Sjukt organiserad tjej

I helgen har jag med hjälp av två underbara älsklingar bestående av mor och Totte klarat av följande:

  • flyttat (Klas ska ha tack för bästa bärhjälpen)
  • ikea-handlat
  • börjat packa upp
  • varit nästan världens sämsta tjej
  • adressändrat
  • betalat tusen räkningar
  • ryckt upp mig ur flyttdeppen (tack ska Sandra ha för det)
Jag är inte söderortsbrud längre, så min bortskämda danderydsbrutta Karin måste nu hitta på något annat skällsord att använda. Jag bor på kungsholmen i en nästan fin lägenhet, och det är mys!! Jobbet går jättebra också, jag är sjukt duktig och blev klar med min månadsbudget redan förra veckan. Det enda man egentligen kan anmärka på är mitt jävla kärleksliv. Jag går liksom medvetet och förstör saker för att jag är rädd för att bry mig, för bryr man sig så kan man bli ledsen. Och det vore ju tråkigt.. aaah! cpskada!

Dagar kvar till iPhone kommer och jag kan börja blogga normalt igen: 100 000......

Det bästa jag har sett!



"Tänka är inte hennes starka sida" - Göran Persson om Mona Sahlin, jag kan inte annat än hålla med.




Världens sämsta valarbetare

Jag försov mig till morgonens kampanj vid Gullmarsplan. Extremt orutinerat och dåligt av mig! Det är jävlgt konstigt att jag i förra valet för fyra år sedan kampanjade dygnet runt, tog ledigt ifrån skolan och i princip levde i kampanjbilen i över en månad. Och i år har jag knappt kampanjat någonting...


Här har jag hoppat ner i SSU's papperskorg med texten "stoppa borgarna i papperskorgarna" under Fredrik Reinfeldts besök i Avesta förra valet.

VAD VAR DET JAG SA?

Tar tillfället i akt att slänga iväg ett blogginlägg. WHO tar tillbaka allt de sa om att svininfluensan var en panademi och det visar sig dessutom att WHO hade kopplingar till läkemedelsindustrin som tjänade jävligt snabba cash på det där hittepå-vaccinet mot hittepå-sjukdomen. Jag måste få säga det nu: VAD VAR DET JAG SA? Jag var en stolt vaccinvägrare och jag är en av få som idag kan säga att jag inte gick på det!

Jag vill även berätta att jag har ett jättekul jobb! Jag har jobbat en hel vecka nu, och knappt märkt det. Tiden har sprungit iväg, och ska man tro på devisen "tiden går fort när man har roligt", ja då har jag jävligt roligt här på Metro!


bjuder på en bild som Hakim tog på mig under vår golfrunda som faktiskt gick ganska bra för min del. Kanske dags för uppspel snart?

last week

Iphone på väg.. Tills dess blir det som sagt min sporadiska uppdatering som får räcka. Efter en till tur till Oslo så har resten av semestern spenderats mest i Stockholm med en kort liten avstickare till Falun. Här i Stockholm så har det varit pride som jag deltog i tillsammans med MUF och Filippa Reinfeldt. Sen hade jag en stor hejdåfest i lilla lägenheten som spårade ut i hjärnskakning och dramatik, otroligt kul tillställning för alla utom Elins huvud! :P

Nu har jag fått Norgebesök som stannar hos mig i några dagar. Planerat är en hel del god mat, leka på grönalund och kanske en sväng ut på havet om vädret tillåter.


Jag och Filippa på pride


Pride


Kalas at my place


folk i min soffa


ballonger på min balkong


Michael kan varken stå upp eller dricka utan haklapp