GOTT NYTT ÅR!!!

Mitt nyår firas in med denna klassiker
och skålas in med gula änkan.. bring back so much good memories från sandhamn ;)
PUSS

Försenade tjejer på väg till nyårs

0-37840e925cf7b1bc4352b726d2ba3b35.png

Försenade tjejer på väg till nyårsmiddagen. I got a feeling, that tonight's gonna be a good night...


Här har vi hela outfiten för kväll

044bf0a1ddfc67d89b83bc266d24a3b8.png

Här har vi hela outfiten för kvällen. Skor i svart siden och väska klädd med svarta paljetter, båda ifrån Prag. Klänningen är ett impulsfynd ifrån Åhléns-rean och den varma pälsen är ett gammalt secondhandfynd. Finbubblet står på kylning och humöret är på topp. Det ska bli så kul att få fira detta tolvslag i fantastiska vänners sällskap. 2010 kan bara bli bättre!


sistaminutenförberedelser som jag

66b56c287aaf558bc88f7a1f803a9f41.png

sistaminutenförberedelser som jag och lilla bella har inhandlat. Strumpbyxor, fulbubbel och frukost. Igår var det supernintendo och monopol med bella och sebastian och jag kan bar konstantera att jag i alla fall får avsluta 2009 som en vinnare!
;)


Nyårsklänningen!!

0-32694c422b440e777a142e2f453cff59.png

Nyårsklänningen!!


Nyårsplanering med snyggjessica öv

1cade00ecec3e2911ef43091ff6bdae0.png

Nyårsplanering med snyggjessica över en trevlig fika. Tyvärr så känner jag att vi har ett problem, nämligen jessica! Hon har ingen som helst förståelse för mitt extrema behov av att planera en sån här kväll in i minsta detalj. Allt är alltså jessicas fel och det är inget fel hos mig. Right?
Men nu tror jag att vi har en idé som håller:)


Fattiga lilla Olga

Gårdagens inköp ifrån shoppingrundan i centaral Prag samt ströshopping på flygplatsen...

 

58e5b4518b9e0c52256e835976888e7d.png

 


NU är pengarna slut

 


FLYGRESAN

Igår hade jag en riktig snyggdag, helt oemotståndligt tilldragande var jag! Jag har nog inte varit så snygg på mycket länge, oturligt så finns inget bildbevis, men take my word for it! Jag var så snygg så att jag blev uppraggad av en jätterolig italienare som heter Luigi (KLOCKRENT) Innan vi sa hejdå till varandra, Luigi och jag, så hade han till och med frågat om vi inte skulle ta och gifta oss. Han var så jävla igenomtänkt, berättade om hans klädkedja som skulle försörja mig, med mina dyra vanor och allt. Då berättade jag att ett giftemål bara görs med Dior's Oui-ringar. Innan jag hunnit tänka efter så inser att jag faktiskt sitter och planerar detaljerna för mitt eget och Luigis bröllop. Här är ringarna jag drömmer om:



Den första ringen är ifrån en kollektion som heter Mimioui, och den står överst på min lyxkonsumktions-att-köpa-lista. Mitt nyårslöfte är att ge den ringen till mig själv vid något väl valt tillfälle nästa år. De två andra är ifrån en serie som heter Oui, och i mitten ser ni den enda ringen som jag kommer förlova mig för följt av den enda ringen jag kommer säga I do till (eller säga oui till förståss). Dream big, right? :)

Pragresan

Nu sitter jag och är så underbart jävla duktig på jobbet. Men en paus för en kortare uppdatering får man ta faktiskt!

 

Julen var väldigt mysig, men mager. Julmaten bestod av karp i alla former och färger, inte alls någon höjdare. Så för första gången i hela mitt liv så har jag faktiskt gått ner i vikt över julhelgen. Ovanligt!

 

Släkten är enorm, jag hade helt ärligt ingen aning om att vi var så många. Sötast i hela släkten är min alldeles nykläckta lillkusin Anja som jag redan visat er, och bästast är faster Julia som räddat mig på alla sätt denna helg.

