Körlektioner för hela slanten - bokstavligt talat

It is ON bitches! Körlektionerna är köpta och alla tillstånd är tillrätta, jag tror att detta är vad man kan kalla för tummen ur, mina kära och inte så kära läsare. Jag styr verkligen upp saker och ting just nu. Jag gör det verkligen!


Wallmans

Kvällen på Wallmans var superunderhållande. Jätteduktig personal och helt ok mat. Kul upplevelse med trevligt sällskap helt enkelt! :)

Utgång uteblev på grund av allvarliga finansiella problem, jag är typ helt sjukt jävla pank! Varför? Jo, jag har köpt mig en sak, en väldigt väldigt dyr liten sak som jag faktiskt inte kan berätta om här på ett tag. Men den som väntar får se ;)

Nu: Operahus och byggan.

Oslo by night

Igår var Oslo lugnt, jättejättelugnt. Vi höll oss inne och vi höll oss nyktra. Idag ska vi satsa på alla turistakt-to do's såsom Akers Bryge, promenad vid operahuset och sen ska kvällen avslutas med en bättre middag på Wallmans Nöje här i Oslo. Tanken var melodifestival, men eftersom Anna med gympadojorna inte lyckades komma till finalen så fick planen i sista minuten ändras. Jag klagar inte, det blev mycket billigare såhär.

Jag skulle vilja ta tillfället i akt att prata om en sak. Scenkläder. Om man har ett sånguppträdande att göra på en scen så skulle jag vilja säga att kläderna som man väljer att ha på sig är minst lika viktig som kläderna man väljer att ha på sig. Anna Bergendahls scenkläder var förfärligt jävla fula. Man sätter inte på sig en vit klänning som ser ut att vara köpt på Rättviks Marknad (ni vet dom här riktigt risiga klänningarna i tyll och siden för en tvåhundring) Och skulle man nu göra det förfärliga misstaget att ta på sig denna klänning, ja då sätter man bara inte på sig svarta tights och bär det med röda converse. Den outfiten tillsammans med hennes extremt snuskiga gulblonda hårfärg får mig att tänka på en enda sak. Det enda som fattas i hennes outfit är en svart påmålad stjärna vid ena ögat, och sen är hon fulländad. BRODERDANIEL-fan, självmordsbenägen unge med stort behov att synas. Hur det svenska folket ens kunde komma på tanken att skicka henne till Norge är för mig helt overkligt, kanske fanns det tillräckligt många förtryckta broderdaniel-fans innuti var och en av oss att vi för en stund tyckte att hon är en söt tjej med fin sångröst.

Nu ska jag försöka lägga mig och dra mig en stund innan jag vaknar, har lite svårt med sånt då jag alltid vaknar klockan 7 och är pigg som en lärka. Sen ska jag skaffa mig ett utseende för att sedan ta mig an Oslo!! Eftersom min älskade älskade telefon är borta så blir det svårt att lova bilder från dagen, men jag ska göra mitt yttersta!

Snart bär det av

Efter den krångligaste och meckigaste dagen i mitt liv (jag är handikappad utan telefon) så ska jag försöka ta mig till Arlanda för att lyckas komma med ett flyg till vårt grannland Norge, närmare bestämt Oslo. Här kommer jag!


Igår

Var vi på Mediamecca på Cafe Opera, sen Mindshares kalas (där färjanhåkan hade sin bar) följt av Utecompagniet där vi bjöd alla på glass. Ni kan se oss här (på mediebranschens typ största nyhetssajt) Hur hände detta?

DOODLEJUMP

OCH MITT DOODLEJUMPREKORD!!! helt oersättligt..... FAN vad onödigt!

Lägga mig ner och dö?

Allt är borta, stulet. Jävla dumt att gå och bli av med ALLT! Värst är telefonen på någotvis, det andra är ersättningsbart... Däri fanns mitt LIV med alla döviktiga nummer och oersättliga bilder..

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Håkans shotbar på mindshare's kalas på bir...

img_1645 (MMS)

Håkans shotbar på mindshare's kalas på birgerjarlsgatan. Godkväll!!


I mina öron mest hela tiden

Extremt jävla superbra!


Invigning av nya shades

Vem bär dom bäst? Johnny Depp i Fear and Loathing eller Olga Sokolova på väg till jobbet?
Olga sokolova

Lunch i hemliga parken med glada Fredrik, ...

img_1619 (MMS)

Lunch i hemliga parken med glada Fredrik, Johan och Jennie. Solskenet! Det härliga solskenet är med också!!


Ställning just nu:


ÅH så glada nyheter!

