Jag älskar att se det svart på vit

265446486def2eed5ce552fb5bdab90a.png

Jag älskar att se det svart på vitt (ok, vitt på rött) Sveriges största ungdomsförbund :D


VAD GÖR ROBERT??

Vad fan gör Robert Gustavsson i alla urdåliga Mediamarkt-reklamrullar??? Jag trodde Robert hade lite högre krav på jobb än det här:


Grattis till mig

Jag sålde just min första annons på Syoguiden.com, en aldeles förträfflig liten hemsida som Metro just har köpt. Tänk vilken effekt en liten kopp kaffe kan ha!

HOLD IT!

-a244e4bb2af0c42054c3fddf5635569.png

 

OK nu kan jag återgå till arbetet :)

 


Sushi Yama

0-72f68db559503cf9e428c077742e9feb.png

 

Med världens bästa sushi i magen kan jag nu återgå till att göra-listan för eftermiddagen. Sushi Yama, jag säger då det... Yammy!

 


I knew it!

Det har hela tiden varit en uppblåst bluff för att någon kände någon som skulle tjäna på det. Jävla kapitalistsamhälle vi lever i alltså.. Läs avslöjandet här!


Mathias är kär

JAG HATAR MÅNDAGAR och mathias är upp över öronen förälskad... Äckligt! Han är så glad och det liksom strålar om honom. IDAG? Hur kan man vara kär idag? Det äcklar mig!

panikdag

Det är måndag och det regnar och jag har sovit väldigt dåligt och jag HITTADE inte till jobbet och jag kom för sent till jobbet och jag har jättemycket att göra och jag har jättelite tid att göra det. JAG HATAR MÅNDAGAR!

Mamma i kassakön på ikea. Anlednin

0-183420ff4351dc9a7ff1c64a44c773f7.png

Mamma i kassakön på ikea. Anledningen till mitt oengagemang på bloggen är just den, att jag har flyttat hela helgen.


Mysig Thai-restaurang

Jag och mina vanliga fredags-lunch-date-tjejer käkade idag lunch på ett mysigt Thaiställe på Hornsgatan. Jag beställde två av deras färdiga rätter varpå en försynt kökstjej började sleva soppa samtidigt som hon tappar en disktrasa i soppan. Rakt ner, den börjar sjunka. Hon plockar upp den och jag tittar förskräckt på henne när hon står där med en soppig disktrasa utan att veta vad hon ska ta sig till. Jag struntar i soppan säger jag och får någon annan rätt och glider bort till tjejerna. Därifrån ser jag denhär tjejen kolla sig runt lite innan hon fortsätter att jobba precis som vanligt, och serverar av samma soppa till nästa i kön som inte sett detta lilla misstag. Jag åt inte så mycket av den lunchen...


FREEEDAG!

Det är dagen efter en heldag borta ifrån kontoret, och jag tror att jag kommer avlida av magsår. Kan man göra det? Jag kommer nog få hjärtattack i alla fall. Jag har en att-göra-lista som redan igår var en kilometer lång, men har inte pricka av någonting på grund av alla nya saker som måste måste måste göras. Det är en helt panikartad fredag, och det skränmmer mig att jag inte heller kommer kunna vila ut i helgen. Då går flyttlasset!

Olgas blivande nya blus

 

Dagens h&m-fynd. Jag kunde dock inte köpa blusen idag, jag måste vänta till på lördag när jag ska fira by-a-lot-day (aka by-nothing-day)

 

Den egentliga anledningen till detta inlägg? Jag kan inte sova. Jag är nervös. Det är för guds skull fredag imorgon..!

 


Idag är jag på konferens hela dage

550b2e31ea6f0376bd7ec793a95d0b1d.png

Idag är jag på konferens hela dagen på summit. Solen går upp över denna fina vy, det verkar nästan som att det blir fint väder idag!


ÅH FY

Hittade eventets trams-hemsida nu, fyyy!


