Flytt-söndag

Det är sant, jag har flyttat igen. Denna gång till mitt kök av den anledningen att jag får finbesök av hantverkarna imorgon. Så här ser mitt kök ut just nu:

59b691df990f97131313b7a79e751609.png

Så här ser mitt tomma vardagsrum ut:


Så här ser mina tomma hallar ut:
(Kan man ha två? Jag tror det.)


vårtecken: man kan ha på sig oljan

0-5d983902426b958e4bfe6af253f6c31b.png

vårtecken: man kan ha på sig oljan, uppknäppt, utan att frysa! Nu väntar jag bara på sopbilarna som städar bort gruset!!


Un-fucking-believable

Det är inte vår ännu, det är det inte förens dom konstiga sopbilarna sopar alla gator rena ifrån grus, men det är i alla fall en början mot vår. Jag ska visa er mitt säkra vårteckan så fort jag kommit ut!


Fulklädernas äventyr

Jag och mina fulkläder var på Collage, Hells Kitchen och White igår. Började Kvällen med hunken Max och hans croud i världens mysigaste våning. Jag hatar att inte jag äger den! Sen råkade jag springa på Fredrik Schulte som var ute och jagade för att slutligen träffa Gyllene Weise som (som alltid) var på gång.

Idag har jag äntligen tvätttid och alltså inte längre några ursäkter för att inte vara snygg. Jag tror faktiskt att min skottsrutiga kilt-liknande kjol ska få göra mig sällskap ikväll.

 


Kvällens Olga, på väg ut

Inte alls matchat och rätt katastrofalt i det stora hela, men när man inte har tvättat på en och en halv månad så har man kommit långt in i garderoben. Bolero-kofta-grejen är aldrig använd, gud vet när den är inköpt. Klädningen användes senast och endast en kväll för ett och ett halvt år sedan. Bra köp!! Det ska bli spännande att ta med mina fulkläder ut på en svängom!


EFTERLYSNING!!

Världens sötaste tjej, brunett och bystig. Jätterolig och ställer alltid upp. Äventyrslysten och spontan som fan. Sågs senast på Bistro Berns i veckan, sen bara försvann hon. Polisen misstänker att hennes coola pappa har kidnappat henne och fört henne till Mexico.

Jag har EN sak att säga till pappa Ragnar: om du inte för hem henne oskadd till mig inom tio dagar så blir jag tvungen att komma och hämta henne själv. Hon är saknad!

Har ni sett
Karin? Alla tips tas tacksamt emot!


Champagne med Metros bästa avdelning!

En bra månad ska firas, här gör vi det med bubbel på Ringos med mina underbara kollegor som alla har klarat budget. Skål för oss!!

 


Gondolen ikväll

0-14725a0202e65e8da7e3efb96b32c87d.png

 

En glad Olga dricker en god cocktail på Gondolen där jag bjuder några kunder på middag ikväll.

 


mina två veckor av fattigdom är öv

1ba142471d29b921da32750dd4d664a5.png

mina två veckor av fattigdom är över, det är löning och jag firar det med att käka dom godaste musslorna som finns. På Bistro Berns förstås.


WORK IT!

0-356d26d573592f436b32b89ce6700938.png

 

I taxin på väg till ett kundmöte med EF. Jättespännande !

 


Gårdagen...

... spenderades på en buss som åkte sicksack igenom hela Stockholm. Jag drömde om killen med dom fina ögonen...

Dags att invadera Hawaii!

This is where i'm going:




And this is what i'll do:




Det börjar dra ihop sig och bli dags att boka. FATTAR NI HUR SPÄNND JAG ÄR?

K Ä R L E K . . .

Åh vad jag längtar efter att vara kär.. Jag vill ha pirr i magen! Jag vill att min vår ska bli lika underbar som känslan man får när man tittar på dessa perfekta bilder. Det är kärlek och det är perfekt.





Alla bilder kommer ifrån http://sloanphotographers.info/ , Angie Sloan har fotat denna session. För övrigt samma fotograf som ska vara min bröllopsfotograf. Men som sagt, måste bli kär först!

Lunch i Grekland

-8fe80019c27628d63eba11b4c5ef9ca.png

Favorit-Rickard och jag på den lokala greken. Får mig att osökt börja tänka på "Sonjas Grek", och det får mig att börja skratta :D


Festivaler i sommar?

Affishnamnen till Peace and Love ser hit tills rätt lamt ut, jag hade med gott samvete kunnat strunta i att besöka den festivalen i sommar med undantag för ett namn.. NOFX! Skämtar någon med mig? Hur kan man dra ihop en kass festival och sen bjuda dit NOFX?? Vilket dilemma jag har hamnat i...