 

Visakortet är probably tömt på både penningar och kredit idag (vågar inte riktigt logga in och kolla..) Det fanns ingen hejd på mig i julrushen riktigt, köpte lite allt möjligt som jag tyckte mig behöva just då. Jag får leva på vatten och.... ja, vatten. Det är nog allt man kan få för minus en massa pengar. HAHA!

 

Nyår kommer jag av ovanstående anledning få skåla in med vattenfyllda kristallglas.

 

 

0-582ac7c30cf466de6e6b5227a89013f7.png

Syster, pappa och Olga.

 

 


Guess who's back!!

0d466719fcf4857bc3cf7f4f3721f757.png

 

Och nu har jag så äntligen kommit hem igen. Mitt i morgonstressen så är en bild på min söta PLUTTKusin Anja allt jag hinner bjuda på för stunden. Hej sverige :)

 


Karlek och jul

Efter att ha blivit vackt av en ursot och dampig lillebroer till skriket om att tomten har varit har i natt sa ar forberedelserna nu igang. Planen ar julkalas har och besoka resten av slakten imorgon. Jag ar sa himla glad att vara har, det ar karlek och julmys for hela slanten.

God jul pa er alla, hoppas att ni far ha det lika mysigt som mig !

Im on my way..

-933f868bf918e9a2653b39ebd0ab44b.png

 

väskor på hög som väntar på att bli incheckade. Det är som vanligt väldigt mycket gråt på mig så här innan avresa. Men det är lyckliga tårar, mest längtar jag efter att få krama om min lilla söta syster som har varit lite sur på mig sedan jag inte kunde besöka henne på hennes födelsedag... Bäst av allt med denhär resan är att jag kommer komma hem till lika rena lakan som jag lämnar dom. Ingen osäker och pinsam kille kommer bedra mig med en riktigt ful brud när jag är och hälsar på min familj. Mitt hem, min fina fina lägenhet kommer fortfarande kännas som mitt hem när jag kommer tillbaka. Någon annan persons kassa självkänsla kan inte påverka mig längre. Det känns väldigt skönt att skriva detta, och även om jag vet om att detta borde vara ett av dessa inlägg som jag till slut struntar i att skicka så kan jag inte bry mig.det är jul och jag ärpå väg till min familj! And you and your sorry ass cant touch me. In fact, you never will again!

 


nu har gävlebocken brunnit upp och

0-4ee36560f17e7208425f1ada1b3e46fc.png

nu har gävlebocken brunnit upp och julen kan äntligen firas även detta år. Själv så har jag lite plock att fixa innan jag till sist ska bege mig till Arlanda för avfärd. God morgon, god jul och lycka till med julstöket !


Jag checkar ut!

Out of office-reply är aktiverat. Nu är det dags för julledighet i några dagar, och jösses så skönt det ska bli. Det blir inte sämre när 120% utav budget är fixat i december. (probably the best Olga in the world!!!)

Men god jul på mig verkligen!

Ryss-mössan

Den hade en lyckad premiär igår. Den fick följa med på fantastik middag på HOFvet, bestående av smaskiga ostron, mellanrätt med oxbringa och grillad lax till varmrätt. On top of it all en snuskig cigarill som fastnade på mina läppar.

 

0-19af1c0353c4c63de9ecf100bc5284d8.png

 

Det var en riktigt intressant kväll detdär.. ;)

 


True story



Imorgon drar jag till PRAG för att fira tjeckisk jul. Det har fram tills idag varit väldigt overkligt, men är numera helt oudvikligt. Ny frisyr+resväska ska införskaffas idag.


Lurad..

Just när man trodde att man hade full kontroll över det mesta, ja då kommer världens chock. Vi snackar en stor fet CHOCK. Jag är så förvånad över någons förmåga att alltid lyckas ha världens tajming... Jag är inte helt säker på att jag förstår vad som har hänt ännu, inte riktigt ordentligt..

Hahaha...

Födelsedag..

10e4171766aa9889e1714ded19908d9f.png

 

Firar födelsedag med bubbel. Nu middag på sturehof där jag lyckade charma till mig ett bord ;)

 


Slappt rullavstånd!



Utsikten från rummet är mot stureplan... Jag är för lat för att gå hem ikväll.. Hahaha!

