga kostnaderna att ta emot invandrare när dessa människor själva inte är ett dugg bättre.
MOGET!

MYS!

Calle kom förbi igår och gungade gungbräda med mig igår.

image69

Gungbrädegungning är en underskattad umgängesform. Det bästa är att denna fina gungbräda står nedanför mitt fönster, den ska jag leka mycket med i sommar! :)

resfeber innan pluggandet

Jag var bara tvungen att gå in på vings hemsida och kika på bilderna en gång till innan jag kan plugga.

image67

Detta är utsikten ifrån hotellet med den feta poolen och stranden fem meter därifrån. ÅÅÅÅH vad det kommer äga att åka dit.

Slutbetyg!

Jag klarade det, MVG i Biologi B!
Hur skönt som hellst. Jag är så jävla bra!
Snart är jag verkligen klar med alla kurser, det är helt otroligt. Vem kunde ana detta för två-tre veckor sedan? (inte jag) Jag har dock en helg av plugg framför mig. Imorgon ska jag dock träffa Sofia och Hanna som jag inte har sett på väldigt länge, och det är alltså dom som jag ska åka till Bulgarien med. Sen ska jag på sextioårskalas också, två släktingar till Calle fyller år och ska ha kalas. Sköjj!

Men nu: skriva min förhoppningsvis sista kemirapport i mitt liv! (MEN oj, nu blev jag lite sentimental, det är ju verkligen slut snart.. lite sorgligt...)

Snygging!

Här har vi vinnaren!

image66

SNYGGING!

Top Model

Sitter och tittar på finalen i Top Model. ÅH vad snygga kvinnorna är, önskade att man kunde ha fått en sådan kropp av mamma och pappa. Det fick jag inte, och tyvärr är jag dålig på att skapa mig den kroppen. Den senaste tiden har jag skyllt allt på studierna, vad ska jag skylla på efter studenten? NEJ! Jag orkar verkligen inte med mig själv, mitt sockerberoende och min passion för sliskig snabbmat. För att inte tala om all sås till maten, eller ost! Åh jag är en riktig frossare, och jag går verkligen upp i vikt hela tiden på grund av det. Skärpning nu, här kommer det:

- Jag ska inte äta godis, kakor, bullar, hamburgare, pizza eller sås fram till studenten.

Jag vill verkligen inte vara med om att min balklänning och min studentklänning är för små när det är dags, därför vill jag tacka Tyra för att det är två heta tjejer kvar i tävlingen som kan bli min inspiration för en hälsosammare kost. YEAH!

Jag vill tillägga att jag kommer att lägga upp minsta lilla fusk här på bloggen så att jag får skämas!

Biologiprovet

gick bajsadåligt. Jag tror att jag dör! Varför fick jag Europas sämsta minne för? :( nu har jag i alla fall bara en enda liten rapport i biologi kvar, sen är jag klaaar! weei!

Bifogar en bild på ett hjärta (eftersom jag inte kunde förklara hur det fungerar med alla relevanta begrepp)

image65

EN VECKA!

Endast en liten vecka kvar till BULGARIEN! WOHOOO! Jag längtar ihjäl mig tror jag!
Fast nu kan jag inte tänka på det. Har slutprov i Biologi B imorgon, och jag kan inga namn på hjärtat eller nervcellernas delar ännu, PANIK! Jag kommer därför vara lite inaktiv ikväll, ska plugga helahela eftermiddagen, kvällen och natten om det behövs! MVG i biologi, here I come!


R.I.P Martin

Äntligen är Martin hittad. Han försvann under valborgsnatten i Enviken efter att ha bråkat med sina vänner. Man såg honom gå ner till vattnet och aldrig komma upp igen. Ända sedan den natten har min favorit Ronja letat i skogen efter honom i stort sett varje dag. Det är till Martin jag tillägnar detta inlägg, men det är Ronja som har uppdaterat mig. Jag kände inte Martin och jag vet inte heller vem han var, men jag vill berätta vilken vän Ronja har varit. Hon har struntat i skolan för att gå i skogen och leta efter honom, detta gjorde hon och en tapper skara vänner till, långt efter att dykare, likhundar och helekoptrar slutat leta. Det är verkligen otroligt vilka människor det finns, jag blir så imponerad av deras styrka, att dom aldrig tappade hoppet och verkligen gjorde allt dom kunde hela tiden. Ronja, du är verkligen bäst.

Ryktet går att allting startade med ett tjafs om en vinflaska som bara eskalerade när alla var berusade. Det skrämmer mig att veta att en kille, som aldeles säkert är en sjukt bra kille som aldrig skulle komma på tanken i nyktert tillstånd, gick ner i sjön och dränkte sig på grund av ett helt meningslöst bråk om en meningslös vinflaska. Det skrämmer mig att en människas liv försvann den natten på grund av lite för mycket alkohol i kroppen. Det skrämmer mig att veta att jag själv mer än en gång har hatat alla och allt på fyllan, och sprungit iväg för att vara ifred. Det skrämmer mig verkligen, jag kan inte sluta tänka på det. Imorse hittades Martin i sjön, och idag hölls en minnesstund för honom som ska ha varit väldigt vacker. Det skrämmer mig att vad som började som en fest slutar med en minnesstund, som är så onödig. Jag blir lite mindre skrämd när jag vet att jag har Ronja, som är bland de finaste människan jag vet, finns i min närhet.

R.I.P Martin


SLUTBETYG

i tyskakursen : MVG!!

Så jäääävla skönt! jag kan kanppt förstå det, men snart är jag verkligen KLAR! wow!


Tips till alla törstiga

Den gamla favoriten jordgubb har jag personligen börjat tröttna lite på, och då dyker den här godingen upp i kyldisken. God och riktigt bra för magen = bra skit!

image64

Båten flöt! :)

Bilder ifrån premiären!

Denna båt har då calle byggt helt själv ifrån scratch, huur duktigt som helst!

image61

Den flöt !

image62

Fast calle glömde årorna!

image63

Idag

Har jag varit på styrelsemöte med MUF Dalarna. Vi fikade goda mackor och chokladbrownies. MUMS!
Nu ska jag och Calle åka till någon sjö och lägga i hans båt som han har snickrat ihop! spännande ey! Bilder irån den aktiviteten kommer senare. Lycka till till oss :)


The Ark

De klev upp på scenen och var verkligen hur snygga som helst. Ola lät lite nervös, men det syntes verkligen inte. Det var glam och det var schlager-rock för hela slanten. Synd var att sången var för långt fram vilket gjorde att Ola inte rikigt lät som vi är vana att höra honom. Men det var fortfarande ritkigt bra. Tyvärr gick inte våra idoler hem i resten av europa vilket var riktigt tråkigt. Tråkigt var också att Sverige kommer behöva kvala in till nästa år. Men hey, det fixar vi!

Här har vi hjältarna

image60

Min kväll spenderade jag hemma hos Anna tilsammans med henne, Frank, Ronja, Calle, Nicke och några till. Väldigt trevligt med mycket god mat som vi tillagade tillsammans :)


Bästa hemsidetipset 2007

På http://www.tv-links.co.uk/ kan man streama filmer och serier utan att behöva ladda ner dom och ta upp plats. HUR bra som helst verkligen. Är det inte allt som man någonsin har velat? Kunna se Desperate Housewifes, OC eller Familly guy när man vill utan att krångla. It rocks people! Dock inte så himla bra kvalité, men det är så himla enkelt så det är det verkligen värt!

Enjoy!

Mina

Jag sprang ner till staden ett slag och det visade sig vara glamrabatt på MQ. Jag fick med mig de snygga byxorna ifrån Sunshine som jag har provat några gånger nu, man måste ju passa på! ;)

image59

HAHA vad städat det är på mitt rum :P

Världens bästa sida

hittade jag idag, jag tänkte shoppa loss lite. Shortsen, t-shirtarna och skorna skulle bli mina. Och billiga var dom. Men i kassan visade det sig att dom inte skickar till Sverige. Sorgen är stor och olga har inga kläder. Här kommer ett kollage jag blev inspirerad att göra medans jag sörjde.


image58

tidig morgon

Vaknade tidigt imorse och blev orolig så fort jag tittade på telefonen. Jag kunde inte somna om i väntan på besked, så jag bstämde mig för att börja plugga på en gång. Doch så har jag hört ett rykte som jag behlver hjälp med att reda ut. Kommer Shrek 3 att komma?

image57

Hittade denna bild och blev helt överlycklig :)

Någon som vet?