STUFF I NEED

Jag vet, det borde vara förbjudet att drömma om sommaren när det är -25 gradet ute, men jag blev så inspirerad när jag fick se klänningen på denna söta blogg. Varje sommar förvandlas jag, och en gång i tiden var jag den enda söta lilla skepparen som sprang omkring i Falun hela somrarna. Denna sommar kan jag vara säker på att jag inte är själv om att byta ut hela garderoben mot marinblåa och randiga plagg. Men titta så mycket snyggt jag har hittat...




Klänningar, kofta och armband kommer ifrån bardot.com.au 
Byxorna kommer ifrån d.brand 

Min nya bordsgranne!

Min favoritgranne Rickard har blivit förflyttad, och idag flyttade min nya granne Christian hit. Så här ser han ut när han gör något roligt:


0-6a50dbffaf11cbe6374e3ccd98d371e2.png


Det återstår att se om han kan bli min favorit. Rickard brukar ju bland annat hämta kaffe åt mig, säga snälla saker på morgonen och berätta mycket kontorsskvaller... Upp till bevis Christian!


Vad försöker jag säga?

Sjukt otydlig bild. Det är en bild på den TV-skärm som möter alla som går in på Metros huvudkontor, bilden föreställer en lista över de top tre bästa säljarna i Sverige denna månad. Överst står ingen mindre än Metro Professionals egen Olga Sokolova med 220%. Viktigt!

0-5481619972818197350276e38b91df6a.png
Så det jag försöker säga är att olgapolga probably is the best olga in the world!


Den här killen förstör mina refere

Den här killen förstör mina referensramar totalt för vad som är normalt. Lunch med Sebastian Jurell...

 


Påpälsad Olga på väg till jobbet.

0-2b8d3993dee0a20cfef2e5938278888e.png
Jag älskar min ryssmössa! Och jag älskar denhär morgonen, riktigt vacker!


Myssöndag

12cb0dbe0791f5c6ee73e9067d0af6a8.png

Myssöndag med Okay, Blixten och Olle.

Kvällens höjdpunkt var den romantiska middagen med tända ljus på den urmysiga Italienska restaurangen där OKAY råkar elda upp sitt hår !!!! Om ni vill förstöra stämmningen för ett stort gäng restaurangbesökare så kan jag rekomendera det starkt, det luktar skit och det blir väldigt tyst överallt. Jättekul! Mindre kul för flint-kim!


Här snackar vi uppryckning!




Inte utan min fjärrkontroll

Nu är det slut på detta!


På soffan som jag har bott på,
i morgorocken som jag har bott i och med
verktyget som jag har använt för att kontrollera hela världen!

 


Vi tar en tvådagars på det

För nästan exakt ett dygn sedan ramlade jag in i min lägenhet efter en lång och äventyrsfylld kväll. Och nu, ett dygn senare så jag har inte rört mig ur fläcken. Jag har sovit konstant med en paus för hemkörningspizzan. Nu är både bakfyllan och snöstormen över och jag kan vakna upp ur mitt ide!

Det är soligt och jag är pigg. Vad göra? Tror faktiskt att jag ska vara överambitiös och prommenera till gymmet för att dra en skön träning.

God morgon!


Igår kunde vi pricka av följande aktiviteter på att göra listan

  • Första förfesten hemma hos mig
  • häng på Collage
  • värdelöst häng Ambassadeur
  • Bra surr på White room (som Weise skulle ha sagt..)
  • Efterfest på söder!
  • Äta årets första semla(som fyllekäk...?)

Dags att gå hem!



Bra efterfest!


Olga i snöstorm.

5ecfd3184d220bfb18f9639faf645ef9.png
Kvällsmat och tidning som jag raggade upp utav tidningsbudet på min väg hem.

 


Karin, Hakim och Olga

På Collage träffade vi självaste NRJ!


så mycket kärlek!

PUSS!

Godkväll you all!!

Förkrök hemma i min välstädade lägenhet med en grande utgång som kommer allt närmare... Mitt klädtema för kvällen kan sammanfattas med ett ord. TUTTAR!!!

3674decf55c297099513700cbc90633c.png
Karin Tingström och Olga Sokolova, laddar!!


Storslagna planer för kvällen..

Nu dunkas det musik på hög volym ur en kollegas högtalare. Det är dags att skicka det sista mailet och gå hem! Inget mer jobb på resten av veckan. DET ÄR HELG! Jag är pepp..

Vad ska en fattig kvinna som mig göra en efterlängtad helg som denna då? Det är dags att fucka ur. Köra en cpkväll, med
Karin förstås. Vem annars?


