Menyn
Jag fick hjälp med matlagningen igår för att uppnå bästa resultat. Detta var vad som stod på menyn:
Förrätt
Rökta räkor med lyxromsås med en skiva knaprigt nybakat chiabattabröd
Serveras med en kall Hoegaarden
Varmrätt
Blåmusselsoppa på nytt vis med en skvätt veteöl
Serveras med ett torrare vitt vin ifrån Sydafrika
Huvudrätt
Soya och Wasabimarinerad lax serveras på en bädd av krispig sallad samt en starkare räkcocktatil serverad i en avocado.
Serveras med ett smarrigt Australiensiskt vitt vin
Efterrätt
Glass i stora lass
Rökta räkor med lyxromsås med en skiva knaprigt nybakat chiabattabröd
Serveras med en kall Hoegaarden
Varmrätt
Blåmusselsoppa på nytt vis med en skvätt veteöl
Serveras med ett torrare vitt vin ifrån Sydafrika
Huvudrätt
Soya och Wasabimarinerad lax serveras på en bädd av krispig sallad samt en starkare räkcocktatil serverad i en avocado.
Serveras med ett smarrigt Australiensiskt vitt vin
Efterrätt
Glass i stora lass
Kommentarer
Trackback