Kommunister

Jag sitter och läser beskrivningen av ett riktigt kommunist-event på facebook. "By nothing day" heter det, och det ska tydligen vara bra på något sätt... Det hela ska tydligen gå av stapeln nu på lördag, och bara därför så ska jag göra min egen "By a lot day" i ren protest mot det där tramset.

Lunchträning

IGEN! Det finns inga gränser för hur förbannat bra jag är!

Hur kan det skrivas en nyhetsartik

0-50178dbfdb4589c7a13eee68246354aa.png

Hur kan det skrivas en nyhetsartikel om något som inte borde vara något annat än en självklarhet? Vilka var förra årets privatekonomiska vinnare då? De ensamstående bidragstagarna?


Mörker

Det är rätt omotiverande att bo i Sverige denhär tiden på året. Jag vet att jag hade skjutit upp mitt träningspass idag om planen hade varit att göra det nu efter jobbet. Det är helt kolsvart ute. Och regnigt. Nu ska jag hem och tända ljus, äta godis och spela monopol med några vänner. HÖÖÖST!

Charlotte Perrelli - en gris utan liv?


JAG ÄR IGÅNG IGEN!

Efter två veckor i gips så kan jag stolt meddela att jag äntligen har börjat träna igen! Gymkortet har ofrivilligt legat på hyllan medan jag har ägnat mig åt andra mycket fysiska ansträngningar såsom att sätta på mig själv skorna och försöka tvätta håret.

För övrigt så är det här med att träna på lunchen en helt perfekt idé utav mig, det går bara inte att strunta i träningen eftersom det finns både tid och energi då. BRA OLGA!

Det invigdes nya skor idag. Snygga

0-69da19e1e0876f03be622a3a1a0d60c2.png

Det invigdes nya skor idag. Snygga men väldigt skavsårsframkallade... Nu haltar jag hem efter en riktigt trevlig kväll med en minst sagt konstig filmvisning. Det var som en konstig mardröm utan någon egentlig handling förens sista kvarten. Då kunde man förstå lite av vad filmen handlat om. Nu ska jag och mina snygga skor knalla hem och gå och lägga oss. Nattinatt!


Om en månad

... så är jag på väg till arlanda för att flyga ner mig till Prag där jag ska fira jul med en liten bror, syster, styvmamma och pappa. I år hatar jag inte julen för vad jag helt ärligt tror är första gången på säkert tio år. Fan vad jag ska fira mycket jul, jag ska göra allt! Julbaket och advetsjulstaken och allt! Jag ska till och med ha en gran!

Förhandsvisning andra veckan i rad

Idag ska jag och Kim på förhandsvisningen av Metropia, en svensk storebror-ser-dig-rulle med bland annat ungdomskärleken Alexander Skarsgård och farsan Stellan som gör rösterna. Konstigt nog ser jag fram emot denna film mer än förra veckans förhandsvisning av Blue Moon... Hoppas nu inte att svensk film gör mig besviken idag, som så många gånger förr...


Det bådar gott inför en spännande

0-f9a09e347dc4a5aa7888c0fe3548ca.png

Det bådar gott inför en spännande arbetsvecka med en del utmanande punkter på min att göra-lista.


God morgon!

 

God morgon! Det är måndag innan första advent och jag går klädd i ofodrad barbour iställe för i den nya dunjackan. Jag tror aldrig att jag har längtat efter minusgrader på samma sätt som nu, eller varit mer förberedd på det för den delen. Kom igen vintern! Bring it!!!

 


en kopp tågkaffe och en "veckans n

0-290d030d1fa4b7504f7d3c028815ab83.png

en kopp tågkaffe och en "veckans nu" är det som gäller för tillfället, bullen är redan slut :d det är mysigt att åka tåg igenom ett dimmigt landskap..


robinson-mys! Mycket bättre produc

0-73fb46311dbe5ad78a52b7dcb1eaa8e5.png

robinson-mys! Mycket bättre producerad serie än förra året, bra där!