Bebis bilder :)

Vi har hittat dom! Jag misstänker inte längre att jag är adopterad eller kidnappad. Jag och mamma försonades och rotade fram ett gäng bilder på mig när jag var liten och söt. Hel otroligt skönt! Jag kan dock inte lägga ut någon ännu då dom inte finns i digital form ännu. Jag är hur som helst riktigt lättad, och jag lovar bilder på bebisolga så fort det går!

Nu ska jag skriva min andra labbrapport för dagen! ÅH jag är så bra!

Tele 2 SUGER

Efter en lång och slutsam dag ville jag komma hem och titta på lite bra skit-tv innan jag drar igång med att plugga igen. MEN! tadaa, då funkar inte trean, femman och sexan. (dom är som du säkert känner till dom bästa skitkanalerna) så jag blev tvungen att titta på något annat. på viasats kanal 8 så går just nu något program om vanligt folk i England som har en uppfinning som dom ska försöka få ett gäng rika människor att investera i. Jag blir verkligen arg när jag ser dom "rika" bete sig som små åttaåriga mobbare på skolgården. Världens översittare beter dom sig som bara för att dom här fattiga människorna måste försöka sälja sin idé till dom. Jag hatar rika människor som inte kan hantera deras rikedom eller sig själva. så jävla patetiskt! Programmet går verkligen ut på att såga människor som brinner för sin idé bara för att det inte faller dom rika investerarna i smaken, och sedan ska denhär fattiga människan förödmjukas så mycket som det bara går. BLÄ

NU ÄR DEN HÄR!




image56


SLUTBETYG

I ännu en kurs :D Svenska C är avklarad och nu är det bara Eng B, Bi A, Bi B, Kemi B och Tyska kvar! två veckor, en olga. Will she make it? Don't miss the next episode of "Olgas skolgång", tomorrow she will dissikera one kohjärta on the biologilesson.
Höhö, don't miss it!

AAAH! Vackert väder och shorts! LOVES IT!

Nytt pass=döden

Jag hade otur och slarvade bort mitt pass för en dryg månad sedan. Nu när Bulgarien-resan närmar sig så gick jag till polisen och beställde ett nytt. JAG HÖLL PÅ ATT DÖ! Man får verkligen inte le på kortet, och jag kom på att jag verkligen ser efterbliven ut när jag inte ler. Det är ju tur att jag är ganska glad av mig och därför ler ofta och mycket, men FAN vad ful jag kommer bli i mitt pass. Helt sne och fet ser jag ut! GASH!

Depp is no more

Och nej, inte Johnny Depp för han är more som fan just nu. Jag menar min depression sedan gårdagen. Nu har det mesta löst sig. Studentfesten blir av och den kommer äga rum på Annas takterass mitt i Falun Centrum. Hon hade som tur var också bråkat med sin mamma om just studentmottagning, så nu ska vi två göra vår egen mottagning, och den ska bli bäst! :)

Jag tror inte ens att min mamma får komma, och någon har lovat att hålla studentskylten! Nu behöver jag bara fokusera på att köpa porslin och champangeglas, och framförallt göra klart allt skolarbete!!

Tack Anna för att du är bäst och för att du bråkar med din mamma med :)

Studenten

Idag hejade en "främmande" människa på mig på stan, jag fattade ingenting och trodde inte alls att det var mig personen hejade på. Men sen, långt senare förstod jag att det var MOA! Hur insnöad är jag inte om jag inte ens känner igen min moa?? Nog för att jag har mycket i skolan, men det finns inga bortförklaringar till att jag inte har träffat tjejerna på så länge.. Skärpning!

Studenten närmar sig med stormsteg och jag har ingen aning om hur min studentmottagning blir. Mamma berättade att hon ska åka bort på min student och att jag får fixa allt själv om jag vill ha något. (nej, det är ingen hemlis att hon är en bitch) Jag började projektet med att leta bilder till en studentskylt som antagligen ingen kommer att hålla i när jag springer ut. Jag letade bilder hur som helst, och det finns typ inga bilder på mig när jag var liten. Tre stycken svartvita bebisbilder hittade jag, samt några ifrån dagis. Jag har lite smått panik och funderar starkt på att söka på "söt bebis" på google och ta någon bild därifrån till min studentskylt.