Torsdagsplanen

Den planerade framgångsrika after worken blev inte av därför att KARIN ÄR EN SOPA, en riktigt olydig liten dotter. Hon dissade och jag hämnas genom att använda hennes topp som finns hemma hos mig. ÄGD!


Olga utan Karin, jävligt snygg ändå!

this is on tonight


Dagens golfrunda

Det gick allt annat än felfritt för oss. Tror jag lyckades ta tre poäng på fyra hål, sen hann vi inte med mer. Tur att jag ska öva, mycket!

Så här såg det ut:


Så här långt och rakt kom Valle på sitt utslag.



Golftränare/lärare Stefan - jävligt skeptisk


Tack för blommorna

Jag var en lyckligt lottad olga igår, fick blommor med bud till jobbet. Oldschool uppvaktning ROCKS!


Brämhults does it again!

Smakar utgott och den färgar inte av sig.


Denna kommer finnas i mitt kylskåp hela sommaren :)

Detta är bildbeviset, jag var ute och spra...

img_1574 (MMS)

Detta är bildbeviset, jag var ute och sprang idag!! (sprang en halvtimme och dog, prommenerade hem) haha! Early morning tomorrow, godnatt!


En vecka all inclusive sätter sina spår

I mitt fall hamnade det på magen. Inte ok! Jag har därför slängt av mig stiletterna och på åkte gympadojorna. Denhär tjejen har några kilon att springa bort. LATER!



uuh..

Nytt i garderoben! Ett klubbset som matcha...

img_1538 (MMS)

Nytt i garderoben! Ett klubbset som matchar min rosa golfhandske helt utmärkt. Det behöver bara matchas med en rosa piké, sen är vi redo för det där gröna kortet!


Lunch med tjejerna

Efter en underbar räksallad i solen så ska det skvallras till kaffet med tjejerna. Livskvalité I tell you!!



JAG SKÄMS ÖVER ER!!!

Hör ni det, Ringos Bistro på Ringvägen 52. Man ska inte sälja choklad om man inte kan stava till det!! Detta är sista gången jag köper mina soyalatte av er, ni suger!


chocking!!

Mina grabbar

Söndag kväll och Olga kan inte sova, vad gör man då?
Kolla på Entourage såklart, söndagar är bäst!


(OBS! Bilden nedan är inte retucherad på något vis!!)


Framgång stavas Tingström och Sokolova

Jag har haft en hemlig dröm ett tag, nämligen att köra en riktigt framgångsrik afterwork någongång. Det innebär att alla är klädda extremt fucking framgångsrikt, anstränger sig som sjutton, och så bara kör man. Nu är datum satt. Jag och Karin kör framgångsrik afterwork på torsdag. Karin med sina kuksugarläppar (åh så olämpligt, men det var hon som sa det) och jag med mina pennkjolar. Klädtemat är kontorsfnask, men utstrålningen är SUCCESS, kvällen blir magisk, det är liksom redan bestämt. Torsdag!



Sötare och sötare hela tiden

Blev just jämförd med en frukt, jag blir tydligen bara sötare ju mognare jag blir.



Vi tackar för det, det värmer när jag sitter här och överanalyserar skjortsituationen för mig själv.

En plantering i min lägenhet, eller bara kvarglömt?

En plantering: en avsiktligt kvarlämnad ägodel hos någon som man nyligen börjat träffa. Ett mycket taktiskt drag utav den som är intresserad av att ses mer. Det är ett tecken på att personen som planterat trivs hos dig, det kommer mer liksom.

Kvarglömt: ett misstag, betyder ingenting och bör ej övertolkas.



Vad denna skjorta betyder har jag ingen aning om. Men den luktar underbart och är ett helt perfekt plagg att mysa omkring i denna söndag. Jag hoppas att den är planterad!

 


Här har vi en liten pappa som strax ska hä...

img_1484 (MMS)

Här har vi en liten pappa som strax ska hälsa på en liten mamma. Hej Falun!!


Här gör vi Josefinas, jag och pappa. Hur m...

img_1452 (MMS)

Här gör vi Josefinas, jag och pappa. Hur mycket mys som helst! Och hur underbart är inte vädret idag? Jag älskar verkligen att inte jobba just idag!


Pappa är här :)

img_1440 (MMS)

Pappa är här :)


Nervös tjej!! Snart ska jag träffa dagens ...

img_1434 (MMS)

Nervös tjej!! Snart ska jag träffa dagens namnsdagsbarn som aldeles strax anländer till Stockholm.