KOLLA FODRET I VÄSKAN! Gorgeous!!

0-72cb3bc1f804ca33c15de7919f684f50.png

KOLLA FODRET I VÄSKAN! Gorgeous!! Jag ska nästan vända den ut och in tror jag! :) idag skämdes jag bort med en lagad långfrukost med allt jag tycker om följt av en promenad i solen(!) Nu shoppas det saker till min nya lägenhet!


Jag har nu fått i mig en urgod mid

2fbc5d01b572228ceb2b3dba46a34d65.png

Jag har nu fått i mig en urgod middag med lax och en massa grillade grönsaker som ligger och vilar i magen ovanpå några mumsiga ostron och ett gäng räkor. Nu har jag hamnat i matkoma framför Idol och Reza som jag tycker är så söt. Underbart sällskap som jag måste tacka, jag kan inte tänka mig några som jag hellre skulle spendera denna kväll med...


Jag har nu fått i mig en urgod mid

2fbc5d01b572228ceb2b3dba46a34d65.png

Jag har nu fått i mig en urgod middag med lax och en massa grillade grönsaker som ligger och vilar i magen ovanpå några mumsiga ostron och ett gäng räkor. Nu har jag hamnat i matkoma framför Idol och Reza som jag tycker är så söt. Underbart sällskap som jag måste tacka, jag kan inte tänka mig några som jag hellre skulle spendera denna kväll med...


Grattis till mig!

6fbea82123ff7c066239a04278573121.png

Grattis på namnsdagen i förskott Olga!

Denna ursnygga weekendbag fick jag utav mig själv. Jag älskar när det dyker upp tillfällen att skämma bort sig själv! Nu har jag något snyggt att matcha mitt sjyssta gips med!


Bilden är på en solnedgång över sa

1eb759f993824b7e03f15f265eb46672.png

Bilden är på en solnedgång över sandhamn, blogginlägget har inget med saken att göra utan handlar om en söt tjej som leker i sin pysselbok på tåget. Hon får hjälp av sin mamma att lösa ett enklare korsord. Svaret ska vara "son" och alla hör hur mamman försöker beskriva ordet så att den lilla lotta-på-bråkmakargatan-kopian ska komma på det själv. Till sist säger mamma att en sånhär person har en mamma varpå lotta-tjejen skriker BAMSE!! Jag kan inte sluta skratta åt det, söta söta barn..


Sofia Wistam

Först mobilgalan och nu samma hiss. Hon såg lite trött ut, jag ville inte ljuga och säga att hon var bra på mobilgalan, så jag sa ingenting...

Matlust

Det är inget som jag har haft lately, men tro det eller ej, jag är HUNGRIG! Jag är så hungrig så jag blir glad, jag och mat har liksom inte funkat på ett tag. Men jag ska äta idag, å så mycket jag ska äta. Jag ska gå ner till den lokala greken som aldrig har gjort mig besviken.

Detta måste vara ett gott tecken!

Smygvisning

Do not worry mom, jag drack inte en droppe! Men trevligt mingel och en helt ok film. Jag var inte helt förtjust i den första filmen, men det kanske hade något att göra med att jag inte heller hade en inbjudan till den förhandsvisningen... ;)

Filmen var lite mer fängslande, lite tyngre liksom. Fast väldigt fin. Bättre än så kan jag inte beskriva det, se den!


Eftersom jag måste skicka med en b

64fa60d4adf0e84c217e879a8bbedab4.png

 

Eftersom jag måste skicka med en bild för att kunna blogga ifrån mobilen så skickar jag med en bild på en full Kim och mig ifrån den tiden när man var ung och snygg, alltså aw'n med svd för en dryg månad sedan...

 

Det jag ville blogga om är en plötslig och väldigt oväntad twist i mitt liv. Jag har tänkt om vad gäller vaccineringen! Min chef säger att döden av influensa är oskön, han säger att man drunknar av sitt eget blod i lungorna. Jag är ju för guds skull i riskgruppen för svinet, jag har ju astma. Nej vet ni, jag ska vaccinera mig!

