TERRORISTER!!

Jag kom på mig själv med att sitta och skirka "Terroristjävel" till den Hamas-snubbe som på TV4-nyheterna imorse stod och berättade hur hemskt det var att bli "beskjuten" och "attackerad" av Israeliska militärer på båten samtidigt som man klart och tydligt kan se på filmer hur männen ombord är de som attackerar med diverse tillhyggen. Eller attackera är inte rätt ord. Man ser klart och tydligt hur militären blir sliten i stycken av männen ombord. Om man är helt oskyldig och om intentionerna är en fredlig protest, ja då är det inte så där det ser ut. TERRORISTER!!!

Jag ska försöka hitta ett klipp lite senare så kan ni bilda er en egen uppfattning.

(uppdaterat) Jag har funnit ett klipp på allt
här.

Kommentarer
Postat av: LK

vilket jävla skitsnack! För det första så är det inte terrorister, Är det några som är terrorister så är det Israel, denna förbannade rasiststat. För det andra så de film klipp du hänvisar till kommer från Israels militär som endast visar Aktivisternas våld mot Militären. Vad har Israel för rätt att på internationellt vatten gå till attack och borda ett fartyg med förnödenheter till ett fattigt och utsatt folk? Jag har också sett klipp från ett av skeppen en sekvens visar bland annat hur militären beskjuter ett av fartygen innan de ens bordat det.

Det är konstigt hur ni borgare kan krama om Israel så förbannat vad dom än ställer till med.

2010-06-01 @ 09:24:52
Postat av: Robert

Men klipp dig! Filmer från fartyget innan attacken bevisar att folket där var beredda på att bli martyrer, önskan uppfylld. Israel OCH egypten erbjöd fartygen olika hamnar att lägga till i och lossa lasten för vidare transport till Gaza, men icke, aktivisterna VILL INTE LÅTA ISRAEL KONTROLLERA OM DET FINNS VAPEN/SPRÄNGMEDEL OMBORD! Du kan ju själv försöka med det tricket på flygplatsen nästa gång du flyger till kuba och se hur bra det går. Ert stöd till gaza faller på att dom skickar tusentals raketer mot israel i syfte att döda. 60 år av våld, krig och terrorism har INTE fungerat, kanske dags att testa något nytt? Läs på om ghandis kamp mot brittiska kolonialväldet t ex. Lägg er energi på att reformera palestinerna istället för att hata israelerna så kommer världen bli en bättre plats.

2010-06-01 @ 18:25:02
Postat av: mändi

jag kommer i helgen faktiskt. åker med lina och jessica! vad har du för planer under sommaren, blir det stockholm och jobb för dig?

Postat av: LK

Frågan kvarstår vad gör att Israel har rätt att på internationellt vatten agera pirater och mörda dessa aktivister? Israeliska soldater som fabricerar bevis klipper ihop filmsekvenser för att det ska se ut som om det var 20 aktivister mot 1 soldat. Ni borgare fortsätter krama om Israel. Vad krävs egentligen för att ni inte ska stå på deras sida? Vi ger oss aldrig! Leve Palestina Krossa Sionismen!

2010-06-02 @ 01:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback