Valborg kan go and fuck itself

Jag är lagom bakfull och fast bestämd, det blir inget valborgsfirande för mig i år. Snart ska jag gå och frossa loss i den lokala ICA-butikens ost och delikatess-disk innan jag drar på mig morgonrocken för att helt enkelt vägra valborg. Jag har ju rabiat vägrat Dvärgens fest, och Uppsala blåste jag av för länge sen och social klarar jag inte av att vara. min valborg firas ifrån soffan :)

Att göra:
Planera lite aktiviteter för semesterveckan
Tagga inför imorgon!!
Titta på mycket meningslös tv

Hoppas Nadja och gänget får det grymt i Uppsala, Karin och gänget i dvärgens sommarstuga och Anders i Stockholm.

Metro On Stage

Med en Sturehof-middag i magen gjorde jag Metro On Stage-finalen på Berns igår, följt av en sväng till Sturecompagniet och Solidaritet. Det var världsklass på allt, här kommer lite bilder.Världens slitnaste kollegor

Alla var några timmar sena till kontoret och ingen klarade av att göra någonting idag. Här sitter vi på taket på MTG-huset och tar en rast ifrån det hårda arbetet med att inte göra någonting.


Hej från sturehof, bästa ostronen i näven ...

img_0649 (MMS)

Hej från sturehof, bästa ostronen i näven på sötaste kunden :)


Jag orkar inte.....

Min kära chef Tobias är en bra chef, ganska lugn och sansad, lätt att ha att göra med. UTOM när han går på Redbull, och just nu häller han i sig Redbull.. Jag orkar inte!!!

Detta kommer bli en lång eftermiddag...


Tobias Axelsson, sitter just nu och trummar frenetiskt på sitt skrivbord som turligt nog är placerat rakt framför mig...

PISTOLERNA

Måste erkänna att det blev en del shopping igår, här har vi ett av inköpen:


mina pistoler

Morgonstund med Olga

Så här ser en perfekt morgon ut i min värld. Per Gudmundson och soyalatte!För övrigt en extremt bra ledare som alla "miljöpartister" borde läsa.
Check it out!

JAG HAR KLARAT DET!!!!!


Jag har klarat min budget för maj och får åka på semester!! Betyder alltså att jag får åka på semester ändå :D :D :D

Tips för den fattige:

Mona Sahlin tipsar om hur du får ekonomin att gå runt här

Titta vad brevbäraren släpat in

Taxfree-katalogen!! :D (jag hatar att jag verkar gilla charter....)


Mitt jeansproblem

Alla byxor i min garderob är slut, läget börjar bli akut.Väldigt chockande var att jag fortfarande kan ha storlek 25 i midjan med tanke på att jag har lagt på mig en del trivselkilon OCH tappat knappen på mina senaste jeans, så stort grattis till mig!

Vaaaaaaa?

img_0632 (MMS)

Vaaaaaaa?


STATUS

Jag jobbar på så jävla duktigt, status so far: 70% budgetuppfyllnad i maj

(måste ha 100% för att få ta ledigt för att kunna åka på min redan bokade resa den 12 maj)


Break the silence...

Ok, de rödgröna presenterar alla sina satsningar nu... Jag kan inte annat än tacka för alla puckade förslag som dom kommer med. Dom vinner ju valet för mig!!Ofinansierat och jävligt dumt!!

Jag blev lurad igår...

Någonting jag ogärna sysslar med är utfallshopp, går till så att du ifrån stående position hoppar snett fram och tränar det ben som kommer längst fram. Det är jättejobbigt och träningsverken du får av denna övning är helt galen.. Och nu när jag tänkte efter noga så inser jag att jag hoppade omkring i utfallshopp hela kvällen igår utan att tänka på det. Jag kan inte gå idag!!!!

Liten Olga

Bildbevis på att jag alltid har varit söt som socker. Och blåögd en gång i tiden.. haha!


Probably the cutest baby in the world!


HÅLL I ER NU!