Grattis Malin Åkerman

Viktoria Silvstedt åker ut, in kommer istället Malin Åkerman som blir Sisters nya ansikte utåt. Grattis till Malin och grattis till alla andra också som slipper se så mycket utan Vickan i framtiden!!

Malin Åkerman för Sisters, bild lånad av Resumé


Lite stressig morgon

Efter en långfrukost framför Nyhetsmorgon på tv4 så blev det stressigt imorse. Resultatet av det var total hjärndödhet = jag glömde alla mina mobiler hemma. Jag är mobillös och nås på mailen hela dagen för den som undrar.


Mitt fettobeteende fortsätter

Man får ha ett fettobeteende när man är deppig!!!!!!

TOP GEAR och choklad idag!


"En vecka kvar, sen kommer lönen. Du kan klara av det här!"
- intalar jag mig själv samtidigt som jag tröstäter.. ehum.. lyxchoklad...

 


Att leka hemmafru...

Jag hatar dethär med att vara fattig.. Vad hände med alla oräknerliga, underbarqa och helt bekymmerslösa takeaway-kvällar? Det ser ut som att jag ska äta skit. Det är spagetti och köttfärssås. Men det ser ut som skit. Om ni undrar varför jag bloggar dåligt så är det för att jag är fast i en ekonomidepression. Allt är tråkigt och allt är skit. Här bjuder jag på lite... skit:


Jag försöker laga mat. Det stämmer, jag ska äta det där!


Dom här jävla matlådorna symboliserar min misär så bra.. Och jag hatar dom för det. Jag hatar matlådor och jag hatar det faktum att de måste diskas också.


UUUUSCH!!!


God kväll!

Massa godis och TOP GEAR på tv. Tror inte att det kan bli bättre än så här!!

0-529235b7ec31cbf938884a457b55aefc.png


Something is very wrong!

Vad hände med de underbara luncherna på Ringos? Jo, jag investerade i en hel del ny inredning och är fattig och måste äta matlåda. Fan... Det är bara att vänja sig!

 

0-4b66055bc73d473e4a5b0e11e05030f0.png

 


Note to self:

Note to self: om du gör dig besväret att laga matlåda, ta då gärna med dig matlådan!! (Så att du slipper vända halvvägs till jobbet för att hämta skiten. Det blir så jobbigt då!)

 

 

 


Genialt!


Övervikten är snart ett faktum

En fet pizza till lunch och tårta till tre-fikat.

Varför pizza? Vem vet
Varför tårta? Metro fyller 15 år idag :)


nu sitter vi åter igen i biosalong

0-6929f7a670d53c7890b1ec8e9603cd64.png

nu sitter vi åter igen i biosalongen, denna gång omringade av en massa förälskade par på en otroligt romantisk film. Vi är på valentines day på valentines day...


Och nu går det inte att undvika mer...

Det är alla hjärtans dag.. Jag ska gå och laga pannkakor och duka upp frukost till min älskade Alice. Ord kan inte beskriva hur glad jag är att ha henne här. Denhär dagen skulle suga BIG TIME utan henne.

Planerna so far:
Romantisk frukost
Gå på vinterpromenad
BIOPREMIÄR av Valentinesday


Biomys!

5016028c28aa6854aef9ec014be40ba2.png

Biomys! Jag har äntligen lyckats släpa mig iväg för att se snabba cash, och jag är medveten om att det är helt efterblivet sent av mig...


SOVMORGON!

Vad ska jag säga? Det var länge sen och det är UNDERBART!!

ALICE!

088c574ad58bd93e5a1646abfef183c3.png

Definitely the best Alice in the world!


Anton och Olga!

probablythe best Anton and Olga in the world!

2a74090b0a11108cfc023418099dbafe.png


Alla hjärtans dag

Även om jag är singel och väldigt ensam och väldigt mycket ogillar alla hjärtans dag som närmar sig aldeles för snabbt så kan jag inte ignorera bort det. Det är dan före dan före fucking dopparedan, bokstavligen!! Någon måste man uppvakta right?



Snygg tjej på väg med en alla hjärtans dag-present

27864c7a09cab277c95e70cdecd263ce.png
Fin utsikt på promenaden, jag älskar Stockholm!

Mitt alla hjärtans dag-hjärta gav jag till en kund som just handlade en stor kampanj av mig och hjälpte mig upp till 180% (!!!!!!) av min budget!! Helt spontant och mycket uppskattat!


FREDAG!

Hela helgen är det totalmys för min del! Inget flyttande, inget stämmodeltagande! Bara sovmorgon, god mat, fet mat och MYS! På sin höjd kanske jag tar en tur till tvättstugan, duktigare än så ska jag inte vara!