 


den längsta dagen i mitt liv

Stenografi är dött och SJ är väldigt overpriced! Dag ett är avklarad och jag är långt ifrån ikapp med allt jag har missat under min frånvaro ifrån kontoret.

Nu: ta tag i mitt liv privat också
Sen: köra!

olästa e-mail ikoner.....

Om jag inte får allvarligt trauma efter denna morgon så blir jag förvånad. Över 100 olästa mail. Herregud, det är en vecka som jag har varit borta, hur kan någon skicka så mycket mail?! Nu har jag bara 32 kvar, SEN kan jag börja jobba...

Nu får det vara nog.

Nu orkar jag inte med mig själv mer. Imorgon får det vara nog, min depp alltså, inget annat. Jag har tackat ja till smygpremiären av New Moon och jag har informerat chefen om att jag börjar jobba igen. I'm not doing this any longer!

nu kommer mardrömmarna

hela natten var kaotisk i mitt lilla huvud. alla tankar utspelades som en verklig film i mina drömmar. någon som vet om det är fullmåne nu? jag brukar drömma konstigt då...

Omhändertagen

Jag är ju så handikappad. I helgen var det min mamma som tog hand om mig, och idag är det världens bästa Arina. Hon har lagat mat åt mig och diskat och varit underbar! Jag hade inte klarat denhär tiden utan dig.

Bara detta inlägg har tagit tio minuter att skriva, bara så att ni kan få någon uppfattning om HUR handikappad jag verkligen är.

Jag känner mig som ett barn nu. Ja

0-4eae3155ab4759df76399a3cdb1ec7ee.png

Jag känner mig som ett barn nu. Jag vaknade nyss till denna utsikt... Jag kan knappt bärga mig tills jag får gå ut och testa nya dunjackan i snön!


Hej läsare och stort grattis till

46d327c93d4ff3e48fa252b7c5045cc0.png

Hej läsare och stort grattis till mig! Jag fick just veta att jag slipper operera handen som har gått sönder. Däremot får jag finna mig i att bära detta stiliga gips i några veckor för att hallå fingrarna på plats. Att fredag den trettonde skulle vara en dålig dag är en bluff!


Jag var ok

Jag var inte helt senil, och tur var ju det! fast det här med ansiktsminne och inlärningssättet learning by doing var inget för mig.

Nu: konferens om metros nya fantastiska utbildningssajt som jag ska sälja.

nu får jag veta hur senil jag verk

0-1a7fde092d15fb2d44d5fc233f569881.png

nu får jag veta hur senil jag verkligen är... Tråkigt att få den diagnosen vid 21 års ålder!


Ironi

Jag fick ett påminnelse-mail ifrån en dam på sjukan om att jag ska infinna mig där idag klockan 4 för utförandet av en massa tester på mitt dåliga minne. Jag tackar för mailet, för jag hade faktiskt glömt bort det..

Galen förmiddag på jobbet

Jag har haft en helt sinnessjuk förmiddag på jobbet. Budgetmålet kommer närmare och närmare med stormsteg och mina kunder är helt underbara att ha att göra med, och vi ska inte glömma det viktigaste: jag är otroligt bra!

På repeat just nuJag älskar Jay-z och jag ÄLSKAR Alicia Keys, och jag ÄLSKAR ÄLSKAR New York!! Det här är så bra!

Hej måndag och tack flextid!

 

Hej måndag och tack flextid!

 


Top model med min ostbricka framför mig

Jag var ju som sagt duktig och tränade idag, det belönas just nu med en större ostbricka som jag avnjuter framför Top Model. Snart är en alldeles för kort helg över och en ny spännande arbetsvecka påbörjad. Kommer jag klara min budget på jobbet? Och kommer jag hitta någon stans att bo? Det och mycket mer får du veta i nästa veckas inlägg på olgapolga's blogg. (Visst är jag KUNG på cliffhangers?)