Scandic Anglais

 

Jag har checkat in på ett hotellrum i min hemstad av anledningen att jag är för lat för att åka hem i natt :) JAG gillar mig själv, jag är rolig!

 


Bra eller anus?

Vem vet? Jag ska till frisören idag. Till BOBBYS SALONG!! hahaha, och belive me when i say this.. Jag skulle aldrig sätta min fot där om det inte vore för att Nadja jobbar där. Och med en så snygg frisör så måste man bli snygg själv, visst?



(FY vad jag stjäl bilder, jag har inget tillstånd att publicera den och det är bergis helt olagligt)

YES!

HAHA Nils.. Jag är rätt oskön idag, men du facebookraggar, och bara för att du är så uncool så hängs du ut här...


Dagens!

Jag är på ett riktigt roligt (drygt) humör idag. Senast jag var i detta mode var jag ute med Anton och träffade C, jag kan omöjligt ha gjort ett bra intryck den kvällen.. Men tro det eller ej, C hörde av sig och bjöd ut mig efter den kvällen (så jag måste vara lite rolig när jag är jag ändå) Men bara för att ni ska få en uppfattning om precis hur dryg jag är idag så bjuder jag på denna :


CP-skada

Underbara Bella och jag roar oss på förfesten i lördags. Jag verkar dock inte riktigt med på noterna.. :)




Anders Goldsmith

- Din guide i Storstadsvimmlet.

TACK ANDERS!

IG

Jag har GLÖMT att boka bord till ikväll och det är impossible att fixa det nu... Jag är körd... FAN!

En liten del av allt som fotades i lördags

Bilder som jag kallt och brutalt stulit ifrån Jessicas blogg som var mycket bättre på att dokummentera kvällen än mig. :)









Jag kan inte minnas när jag hade en såhär rolig kväll senast. Det var perfektion in i minsta detalj, med ETT litet undantag som Jessica råkade ut för på småtimmarna.. (glömt och förlåtet nu)

FLOTTIG MAT !

58cdc2ce9a5ec915be08e883ed37a8fb.png

FLOTTIG MAT !


godmorgon...

5872b07e2526d4d3ea4ff4c42e139c7f.png

Ett desperat försök till en quick recovery ser ut ungefär såhär...

 

Nu: Pulsa mig fram i snön för att möta upp O och inta en välbehövlig frukost/lunch

 

Sen: Förbereda mig inför dejt nummer två med C. (Jag bloggade aldrig om den fösta, men den ägde rum i torsdags och var hur trevlig som helst)


MANNEN I MITT LIV (vo. 8?)

Jag har dansat med prinse Carl Philip ikväll. True styory, fab story. Jag är så kär, kan inte riktigt få ner pulsen till normalnivå...
Jag drömmer mig bort och hoppas att han ska ringa säpo och be dom ta reda på vem den snygga mörka tjejen som han dansade med ikväll är (för övrigt typ den enda o-blonda tjejen i hans crew) Och så hoppas jag att han ringer till mig och friar. Och så gifter vi oss och lever lyckliga i alla våra dagar..
Så, Carl Philip: om säpo spårar vårat moment till denna blogg, då ska du känna dig varm välkommen att höra av dig. Min mobil är på!!!!!!!

detta var de enda skorna jag hitta

7e06f15d397be3ea09967394ec6d8816.png

detta var de enda skorna jag hittade på förfesten :) storlek 43!


Saturday night

2f19e21d8120c858066f4bd176253217.png

 

snygga bella och jessica och jag ska ut på upptåg a la galenskap ikväll :)

 


Nu är det fredagsmys...

2d32a2838640f2a973b247621d11cbe0.png

Nu är det fredagsmys...


Grattis Olga

Du äger din budget så hårt!

Grattis svenska folket

Ni slipper gå i borgen för ett dåraktigt lån till någon liten småföretagare som vill leka saab-ägare. Bästa på länge!

Hold it!

Vad heter min favorit-håkan-hellström-låt? Min senilitet är inte hälsosam. VAD FAN HETER DEN??

Nej nu är jag arg!

Det ska jagas varg för att dom är för många och för farliga, men hundjävlar som käkar på människor ska vi inte bry oss om. Jag tycker att vi borde tillåta jakt på sällskapshundar. Mellan 22-40 individer borde vi skjuta av, och jag anmäler mig härmed som intresserad utav att bedriva denna jakt.