Just nu längtar jag efter låtsassyster Alice som jag ska möta på stationen ikväll! Skynda dig hit är du snäll!

ComHem har gjort det igen!!

Dom ska HYLLAS!



Orginalet:

Sambon och bordet!

1d000aac5f1863f83488892a21a6d6d9.png

 

God morgon! Bordet står uppe och Bella är på besök! Det lilla barnet går fortfarande i skolan och har just nu sin praktik i Stockholm. Kul tycker jag som får hjälp att skruva möbler :)

 


Uppdrag:

Bygga bord!!

 


Jag har fått en sambo

Ja det är sant! Bara för några dagar, hur mysigt som helst :)

Jag sitter och väntar på sambo just nu, vi ska laga middag och gå på bio ikväll! (För det här med att titta på film hemma misslyckades vi med igår, vi somnade båda i soffan på en gång!)

Vem är min sambo? Ja det kanske ni får veta lite senare ikväll...


MIN FÖRSTA TRAFIKOLYCKA!!

Min målare ville vara snäll och köra mig till jobbet, men allt gick fel. Först körde vi fel och sen blev vi påkörda vid att rödljus på Hornsgatan. Förstår ni hur dålig lagen om dubbdäcksförbud är?

Min första trafikolycka! Som tur var en väldigt mild sådan!

 

0-30a8871f066352a0dbed1d7d6c069763.png


Dags för ett beslut på tapet-fronten..

Dessa har nått finalen, mycket snygga.  Imorgon kommer tapetseraren och då måste jag ha ett beslut!!

Vilken tapet tycker du att jag ska ha på min fondvägg i sovrummet?


Bikinibilder på tre snygga tjejer

( minus en tjej som inte lyckas så bra med minerna...) hittar ni HÄR! (Amanda Svedins blogg)

Alla inblandade ska ha ett stort tack för en riktigt trevlig och mysig helg! Så fort jag har införskaffat mig en kamerasladd så kommer även mina bilder upp. Men förvänta er inget snart då jag är nästan säker på att en sådan sladd måste köpas, och ekonomin är allt annat än stabil. Dethär med att köpa ny soffa, TV, säng och allt annat som hör en flytt till var ingen höjdare för plånboken.

VETNI? Jag tror faktiskt att jag ska visa er lite bilder ifrån min väldigt ostädade men urmysiga lägenhet ikväll. Ikväll eller imorgon! Håll utkik!

Expressen.se



Glädjande säger jag, "förvånande" säger Mona. Inte förvånande alls. Välkommen till verkligheten Mona!

Nu sitter hela stämman och lyssnar

71d9aac0879cadb0ba69c468c6fb9304.png

 

Nu sitter hela stämman och lyssnar på spännande talare ifrån något coolt jägaresällskap av något slag. Dom försöka just nu gro någon rädsla i oss genom att ljuga för oss. I en timme har jag suttit och lyssnat på den här skiten och jag har snart kramp i min stackars käke efter att hela tiden ha behövt knipa igen min lilla mun. Har en hel del som jag skulle vilja ställa mig upp och säga till dessa män. Men nu är dem förhoppningsvis snart klara. TUR att MUF Dalarna röstade nej till vargmotionen!

 


Falun by night.

Jag och Karin testar på faluns uteliv, här är vi på Etage där draget var förvånansvärt bra!

33e9a77535d79e603401e841f3d570c5.png


Bankett!

Dags för bankett , jag har min gamla badkompis Jonas Högberg till bordet. Nu ska här sjungas och skålas för fullt!

 

0-7896697be29ae0ac5e1ff1d062ed03e6.png

 

 


MUF Dalarnas stämma 2010

Utsikten ifrån min plats vid presidiet. MUF-Dalarna har årsstämma och på scandic hotel i falun har idag 50-talet ungdomar debatterat för fullt. Riktigt kul att se ett så stort engagemang :D

 

6969d58345bacb2e7ffa480ec2b5011c.png

 

 


Dalatåget!

2c73c601be7e9e33a6ff54b616d7a554.png

 

Jag och söta Karin åker tåg och äter fruktpicknick. Destinationen är Falun som vi ska vända upp och ner på i natt.

 


Liten mamma i stor stad

Världens bästa mamma kom på spontanbesök för att peppa mig och kramas. Jag kunde inte ha önskat mig ett bättre sätt att spendera denna dag på, precis vad jag behövde!

 

0-394d233fd549711d3f9d4a21aa247c5f.png

 

 


Nu ska här mysas!