Det var tydligen något sorts värmerekord i...

img_1425 (MMS)

Det var tydligen något sorts värmerekord i Stockholm idag, någon som hann uppfatta det? Jag kände av det på min snabba lunch i en park som spenderades med jobbskvaller, kul att vara tillbaka trots att semesterveckan gick lite fortare än man kunde önska.  Min eftermiddag har gått i förberedelsernas teckan. Förberedelser för den glada nyheten som ni får se imorgon bitti, håll utkik!


Tidig golfmorgon som vanligt på torsdagar,...

img_1423 (MMS)

Tidig golfmorgon som vanligt på torsdagar, idag har vi lärt oss att slå med sandwedgen. Nu är det inte långt kvar till uppspel för mig och Valle som har varit min givna golfpartner de senaste veckorna, så självklart kommer vi även att spela upp ihop också. Mindre än en vecka kvar tills dess :D


Äh jag slänger upp en bild ifrån stranden ...

img_1264 (MMS)

Äh jag slänger upp en bild ifrån stranden nu på en gång. Denna togs på en av de stränder vi hittade under en av våra många moppeutflykter. Glad tjej i SNYGG baddräkt!


Bild från bussen som tog oss till planet, ...

img_1418 (MMS)

Bild från bussen som tog oss till planet, JAG ÄR HEMMA NU!! Och jag är bajsbrun också som ni kan se! Just nu är jag på väg hem där det ska bokas tvättid följt av ett glas rosé på någon uteservering. :) och SEN har jag en jätteglad nyhet att berätta!!!


Inga bilder idag

Jag har forsokt, men det verkar inte funka att trolla fram bilderna harifran, sa ni far vanta tills jag kommer hem.

Idag har vi varit pa utflykt och upptackt massa nya strander har pa on som vi ar pa. den totalt ojamna fargen verkar battra sig, och any day  now sa kommer jag nog se normal ut igen. Nu ar det dags for ett glas vin i solnedgangen. Hoppas att allt ar bra i Sverige och att ni varmt upp temperaturen lite ifran det att jag var hemma! Vi ses snart!

VI SOMNADE PA STRANDEN!!

Overkligt, och sjalvklart satt bikinin snett. Jag har alltsa brannt mig och det ordentligt, och SNETT!!

Bortsett fran att vi ar roda som tomater sa ar allt toppen, vi har koncentrerat oss pa en hel del spannande utflykter pa en moppe som vi ska puttra omkring pa hela veckan. Igar hade vi Tequila-race, jag vann!! (KARIN: jag ar inte ens bakis!!)

Finns inte mycket mer att saga, allt ar amazing och imorgon kommer lite bilder, it is a promise!


Första svenska soyalatten från starbucks, ...

img_0904 (MMS)

Första svenska soyalatten från starbucks, men mitt flygplan i bakgrunden! Snart dags att boarda för att slutligen kliva av planet i sommarvärme, i can not wait!


Åååh till och med horoskopförfattaren vet ...

img_0903 (MMS)

Åååh till och med horoskopförfattaren vet att något kommer gå åt helvette för mig idag!! This is bad news!


Jag tror jag skiter i allt

Det ska vara askmoln överallt och jag vågar inte flyga när det är zon2-aska ... uuuuh



(take off ikväll till min hemliga semesterort)

Att åka golfbil

Igår fick jag lära mig att slå med träfemman och köra golfbil. Golf är kul och riktigt snart har jag grönt kort :)







TWO DAYS TO GO!

Det stämmer, om två korta dagar så är det semesterdags!! Det ska bli helt underbart att gå hem och packa resväskan med strandkläder och bikinisar.

En annan sak jag ser fram emot är att få dricka min första Starbucks-soya-latte på svensk mark, thank good att den första Starbuckcaféet har slagit upp portatna nu :)

Because you're worth it!


Karin är efterbliven, här är beviset!



Jag kan inte sluta skratta åt detta, och jag vill att alla ska förstå att detta bara var början, det blir bara värre efter detta!

Det finns en film

Om ni håller utkik på bloggen så kanske den kommer upp om en liten stund. Kan avslöja att den handlar om Karin och Antonia som försöker hitta en styvpappa på tunnelbanan som kan försörja dom när Karin ska bli en SOYALATTEMAMMA. Sjukt kul!