MONA <3

Hon är så bra!! Här presenterar hon deras stora valfråga som lyder något i stil med : Var är jobben som du lovade, Fredrik?

Det ekar hjärndödhet i detta videoklipp. Statsministerkandidaten Mona fucking Salin har missat att det har varit finanskris, hur är det möjligt?



Lycka till, Mona <3

Jag måste hylla Panlegis

Det -här- är så bra gjort!

Här är den urtjusiga lilla väskan

6f6022416956e273ed6650a671db1868.png

Här är den urtjusiga lilla väskan som jag firade en bra prestation på jobbet med igår. Idag har jag inte haft lika kul efter jobbet. Jag har strukit kläder och tittar nu på Bridget Jones Dagbok. Den där Bridget har det allt bra ändå, får kramas med Hugh Grant ikväll. Det får inte jag, och det är lite synd om mig ikväll just därför att jag faktiskt inte får kramas alls.. Stackars stackars mig... Men jag har en fin väska iallafall!


Spänningen

Ni vet när man var liten och väntade på jultomten, det var olidligt. Man visste inte om man skulle få dendär dockan eller legot som man önskat sig, och man hade en känsla av att hela ens öde låg i tomtens händer liksom. Allt kunde hända, man kunde bli lyckligast i världen, eller så kunde tomten ha köpt fel grejer vilket skulle resultera i att hela ens värld skulle rasa samman.

Lite så känner jag nu. Jag väntar varken på tomten eller lego, men jag väntar på Shirin.. Just nu har hon samma makt som tomten hade när jag var ett barn. Snälla Shirin, make me happy!

Whats hot and whats NOT

Hellre blek och trött i ansiktet än orange pga för mycket brun utan sol, OK?

Jag hatar varghatare!!!

0-45957ba6029b6fc0fac14e197e46fc28.png

 

det finns inte mycket som kan få mig så upprörd som detta. Regeringen tillåter jakt på ett utrotningshotat djur. Eller ok, de är inte utrotningshotade, men nästan! Jag hatar det och jag blir så upprörd när jag läser om det. Man skjuter inte av djur som det bara finns typ 200 exemplar av, det är uncool!

 


Världens bästa OLGAPOLGA



Jag klarade och passerade just min budget för december, jag tror faktiskt att jag är världens bästa Olga!

Vart tog du vägen?



Solbrännan...

Vart tog du vägen och kommer jag  någonsin få återse dig?

Drömmen.

Jag sitter och dagdrömmer om väskan som jag ska köpa idag.

Jag <3 handväskor = ett snart farligt beteende

Tyvärr finns inga bilder att hitta på skönheten på nätet, jag bloggar om det så fort jag får sötnosen i mina händer.

Nya förbättrade Olga

0-5e4d43a06b40f4249161a73ba687dcc2.png

 

tack för hjälpen med beslutet om vilken hårfärg jag skulle satsa på. Jag kan stolt säga att jag har lämnat den gamla solblekta utväxten ifrån floridasemestern därhän till förmån för mitt nya förbättrade utseende som mörk brunett. And i like it! I like it a lot!

 


Hej vinter och snö! Äntligen!

0-38b8cc94f8cdb30114fb92e1f59fc8c1.png

Hej vinter och snö! Äntligen!


Falsk marknadsföring!

247fd2d972d4ec0b82170d923e6a1c11.png

i reklamen sa dom att håret skulle bli rakt av det har shampot...


Det blev utgång med Christoffer ig

-6b1e175456875ce5b41a2b22640766c.png

Det blev utgång med Christoffer igår, men ryktet gick att Erik vann Idol och till honom kan jag bara säga grattis :)


kvällens idol-bild:D

0-25019136c0dc91b0ef86f195b4660d60.png

 

kvällens idol-bild:D jag gick med andra ord ut ikväll!

 


What to do?

Ekonomfest eller Idol-mys?


Vilken skillnad lite ljus kan göra...

Jag har haft den mest produktiva förmiddagen någonsin! 98,89% budgetuppfyllnad i december.. Det funkar väl?