Han kroppen tröttnat på höst? Jag

5ceebdf01a0542ed31a8653badb18fdb.png

Han kroppen tröttnat på höst? Jag skämde precis bort mig själv med en svindyr råsocker skrubb med choklad i. Nu doftar jag helt underbart och känner mig nästan som en liten bakelse, kan inte annat än att rekommendera den till alla kroppar som är höst-trötta. Märket är Angels Spa och finns på större Åhlens-butiker, kostar en trehundring om jag inte missminner mig, men är så värt varje krona.


Tredje passet denna vecka, jag cho

1398f95c21c334e9817673006a932071.png

Tredje passet denna vecka, jag chockar mig själv här!


Terapi a la pappas way to do it

Jag känner honom inte så väl, min pappa. Men en sak har jag lärt mig, och det är att ett parti harpan eller hjärter ska vara någon form av höjdarterapi för oss i Litovkin-släktet. Jag testar det nu med hittils mycket positivt resultat.

kl 07.00

Jag kan inte sova, klockan är åtta och nu slutar jag upp med att försöka somna om. Jag måste bara erkänna att jag är skadad av hela denhär vara-vuxen-och-jobba-heltid-grejen och inte kan njuta av att sova bort en hel dag.

Nu: Gossipgirl-marathon
Sen: lägenhetsletande.

snygga kollegor på clarion

52896c33bd9bb99f290c3543a4ad3d52.png

snygga kollegor på clarion


Första veckan på kontoret...

... ska nu avslutas med en aw utan rödvin (det skedde tydligen en olycka på heltäckningsmattan förra gången det invigdes kontor med rödvin i glasen) Jag klappar igen veckan med en grym försäljning och en hel del procent närmare budget. Jag kan inte låta bli att imponeras av mig själv lite.

The good 'ol days

Jag saknar det!

Jag kommer ihåg dendär helgen i Falun när inget viktigt hände och man fick lov att skapa saker för att ha något att göra. Jag minns det slaskiga vädret, blött om fötterna och kallt om händerna. Kvällen på Harrys i Falun (som enligt rykten ska stänga i Falun? Eller som redan har stängt?) Fyllekäket på Max och bilresan till skogen.

SKOGEN!

Jag saknar skogen.. Varför har jag så lite skog i mitt liv?

Akut släng av migrän

And i blame the weather...

Meteorologen som tog ifrån mig min livsglädje

Det ska vara mörkt, kallt och blött heeeeeeeeeeeeela helgen..

Ge mig:

Coolast jobbmobil vinner

1c92c7fa0321fa0f74a1ff23bcaca01a.png

 

vi sitter och jämför jobbmobiles på galan. Gissa vem som är den stolta ägaren till stenåldersnokian?

 


Sofia Wistam

62b36239854d260edea70598b729716a.png

 

kvällens konferencier är sofia wistam. Hon är iklädd en spegel-kross-party-blåsa, mycket orginellt må jag säga. Nu ser jag fram emot en utdelning av hela 18 priser och tillhörande tacktal. Ha en trevlig kväll!

 


Hundratals goodiebags...

0-292014abe19d38780b7f55d691b32bf1.png

 

På plats på mobilgalan. Mitt fokus ligger på goodiebagsen som verkar innehålla allt som kan tänkas behövas för att överleva en vecka i vildmarken. Jag fyller just nu på dom med metro teknik.

 


.

Jag har lite svårt att hålla ihop allting nu.. Men jag måste hålla, ganska hårt, klarar inte av att tappa allt och stå och se det falla samman.. Snälla snälla fasaden, håll ihop!

Snö på mitt paraply

Förra året när snön var lite sen, då hetsades det ÖVERALLT om klimatförändringar. Allt var en konsekvens av växthuseffekten och allt var bilarnas fel. Nu, när snön vräker ner ända ner ifrån skåneland och uppåt, ja då är det tyst... Jag tycker att det skulle vara högst lämpligt av alla växthuseffekts-troende att ta upp debatten nu. Berätta hur onaturligt varmt det är nu om ni kan.