Snodda bilder

Från stureplan.se, kul att även jag fick vara med på bild :)


Olgapolga, Victor Tilly och Karinpling


Olga, Gyllene Weise och Karin (och Antonia)


Lördag kväll

Skvallrig förfest hos mig blev drink på Utecompagniet, som följdes av ett kosrtare häng på Laroy, sen kortare häng på Ambassadeur, som blev kortare häng på White Room. Allting rundades av med en utsmugglad champagne från White på en riktigt oklar efterfest. Hela kvällen rundades av med den roligaste kollektivtrafiksturen hem till mig där jag skedade Karin heeela natten. Här kommer lite bilder från kvällen, alla är på karin :D


Uppdrag: Klä på Karin. Jag avr optimistisk samtidigt som Karin skriker att det är skelettet :)



Karin Tingström med rondellblommorna som vi stal på väg hem.



Bitterhet sammanfattat i ett sms.



Karin kommer på att hon är gravid klockan 5 på morgonen.



Vi hittade snabbt en styvpappa till Antonia


Fröken Tingström på Anbassadeurs redroom, ...

img_0843 (MMS)

Fröken Tingström på Anbassadeurs redroom, kan vara den snyggaste tjejen jag känner!


Lunch/middag/ölhäng med söta söta Sofia ri...

img_0836 (MMS)

Lunch/middag/ölhäng med söta söta Sofia right now, utecompagniet i regn testar vi på, rätt mysigt med filtar och gott sällskap :) vi har ett par kapitel att ta igen!


ATTENTION NILS!!

Jag vill ha en ny bloggdesign, jag vill att den ska vara mycket bredare, t ex vill jag kunna publicera sånnahär breda bilder utan att hälften faller bort:




Ta inspiration ifrån enkla stilrena bloggar som dessa:

http://sannakumlins.blogg.se/
http://eecederholm.se/
http://lorenasvensson.blogg.se/

Tror du fattar.  svart och vitt och enkelt och stort och inte centrerat.

Och så ska jag ha en header som är lika snygg som Linn Herbertssons, först måste bara bilden tas, och innan det är möjligt så måste jag träna och bli snygg, och innan det händer så hinner vi alla tröttna på att vänta, så en tillfällig snygg header får vi börja med. Är det ok?


Finbesök!

Jag har en Matilda som är på väg till mig i helgen! Inga ord kan beskriva hur glad jag är för det, den tjejen har saknats!


Olga och Matilda på skolkampanj med MUF i Leksand, hahaha!


Valborg med Matilda i Uppsala

Torsdag kväll

Kvällen avslutades på MediaWeek-festen på Le Bon Palais där det skulle minglas. Min golftrötthet hade tagit det bästa av mig, men Anna visade hur det skulle göras. Med en golfhandske på sig tydligen!

Träffade söta Karins pappa Ragnar, han har ju liksom varit någon form av myt ända fram tills igår. Blev då även en stolt ägare av hans ursnygga iPhone-skal.



Det djupaste ord som bara kan författas ...

img_0820 (MMS)

Det djupaste ord som bara kan författas på några glas vin. Made by tjejerna på Metro, hoppas ni gillar den!


Bilderna som försvann...

En helg i Dalarna kan se ut så här när man väl lyckas hitta en sladd till datorn. Det var lite bad, det var lite middag och det var lite utgång i Faaaalun en helg i vintras.















Jag ÄLSKAR denhär bilden, alla blev bra :)















Jag och Karin hittade Dalarnas stureplan ;)










AW med kollegor på gång. Här har vi Kitty ...

img_0819 (MMS)

AW med kollegor på gång. Här har vi Kitty som äntligen lyckats komma över ett VIP-pass till Metro on stage, en vecka för sent.


Det går braaaa nu!!

dagens bästa nyhet : http://www.expressen.se/Nyheter/1.1977917/rodgront-jatteras-alliansen-forbi

Dumma greker

Man löser inte en finanskris genom att döda varandra...


Jag har invigt mina nya rosa golfhandskar ...

img_0816 (MMS)

Jag har invigt mina nya rosa golfhandskar idag, mitt första golfgear :) snart dags att inhandla ett halvt klubbsätt! Omg, det går bra nu!


Golfolga är ute på rangen och slår några k...

img_0801 (MMS)

Golfolga är ute på rangen och slår några klockrena bollar även denna morgon. Det här med golf var inte så tokigt! Grönt kort any day now...


Ny hårfärg, samma gamla urgoda Lotta!

img_0779 (MMS)

Ny hårfärg, samma gamla urgoda Lotta!


Politikerpub med TV4 och politikerbloggen....

img_0777 (MMS)

Politikerpub med TV4 och politikerbloggen. Dagens partiledare att bli utfrågad är Mona Sahlin och med mig har jag min ständige vapendragare, bild på vem det är får ni snart.