Third time's a charm!

eed8d3ae9cbd3b72080678648826f3.png

 

Världens godaste lunch, tredje dagen denna vecka :D

 


Det ljusnar

Som vanligt var det mörkt när jag vaknade, men hör och häpna, det håller på att ljusna utanför mitt fönster. Det ljusnar och jag ser solljus för första gången på vad som känns som en evighet.

Det känns så hoppfullt och fint : ) Jag har ett moment!


Spontanmingel med MTG

0-559da76de7e57cfc17d755903430a15f.png

 

Eftermiddagens överraskning, ett litet brandlarm på jobbet. Nu står jag ute med lite tv3-programledare och minglar till synen av massa brandmän som invaderar vårat kontor. Spänning!

 


Saker som inte har varit bra

Jag tänkte öppna upp mig och skriva något riktigt riktigt personligt som behöver skrivas. Jag har stört mig på en hel del saker hos mig själv under en lång tid. Det har varit en rumpa som är för stor och en mage som är för mjuk, för trötta ögon, för livlöst hår, det var läppar som var för smala och det var en hållning som var för slapp. Men för varje dag som går så blir jag lite vackrare. Det är sant! Mina läppar blir lite fylligare och mina kinder lite rödare, helt plötsligt så bara strålar det om mina ögon och min rumpa är helt perfekt. Tuttarna sitter där dom ska, till och med utan BH. Min hud är slät och de mörka ringarna runt ögonen är borta. Jag har en snygg mage också! För varje dag som går så kan jag titta på mig själv lite längre i spegeln utan att känna avsmak till vad jag ser. Nej fel, jag kan faktiskt titta på mig själv i spegeln och gilla vad jag ser, för första gången på ett och ett halvt år. Det känns fantastiskt!

Djupare än så här blir det inte!

DÖDEN!!

MTG presenterade just sina vårnyheter i tablån, och (ve och fasa) SANDHAMN som är deras nya serie ska visas hela våren. Har något vagt minne om att det sprang omkring ett KAMERATEAM när jag var där och festade under några underbara sommardagar. Det som verkade som en kul idé i fylleruset i somras är nu, såhär ett halvår senare och i spiknyktert tillstånd inte lika roligt längre...

Jag kommer ha ångest hela våren, KUL!

-döden-

En ny livsplanerare

33aad6d5650abcb4b468ea1d6aba9d0b.png

 

Det är från och med nu möjligt att boka mig nästa år. Jag är numera nämligen en stolt ägare av en mycket sofistikerad liten kalender ifrån ordning&reda!

 


Julstämmning i receptionen i MTG-huset

-90cbe67ad4e23fa3690804a97822207.png

 

Det var visst inget skämt, Anna Anka ska alltså få sin julshow.. Premiär den 20/12!

 


SSUs nya kampanj som de sprider ge

7faa6b0b5aefd93f1e44545564401d18.png

SSUs nya kampanj som de sprider genom att skräpa ner i kollektivtrafiken påminner mig om något... Är rätt säker på att det där är ett plagiat av MUFs otroligt framgångsrika kampanj "Gör Persson arbetslös innan du själv blir det" som för fyra år sedan ledde moderaterna till valseger. Anmärkningsvärt att ett parti som har total brist på egen politik och egna idéer gör anspråk på regeringsmakten... Lycka till :)


Världens snyggaste sambopar?




Festivaldräggoutfit



kommunala rikskonferensen-outfit

- Vi är snygga i allt!!

Vi är blivande sambosar, Hanna och jag! Hon ska flytta hem till mig och bo med mig efter årsskiftet. HUR GLADA NYHETER ÄR INTE DET?

Valrörelsen är invigd

3803e92f31ea4378b78e3530d51bf3cd.png

 

Jag drog på mig en retro-kampanj-tröja och smet iväg på lunchkampanj. Lyckades värva en söt tjej som heter Ida till moderata ungdomsförbundet idag. Nu har jag invigt valrörelsen, snart vinner vi val!

 


Jag hatar frisörer

Det är dyrt och man blir verkligen aldrig nöjd oavsett. Men nu har tidpunkten kommit då det åter igen är dags att göra det, lägga hela mitt utseendes framtid i händerna på (läses med skräck i rösten) en frisör..