"hej jag tycker synd om mig själv och livet suger rätt hårt just nu"

Känner du för att muntre upp mig är du välkommen att komma på min "studentskiva" och låtsas att du känner mig.

Fan vad skönt att verkligen ha nått botten.. Det har legat och svajat ett tag, men nu är det ett faktum. och jag måste säga att det är rätt skönt att bara kunna släppa allt och få tycka synd om mig själv. Bara vara deppig, och dessutom ha en anledning att vara deppig. Jag orkar inte tänka på hur jag ska lösa allt, jag ska bara vara ledsen nu. jag bifogar en bild på en söt bebis, det är ju ingen som kan se att det inte är jag :P

image55

Miljön

Hon: Vad kan man göra för att rädda miljön?
Han: Jag kör miljöbil, det är ett gott exempel
Hon: Ja fast du gillar ju inte miljön, du är ju för kärnkraft..

HERREGUD! Vad matt jag kan bli! Dessa kloka ord sades i TV4s morgonsoffa här om dagen, och jag kan inte släppa det. Dom som är för kärnkraft är alltså inte miljömedvetna enligt den begåvade programledaren. Visst, det sög att det blev härdsmälta i Tjernobyl för tjugo år sedan, men sjäpp det! Med dagens metoder och säkerhet i de svenska kärnkraftsverken så finns det ingen källa till ström som är mer miljövänlig. Risken för en härdsmälta i något utav Sveriges kärnkraftverk är i stort sett obefintlig, och det är den renaste kraften man kan få. Två restprodukter lämnar det efter sig, radioaktivt uran som förvaras i förvaringsstationer UNDER kärnkraftverken, alltså inte på någon människas gård som denna programledare påstod. Den andra restprodukten är varmt vatten som rinner ut i havet med en enda bieffetk, att fågel och fisklivet är rikt i området. HUR kan det vara en miljöfara? 

Göran Persson, den gamle eliten, fick ett pris för sina insatser för miljön under sin tid som stadsminister av någon begåvad fond. Han fick priset för att han stängt ner ett sådanthär miljöfraligt kärnkraftverk så att Sverige istället blev tvungna att köpa kolkraft ifrån Tyskland. Kolkraft som i allra högsta grad påverkar miljön, inte minst växthuseffekten som är så inne att diskutera nu. Var är människors logik? Våga se att utvecklingen fakitkst går framåt. En stark rekomendation är att besöka ett kärnkraftverk. Sedan jag var på studiebesök på Forsmarks kärnkraftverk så har jag förstått hur det fungerar, och framförallt hur enorm säkerheten är på platsen.

kärnkraft rocks!


SOPA!

Jag är verkligen obegåvad!

Idag hade jag och några klasskompisar, bland annat Johan, redovisning i Biologi B för vår lärare Johan. Jag siktar på MVG och försökte säga lite smarta saker då och då. Mot slutet av redovisningen frågade vi när vi skulle börja jobba med kroppens utsöndring (alltså kiss). Då kallade jag det kiss, och så sa min kompis johan att det faktikst heter utsöndring. Då sa jag kissjohan och reste mig upp och tänkte gå ut. Sen fattade jag att min lärare också heter Johan.. Det blev pinsamt och jag får nog inte mitt MVG...

BRA OLGA!

Helgen

Jag suger!

Jag skulle föra över lite bilder ifrån minneskortet i telefonen till datorn och RADERADE dom istället!!! Jag är smidig som få.. Jag bjuder i alla fall på två av dom få som finns kvar.

image52

Kul att den enda bilden som finns kvar är den sista bilden som togs på kvällen.. Hoppas att ni kan ha överseende med min pose.

Efter helgen i Stockholm åkte jag till Örebro där jag och Calle möttes och åkte vidare till deras sommarstuga. Där var vi över valborghelgen och fiskade hela dagarna. Huuur mysigt som helst. Jag fick nog det bästa nappet någonsin, nämligen en flodpärlsmussla på drag. I got skills!

image53

Det var min helg med två bilder. Jag hatar teknik och jag hatar att jag inte är så himla bra på teknik!