TRAUMA

Igår när jag kom hem ifrån en tidig golfmorgon och en lång arbetsdag så såg jag fram emot en sak, att få ägna mig åt tjockisbeteende i min soffa framför desperata hemmafruar och alla andra härliga tv-serier som hör tisdagar till. Men när jag närmar mig min lägenhet så ser jag en kille som hänger ut ifrån mitt köksfönster... Juste, hantverkarna skulle komma och fixa alla fönster denna vecka! Jag går in igenom porten och upp till min lägenhet. Öppnar dörren och minns då att lägenheten ser ut som skit. Ni vet, en sånhär svacka som alla lägenheter kan ha. Det var allt för längesedan både diskmaskin och tvättkorg användes. Skor i hela hallen och bomullstussar i hela badrummet. Det såg INTE bra ut. Jag går in och hälsar på hantverkaren, börjar svamla om att jag har varit sjuk i veckan och inte hunnit/kunnat städa. Dummaste ursäkten någonsin, varför skyllde jag inte på en stökig inneboende bara? Jag blir skitnervös och börjar babbla på om allt och inget till det slår mig att jag känner denhär hantverkaren som står mitt i mitt kaos till lägenhet. Vi har några gemensamma vänner och är båda uppvuxna i Falun. Han ser det samtidigt och det går inte att undvika. "så vad händer i ditt liv nu för tiden då?" - samtalet går från att vara ett kyligt samtal mellan mig och en hantverkare till om möjligt ännu kyligare, två avlägset bekanta i den enas bekanta STÖKIGA lägenhet... Jag drabbas av panik, säger att jag måste gå ut och springa. drar på mig träninskläderna och säger hejdå. Springer bort längst gatan och stannar så fort jag kommer utom räckhåll. Vad fan håller jag på med? VARFÖR är jag ute och "springer" för? Vad FAN hände med min mysiga Olga-kväll? Inser att jag har för lite kläder på mig, börjar frysa. Inser att mobilen har 20% batteri kvar och om det kan bli värre så inser jag dessutom att jag har glömt att kissa. Livet suger. Det suger så hårt och jag skäms och ingenting gick enligt den härliga ursprungsplanen... Och när allt suger som värst så ser jag en kaxig storstadsrådjur titta hånande på mig. Mitt i fucking Årsta blev jag hånad av ett rådjur.





Det var en hemsk upplevelse, och jag är glad att min självdistans till detta har lyckats bli tillräckligt stor under dagen för att kunna blogga om det nu. Fan vad dålig jag är!

Dagens Olga



Golfpolga har bytt om, men jobbpolga ser ut så här


Världens bästa Olga

Man kanske borde ha åkt till Grekland på semester..

Jag är SÅ taggad på semester nu, allt är äntligen bokat och klart och allt jag väntar på nu är att tiden ska gå lite fortare. Vart det kommer att bära av är ännu en liten hemlighet. Och vem ska jag åka med? Haha även det kommer att förbli hemligt förstår ni. Jag kan avslöja att det kommer att bli solsemester med en gammal vän som inte kommer att vara med något i bloggen. Men vi är bra vänner och går way back, way way back...

Ett hett restips för den som vill göra ett kap nu, åk till sossegrekland:



Grekland kanske??

Vad gör jag klockan sex en tisdagsmorgon s...

img_0743 (MMS)

Vad gör jag klockan sex en tisdagsmorgon som denna? Jag lär mig allt om att svinga tillsammans med Charlotte och Valle. God morgon!


Deklarationsdags.

Nu var 2009 års deklaration färdig och insänd. Pust. Det är ju GALET vad mycket skatt man tvingas betala...

Bortsett ifrån den bitterheten så går allt rätt bra just nu. Jobbet är kul, helgen vad GRYM och semesterveckan närmar sig med stormsteg. Det är lycka!!


Underhållande läsning

De rödgrönas gemensamma budgetförslag kan ni läsa här, det var på tiden att dom lyckades enas tycker jag. Beskeden är tydliga: med en rödgrön regering så blir det mer lönsamt att vara hemma och mindre lönsamt att gå till jobbet. Väldigt galet sätt att se på välfärden tycker jag.l Men jag önskar dom lycka till. Its ON!




Efter en allvarlig osthyvelolycka så förtä...

img_0734 (MMS)

Efter en allvarlig osthyvelolycka så förtärs söndagsmiddagen på B.A.R istället för hemma. Helt ok, men vardagsmenyn är bättre än söndagmiddagen!


Hej ifrån åskådarläktaren, står och tittar...

img_0709 (MMS)

Hej ifrån åskådarläktaren, står och tittar på massa roliga socialdemokrater som promenerar förbi. Hemskt underhållande!