Det är med FASA jag tänker tillbaka på det URDÅLIGA beslutet jag fattade om att vara frisörmodell för Toni and Guy för nästan precis ett år sedan. Jag tror att mitt utseende har lyckats återhämta sig någorlunda efter den chocken, men det är verkligen dags för en förändring. Jag tänkte ta hjälp av er mina kära läsare, ska jag bli ljus eller mörk?

två charmerande bilder:


Du kan vara anonym och du behöver inte motivera ditt svar, men snälla hjälp till här!

Morgonchock

Jag är nästan helt säker på att jag just åkte hiss med en av bandmedlemmarna i Green Day. Han stod och tittade på mig och förväntade sig att jag skulle känna igen honom, men jag som hade gått in i något sorts chocktillstånd kopplade inte förens jag har klivit ut ur hissen och han vinkar hejdå till mig att jag VERKLIGEN kände igen honom. Han måste ha trott att vi hade ett sorts moment där eftersom han vinkade av mig på våning fem. Jag ska forska lite i det här, för jag kan verkligen ha fel. Men han pratade engelska och hans utseende är identiskt med han till vänster, och han betedde sig som en riktigt känd snubbe. Jag återkommer när forskningen har gett resultat.


Om att skamma bort sig sjalv

2864dc81ae6260d4f45f2c355422a3d9.png

 

Idag har jag skämt bort mig själv med en helt ny doft. Jag har hittat det bästa på Body Shop och skaffat mig hela serien. Det fick följa med mig hem tillsammans med ett par ursöta trosor ifrån H&Ms nya designersamarbete med Sonia Rykiel. Vad hör julen bättre till än alla fantastiska underklädeskollektioner? Och som nybliven singel och utan någon som skämmer bort mig med just detta, så får jag helt enkelt ta hand om skämma-bort-biten själv :D

 


Årets jul-outfit?


Den kommer ifrån Forever 21, den är urgullig och den har en mycket resonable prislapp.

Bara så att jag inte riskerar att glömma bort det

Jag får ett påminnelseSMS med jämna mellanrum av Anton som påminner mig om vad vi ska göra i sommar, i varje sms står det något i stil med

" YAAAAAACHT WEEEK :D"

Och han är himla bra dendär Anton på det sättet, att han vet om mitt dåliga minne och har gjort det till sin uppgift att påminna mig. För fyBUBBLAN så kul vi ska ha!!

Bästa Olga

Jag har nästan nästan nästan klarat min decemberbudget nu. Jag är så jävla bra!


glöggpremiär efter en urgod middag

0-5044bd519adced0e2e94ebd511dd1822.png

glöggpremiär efter en urgod middag. Nu är det snart bara 16 dagar kvar till jul! :D och jag har dessutom inhandlat de två första julklapparna som ska ligga under min gran, varav en är till mig själv förstås.


Julhandel foljt av...

57bf0cfcccf16998a144dc02e0454007.png

 

Eftermiddagsfika med den gode Claes, han har fått glasögon sedan sist!

 


Note to my loved ones:

Den här ÿbercoola Mario-tårta önskar jag mig när jag fyller år.


Dålig rapportering

Jag inser att jag var hemskt dålig på att uppdatera om lördagskvällens upptåg, men det som hände efter kalaset hos den gode Petter var ett besök på Grodan där Yacht Week'10 hade någon form av event. ÅH GUD SÅ PEPPADE VI BLEV, Anton och jag. Jag vill ha sommar, semester och klar himmel ovanför mig när vi reser segel ifrån hamnen i Split för att segla ut på ett öppet, vackert hav. ÅH GE MIG NU NU NU NU!

Tack Petter och Anton för en mycket bra kväll!

Nyhetsmorgon och frukost

0-7746bee25e75d812946cc55891958f69.png

 

god morgon! Igår lagade jag riktig mat hemma för första gången, och idag äter jag riktig frukost! Med bryggkaffe!

 


Roppe!!

0-2c39660fd3a6a7a24ee9a0618781c370.png

 

kvällens höjdpunkt so far: KUSINEN är här!!

 


Jag behåller vinet!