Häng på söder med Lotta Rydén. Sen middag och mys och tvspel och total catch-up.


Dagens Olga

Förra årets vinterjacka ifrån Boomerang har fått krypa fram. Temat på klädval denna vecka är tydligt, jag är mitt inne i en uppackningsperiod och hittar en hel del gamla godingar. Igår Converse, idag Boomerang.

0-2adadbcd92734ab4e2b08af02e563cec.png


 


Stora Journalistpriset - this way!

"För en mycket relevant och viktig rapportering kring vem man egentligen kan skylla sina dåliga livsval på - och varför. Kan vara två av vår tids viktigaste artiklar. Expressen har lyckats igen!!"


Jag måste skryta mer om hur bra allt går på jobbet!!



Jag har underbara kollegor och jag säljer så jävla mycket annonser!

Dagens Olga

... hade för höga ambitioner, helt klart! Planen var ett träningspass innan jobbet, resultatet blev ett alarm som stängdes av och glömdes bort. Jag försov mig!

Min Facebook har lärt sig Svenska!!



Sjukt irritersamt!


Utanför mitt fönster

Tack Skåne för att ni delade med er av stormen som ni hade imorse. Den är här nu. Det är verkligen STORM! Det är mycket värre än vad det ser ut att vara på bilden, det är sant!


Jag drömmer om...

Jag råkade snubbla över dessa och är numera helt besatt av tanken på hur jag ska kunna tillverka något liknande. Dom här skorna kommer ifrån himlen och jag måste måste måste ha dom! JAG MÅSTE HA DOM! men dom finns inte... Exicterar ingenstans...

Jag tror nästan att detta måste bli ett av mina make it yourself-projekt


Skorna ifrån Ralph Lauren RUGBY som jag måste ha!

Dåligt inflytande!

Den här killen tillsammans med Radolph har dåligt inflytande på mig. (Alternativt är det så att jag har dåligt karaktär) Tanken var att ta ett kortare träningspass på lunchen, men det blev en urgod "Coq au vin" på det numera traditionella Ringos med en större portion Dajm-mousse på det. En så kallad långsittning utan någon som helst träning för mer än lilla magen av skrattattackerna.

 

Edvin och en massa mat.


Dagens Olga

Dagens Olga är en glasögonorm i väldigt casual outfit. För första gången på HUR länge som helst så fick Converse-skorna komma ut och gå idag. Jag kan inte minnas när jag hade dom senast, men idag trotsar jag alltså alla outtalade dresscodes och gör mig egen grej.



Gucci på näsan, Ralph Lauren upptill och Levi's nertill. Nothing fancy, simply just me!

Jag hade en plan...

Dom här snyggingarna förstör just nu min nyktra strategi för kvällen...

Shoots so far: 2

glas med annat so far: tappat räkningen...

 

0-57fa53ee15cffa70f8a4c23a3dbd6834.png

 


Eftersom min digitaltvbox inte har

Eftersom min digitaltvbox inte har kommit än så fick jag lov att titta på finalen av Paradise Hotel live ifrån Hells Kitchen istället. Det är troligtvis världens sämst bevarade hemlighet vem som kommer att vinna. Men mina favoritkillar på Viasat ska ha ett stort tack!

 

Karin Tingström och moi på Hells Kitchen.

 

 


Det går bra nu!


Olga levererar i februari!

Första natten

Det är sant, jag sov första natten i min nya säng i natt! Jag sov så gott samtidigt som jag drömde ljuva drömmar om hur mitt fina sovrum ska se ut när jag är klar med det. Godmorgon ifrån en utvilad olgapolga!

Utanför mitt fönster

0cd92deb92430ca274d20c2d49aab160.png

klockan är 16.05 och det är LJUST ute! ! Jag är i chock!


Note to self

Boka in var enda formel1-race i kalendern!! Jag är nu stolt ägare av den eminenta kanalen Viasat Motor. Det betyder att jag ska följa Michael Schumachers comeback med hökögon i vår!



Vuxenpoäng!

För att inte tala om miljövänliga poäng. Jag har just tecknat mig för ett elavtal på ENBART miljövänlig och ren kärnkraftsel. Det var längesedan jag kände att jag tog en så tydligt ståndpunkt som jag gjorde nu.


GODA NYHETER!!

Det finns golvvärme i min nya lya meeeed :D

Jag sov min första natt där inatt. På soffan. Sängstommen är inte ihopbyggd och madrassen står fortfarande lutad mot väggen. Men trots allt som är kvar att pyssla med, eller kanske på grund av det så måste jag få berätta hur glad jag är. Eller nej, inte glad. Mer lycklig! Jag är lycklig och jag trivs så bra!