Naturen är oförutsäglig och vi är på väg ut ur en istid, snön vad tidig i år! That's that!

God morgon!

Säkerketsklassade jag

Enligt rykten i huset så har vi flyttat in i ett av tre hus med säkerhetsklass 2. Det är TV4-huset, Sveriges riksdag och MTG-huset. Det är väldigt viktigt med väldigt väldigt meckigt. För att komma in till mitt kontot så måste jag passera en SL-liknande spärr, ett par säkerhetsvakter i repan, en snurrdörr med kortkontroll och slutligen en låst dörr som öppnar sig med kortet. Det är TRE kortkontroller. Jag ville bara berätta det!

BULLSHIT!!

Enligt tele2's driftkarta så ska det finnas små problemområden lite överallt, här är en bild på södermalm där jag sitter nu. Tele2 ljuger!! Jag sitter inte i närheten av det röda området och jag kan verkligen inte använda min telefon. Jag gillar inte lögnare.


Oh really?Verkligen? Det hade inte jag märkt, för utom att MIN TELEFON INTE FUNKAT PÅ HELA DAGEN!!!!!

horoskopet

0-168a9ee5835f15b0f49d67891333eeff.png


"Ett viktigt avgörande stundar. Förmodligen gäller det vissa ändrade levnadsvillkor." idag får jag veta om drömhemmet är mitt eller ej, could that be it?

 


Uppdatering

Idag ska jag träna för andra gången denna vecka, thats right! Jag tränade igår OCH klarar av att röra mig så pass mycket att jag kan träna idag igen. What a miracle!

Jag tvingas lyssna på

Svenska hits - The best of 80-talet, på youtube... Jag gillar inte alla mina kollegor idag.

My new office

0-4c2380bb353b51204151166019384ff2.png

 

Mäktig entré som jag får komma in i varje morgon från och med nu. Jag kan inte låta bli att känna mig lite viktig :)

 


Invigning igen

16dd45190fb3c9a47c6211f483331caa.png

 

idag invigs mitt nya ralph-skärp på min höft. God morgon!

 


Fin invigning...

Jag invigde nya kåken med en försäljning på 25 000:- riksdaler under denna första dag. Det kan man väl inte kalla för något annat en kanonstart?

Heja mig!

Kemtvätten på hörnet

Jag tänkte försöka nyttja så mycket prylar i kvarterat som möjligt innan jag flyttar, och bestämde mig därför för att besöka kemtvätten på hörnet. Jag trodde att kemtvätts-gubben och jag var kompisar, vi brukar dra några fraser på Ryska och hejar glatt på varandra när vi ses. Men jag hade fel. Jag fick betala 200(fucking)kronor för att tvätta en enkel jävla klänning. Det är en längre blus, knappt en klänning.. en blus kostar 50:-. Jag är arg och känner mig lurad.

Kemtvättsgubben, jag säger upp vår "vänskap"!!

kollegan carina har fått storhetsv

76f6d58b92ea498de2e64eaf8bdaba1a.png

kollegan carina har fått storhetsvansinne idag när chefen är borta över dagen.


JULSTÄMNING!

Julstämningen sprider sig sakta i min kropp, jag bokar nämligen en resa till nyfunna släkten i Prag för en första jul med dom. Jag kan inte beskriva hur underbart det ska bli att fira jul med MINA småsyskon som enligt rykten fortfarande tror på tomten. :D

idag har vi ett helt nytt kontor a

216ae087a3e8b129fd42a9537f03d92d.png

idag har vi ett helt nytt kontor att flytta in till. Jag inser sakta att jag har att problem, återkommer med närmare information!


fotboll på murphys.

0-4a35b59181a0e7fbbdf094e9e1db58b6.png

fotboll på murphys, lokala kvarterskrogen som jag bara måste testa på innan jag lämnar söder.