Jag vill att alla verkligen verkligen håller i sig nu:JAG TRÄNADE IDAG!!! Bikinisäsongen verkar komma tidigare än jag hade vågat hoppas på, så idag besökte jag World Class för andra gången sedan nyår, jag är så jävla duktig!


Dessutom (!) så klev jag ut ur min safetyzone, i mitt fall springbandet och cyklarna, och in på ett träningspass. Det blev body combat idag, hur det gick tänker jag inte uttala mig om.. Men det var faktiskt nästan kul!

Semester??

Jag får ta semester OM jag klarar min budget för maj månad INNAN jag åker. Det betyder att jag måste vara klar med hela min budget för maj redan den 12 maj för att få vara ledig tre dagar. Det är hårda bud här! Men jag har ganska höga tankar om mig själv, jag skulle nästan vilja gå så långt som att kalla mig själv för kaxig.

Jag har bokat resan!! ( = nu måste jag klara min budget!!!)

mååååndag

Kan vara bästa måndagen på länge. Min chef har nästan gett mig ledigt för en semester jag håller på att planera i smyg, och så är det är mycket bra på gång denhär veckan. Allt är på topp helt enkelt! Och solen.. Den skiner på mig och liksom är chokladströsslet på en perfekt glass, symboliserar min dag då för den som inte hänger med.

Åh, skrev jag just att jag inte skulle sho...

img_0608 (MMS)

Åh, skrev jag just att jag inte skulle shoppa? FAIL !!


Just nu avrundar jag en galen fredag och e...

img_0606 (MMS)

Just nu avrundar jag en galen fredag och en betydligt lugnare lördag med en bättre frukost på hotellet som mamma och hennes Klas bor på. Vi ska ut på jeansjakt innan det är dags för att vinka av herrskapet. Det blir inga jeans för mig, även om jag verkligen verkligen vill ha ett par supersnygga ifrån acne. Anledningen är en investering som är på gång, återkommer när ni har blivit tillräckligt nyfikna.


Stureplans storstekare dök upp i form av m...

img_0598 (MMS)

Stureplans storstekare dök upp i form av mamma och Klas, här hänger vi på sturehof. Snart dags för middag på akvavit som ska få visa vad det går för. Puss ifrån världens snyggaste mamma och mig :)


Här har jag frossat en stund nu, gratis är...

img_0590 (MMS)

Här har jag frossat en stund nu, gratis är gott, men gratis ostron ifrån ett franskt företag som vill visa upp sig ifrån sin bästa sida i tron om att jag är en cool restaurangägare är fan godast! GODAST i tell you!!


Det är ju alltid väldigt gott med jordgubb...

img_0588 (MMS)

Det är ju alltid väldigt gott med jordgubbar, men nu finns det två nyheter på marknaden: jordgubbar som smakar hallon och jordgubbar som smakar ananas, perfekt för den som höll på att tröttna på jordgubbar som smakar jordgubbar! Själv väntar jag spännt på ananasen som smakar jordgubbe, det skulle vara något det! (och för er som undrar: det var gott som fan)


Eftermiddagen spenderas på Gastronords mat...

img_0585 (MMS)

Eftermiddagen spenderas på Gastronords matmässa i Älvsjö, och jag klagar inte över att ha kunder i den branschen idag!


Vårjacka på! Hej sol, hej värme!!

img_0583 (MMS)

Vårjacka på! Hej sol, hej värme!!


Såhär livar man upp en grå trist dag: man ...

img_0559 (MMS)

Såhär livar man upp en grå trist dag: man inviger nya blusen :) fick dessutom dagens bästa samtal nyss, så regnet är helt plötsligt inte lika kallt..


Semester tack

Det har slutat snöa, men det regnar för fullt utanför mitt fönster. Jag har inte tagit semester på lite mer än ett halvår vilket inte är likt mig. Sådant kunde man göra precis när man kände för det på SvD-tiden, men nu jobbar jag heltid och måste ansöka om semester. Det känns konstigt! För OJ vad sugen jag är på att rymma iväg. (ytterliggare ett problem är ju självklart även att det rent tekniskt är svårt att flyga till en varm plats just nu)

Jag behöver sol...drömmer mig bort...

Jag har en sossekollega på jobbet, han bru...

img_0553 (MMS)

Jag har en sossekollega på jobbet, han brukar komma förbi mitt skrivbord och prata om vikten av att dela med sig, vara solidarisk. Jag testade på det idag, och det här med socialism är ju inte helt tokigt. Inte tokigt alls!  Note to self: skaffa sossekompisar! :)


Tandläkarens dom:

Han sa att jag har huuuur fina tänder som helst, inga tandtroll i min mun! How about that? På måndag så har jag även bokat tid för tandblekning! painful för ekonomin men gorgeous för mitt redan finfina leende!

Eller vad säger ni mina bloggläsare?

Hej ifrån tandläkarstolen :)

img_0552 (MMS)

Hej ifrån tandläkarstolen :) Editors note: Tandläkaren sa att jag har huuuur fina tänder som helst, inga tandtroll i min mun! How about that! På måndag så har jag även bokat tid för tandblekning! painful för ekonomin men gorgeous för mitt redan finfina leende! Eller vad säger ni mina bloggläsare?


Vill ha! Kofta i kavajmodell ifrån Ralph L...

img_0541 (MMS)

Vill ha! Kofta i kavajmodell ifrån Ralph Lauren, oklart vilken kollektion. 3899 riksdaler, som hittat tänkte jag! Men sen kom jag på att jag är fattig...


Vad trevligt med lite snö!!

Jag hade allvarliga planer på att inviga Utecompagniet idag med några roséflaskor och några vänner. Not so sure anymore...


FAIL!

Jag har snygga vårhandskar och den här tje...

img_0540 (MMS)

Jag har snygga vårhandskar och den här tjejen har alldeles för många sjalar från Hermés. I want!


Jazzper och KGB-Olga hade reunion på East ...

img_6807 (MMS)

Jazzper och KGB-Olga hade reunion på East idag, och för er som inte har hängt med allt för länge så hängde jag och Jesper på den tiden då simning var något jag sysslade med. Jesper har varit duktig och fortsatt träna, men nu som häftig triatlet. Själv tränade jag i januari senast. Note to self: gå och träna!!!


Efter fyra timmar var jag besegrad, tvinga...

img_6807 (MMS)

Efter fyra timmar var jag besegrad, tvingas ta mig hem haltandes och väldigt eländig för att byta skor. Det blev ingen framgångsrik premiär för dom skorna..


Kommunist goes fotbollshuligan

När alla vita Converse är slut i hela Stockholm, ja då är det helt enkelt för trendigt för mig. Därför byter jag idag ut kommuniskdojorna mot lite mer Engelsk fotbollshuligan.  Vad tycks?
Inte utan mina Reeboks!

En lätt Olga

Nej givetvis pratar jag inte om min vikt, den lämnar som vanligt en hel del träning att önska... Jag pratar om en känsla. Er favoritolga har passerat en viktig milstolpe idag, avklarade just det sista terapisamtalet med min dam. Hon förstår mig, i ett halvår så har jag träffat henne och i ett halvår har hon förstått mig. Vi har rett ut en massa känslor som jag har burit på och som har försatt mig i mycket knepiga situationer i historien. Men jag tror att vi har lyckats nysta upp en hel del tankar, och idag blev vi alltså klara.

Det var en blandning mellan bambi på hal is möter jätteglad Olga som klev ut på trottoaren efter det samtalet. Men så fort jag kommit ut i solskenet så insåg jag att jag faktiskt kan lägga saker bakom mig. Jag förstår vad som har hänt och jag vet vad det betyder, jag kan lämna det till historien nu. Jag kunde gå ner för trottoaren i solen och lämna högen av saker som har hänt där borta, utanför dörren till min dam. Vilken lycka, lättnad!

(sedan tänkte jag gå och inhandla en belöning till mig själv i form av en sjal ifrån Hermes. Men på väg till NK så kom jag på att jag är fattig och åkte hem och städade istället. Någon dag blir det av, today was not it) stort grattis till mig!

Thank you

Karin föröker verkligen göra övergången till min nya nyktra livsstil enkel för mig...


Shape up girlKontrasten till fredagens bilder är overklig. Kontorssnygg och nykter klär mig bättre, så får det bli!

DET ÄR BESTÄMT

Jag har alkoholförbud!! Jag fick se lite bilder ifrån fredagen, och det är katastrof. Jag hatar att jag kan göra så där mot mig själv, det är inte ok och jag är nykterist ett tag för att straffa mig själv!


Maskeradskjorta och misslyckad sabrering, ...

img_6807 (MMS)

Maskeradskjorta och misslyckad sabrering, dags att städa huset efter en helt sjukt underbar efterfest. Jättekonstig och jättekul!


Yesterday

img_6807 (MMS)

God morgon önskar tjejen som aldrig uppdaterar sin blogg! Såhär såg jag ut igår när jag och Karin begav oss ut på äventyr i nattlivet. Vi hann pricka av woken, laroy och v på kartan. Utan att hänga ut någon för mycket så kan jag bara nämna att någon alltid ska bli lite för full ;)  Hoppas att ni får en härlig dag!


Rosépremiär

img_6807 (MMS)

Godkväll! Det är fredag och rosépremiär! Skål ifrån en födelsedagsfest i Solna!


Om tio minuter kommer taxin

Hörni, nu drar jag ÄNTLIGEN på semester!! Jag tror inte att ni kan förstå hur skönt det ska bli att ligga på stranden i Thailand, om fyra timmar går planet och nu kan ingenting stoppa mig. HEJ SOLSEMESTER!!Nu kan ingenting gå fel!

Nu är det officiellt


Jag hatar att jag

älskar bloggbråket mellan Jackie Ferm och lilla Kissie. Jag hatar det och jag skäms för det, men det är mitt ständiga kvällsnöje! Här hittar ni en smaskig bild på Kissie som Jackie har lagt ut.

JAG ÄLSKAR DET!

Vårbudgeten!

Idag presenteras då äntligen vårbudgeten, och det är just nu klockan 8 när den presenteras som valet kommer att avgöras.

Varför?
Sossarna har inte haft svar på en enda fråga med motiveringen "vi kommer att lägga en vårbudget och vara eniga, då får ni veta vad vi kommer att göra" Och today is the day, idag MÅSTE sossarna stå för sin och sina allierade dumpartiers skitpolitik. Det är inte förens idag som den politiska debatten kan starta, det är idag som väljarna kommer att få veta skillnaden mellan en röst på de blåsa vs. en röst på de rödgröna.


Världens bästa Olga och världens bästa finansminister! Lets win the election!

Glass på taket

Jag gillar taket på mitt jobb. Här har jag bland annat blivit kompis med Gert Fylking som sedan presenterade mig för Knappen och Hakim, BRA vänskap knöts den dagen på taket. Och idag är taket min vän igen, det är min solterass och i kombination med en glass så är det oslagbart!!


Olga på MTG-taket denna soliga onsdag

A hint of sunburn

Om man tittar noga så kan man ana en liten liten bränna där! Jag åt min första lunch på uteservering idag, och det var väldigt tur att vi satt utomhus, för just idag så bestämde sig Oskar för att testa flygförmågan på sin sallad.


Hej vår!!

Trenchcoaten på min axlar hälsar våren välkommen. BRING IT!Probably the best strejk in the world?

I Sverige går vi ut i strejt för att vi vill ha högre lön, i Danmark så strejkar dom för att dom får dricka för lite öl på jobbet. Det är sant! De anställda på Carlsbergs bryggeri får inte längre dricka tre starkbärs per arbetspass utan får nu bara ta en, vilket de anställda vid fabriken bara inte kan acceptera.

Lite spännande! Jag ska följa utvecklingen!
Show your skin...


Very spontaneously

En chokladkaka blev en middag, som blev bubbel och film. Igår lekte jag med Hakim, och så här ser han ut när han njuter av ett glad bättre mousserande. (orakad)


NRJ-Hakim

The new improved Olga


Skärpning på bloggfronten utlovas!

Jag är friskare och jag är glad och livet är inte lika pissigt idag som det var för en vecka sedan. Det är... bra! Hade jag inte käkat lunginflammationsmedicin så hade jag gått ut och firat mitt välmående och min glädje idag, jag hade nog firat det varje kväll hela veckan till och med.. Så får det inte bli...


Efter en...

0-d8af2b22c3b39fe77d840fc9979e45.png

Efter en jävligt efterbliven postgång så har äntligen Karins vykort kommit hem till mig, hon skriver om sin fantastiska semester i Mexico med ett stop i New York. Det enda problemet är att hon har hunnit hem och har nu åkt iväg på sin andra semester redan... Varför flyr denna kvinna ifrån mig hela tiden? Kaaaarin jag vill ha kycklingsoppa!! (nudelsoopa går bra också, det är det enda Karin kan laga) 


Kan inte sluta lyssna på


Rapport ifrån soffan

Förutom att jag har förlorat snart två veckor av mitt liv i denhär jävla sjukdommen så kan jag berätta att det blir lite lite värre! Min hud blir superkänslig mot solsken när jag käkar penicillin, jag blir fläckig typ! Och gissa vem som käkar penicillin och inte kommer kunna njuta av någon vårsol, thats me! Mmm livet är så gott mot  mig!


döda mig!

OK, nu har en solig påskvecka passerat. Jag har fått njuta av den ifrån soffan under min filt. Och, hör och häpna, det var inte bara hypokondrikern i mig som talade när jag diagnostiserade lunginflammation, det sa doktorn också. Så, för fjärde året i rad så drabbas jag utav the annual lugniflammation. Anmärkningsvärt är att det är så tidigt på året, jag skulle kunna lyckas med en dubbel i år. Det vore ju nått!

Vårsolen kan jag leva utan, jag blir inte så glad av den ändå, däremot så hade jag kunnat jobba på detdär körkortet under påsken. Men nej jag vet! Jag kan ju testa på det där med lunginflammation istället!! Hosta hela tiden, sova hela tiden, vara helt orkeslös hela den lilla vakna tiden...

Och det blir värre! Jag har mitt i all min sjukhet tvingats lämna mitt fort, min trygga borg! Mammas killes hus, ENORMA tvapparater innehållande ALLT du kan önska dig i kanalväg har jag istället tvingats byta bort mot mammas plutt-bildrörstv med kanal 1, 2, 4 och 6 att välja på. Om någon vill göra en Columbine mot mig, now would be the time!!


Det stämmer,...

6dddb4676460f99b3944c0cc4ff277ca.png

Det stämmer, jag ska titta på massa meningslös tv! Just nu är det Pippi Långstrump som gäller, helt efterblivet egentligen, men i feberyrseln så är det helt lagom underhållande. Och urgulligt! Astrid, hon kunde dethär med barnsagor hon!!


Här ligger...

4101fa69a6819b5399a4e06937943ecb.png

Här ligger jag hela dagen idag.. Sjukdommen som jag men min långa medicinska erfarenhet misstänker är lunginflammation, den håller i sig. 

Igår klarade jag med nöd och näppe av tågresan som tog mig till Dalarna, men idag är jag hur glad som helst att jag vaknar av en mamma-puss på pannan och en MASSA  god krya-på-dig-frukost :) och vad ska jag göra hela dagen? 
 


Stackars stackars mig!

Jag har feber och jag det är jättesynd om mig! Jag har mot alla odds överlevt den värsta natten i mitt liv, med frossa och hosta och död.

Skulle egentligen åka till Dalarna över påsk, men det är jävligt oklart om jag kommer kunna ta mig till tåget som skulle ta mig dit i eftermidag..