5220faa3f53f9885400859282000953b.png

 

jag handlar inflyttningspresent till lille Petter som har inflyttningskalas idag. Han önskade sig mjölk...

 


God morgon!

366d7e7ca5c69779b5fc5909c8bb126c.png

 

God morgon! Vi börjar dagen med homedelivery och Top Gear idag. The perfect way to start a day :)

 


förrätt: check!

-957613d02ca8fdd897912ca26ec5319.png

förrätt: check!


hämta anton, check!

053835540cecafd52bebaee61827520c.png

hämta anton, check!


Hudproblem

Så mycket ACNE som jag har sett idag på SACO-mässan borde ingen människa behöva se på en dag....

världens snyggaste knappar:)

0-65f224d680f4feef1e9247bfdc803e5f.png

världens snyggaste knappar:)


På SACO-mässan

0-368acf9ec098229774dc4f1e49e71a8d.png

 

eventphilip och jag jobbar på mässan.

 


Nu kommer migränen sakta tillbaka.

4cbbb0b4376eced00f5efc0ae9045a16.png

Nu kommer migränen sakta tillbaka.. Det är för mycket folk på sacos studentmässa!


Redan hungrig




Lättpåverkad

Jag läste en recencion av restaurangen BAR i Metro idag, kunde inte låta bli... DE HAR ETT AKVARIUM DÄR MAN FÅR PEKA PÅ VAD MAN VILL KÄKA, OCH SÅ LAGAR DOM DET!! MASSOR med tapasliknande tillbehör och valfritt tillagningssätt av varmrätten (med andra ord: ett drömställe för moi) Jag ska dit och kolla läget! MYYYS!!

ADORABLE

Så simpelt men så underbart hjärtvärmande urgulligt...



Jag tror att mitt allmänna förakt mot alla djur, speciellt husdjur, har mött sin överman. Eller snarare mött sin överkattunge. PUSS!

Dagens horoskop

741b5e8eb2ea9dba57ee823727fe7aca.png

 

"det är mycket som är fokuserat på en resa" Oh really? Jag och bästaste Anton ska hänga hela helgen och planera Yacht Week '10 samt gå på den tillhörande releasefesten :D

jag är för övrigt en människa igen efter ett dygn som migränbomb(sämsta liknelsen någonsin...) Jag var iaf dödssjuk igår...

 


Iskall morgon...

725fdb3f68b6a4c481b824a248909e16.png

 

(olga är bäst, skrivet i frosten på busskuren) ville bara säga god morgon! God morgon!

 


Kärlek på tv

0b1499cc57d0000c07827cf732dd9760.png

 

här sitter jd och sätter ord på sin djupaste kärlek i ett romantiskt avsnitt av scrubs. Jag hatar romantiska saker och kärlek och mest av allt hatar jag känslor! Jag tror jag måste kräkas för att det är så äckligt! Godnatt förresten!

 


Jag startar arbetet mot en sjysstare figur..

0-55c59e95627d9100201e0b2beee9c203.png

 

beach 2010-deffen inleds med en bränd hemmapizza :D

 


Vi sänker skatt, skatt, skatt

Det är underbart men sant,
vi sänker skatt, skatt, skatt,
Klarar budgeten galant,
Vi tänker skatt, skatt, skatt
Och så lånar vi en slant
vi sänker skatt, skatt, skatt
vi sänker skaaaaaaaaaatt

Det fjärde steget i Jobbskatteavdraget klubbades idag, och man kan bara gratulera alla invånare i Sverige. Ni har just fått lite mer frihet och lite större möjligheter att kunna uppfylla era drömmar, vad det nu kan vara.

Det jag ska göra för mina pengar är att hyra en såå fin segelbåt i Croatia där jag och ett skönare gäng människor ska guppa runt i minst en vecka. NÄMNDE JAG ATT JAG SKA TILL YACHT WEEK '10???

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN

ÄNLIGEN så har Laval, det Lettiska byggföretaget som Byggnads försatte i blockad år 2004, fått upprättelse. Det tog ett jävla tag och jag HATADE facket för att dom höll på med sådandär skitverksamhet, men äntligen så ska dom alltså få skadestånd för incidenten. Dom konkade för länge sedan och man har ingen aning om vad dom stackars byggarbetarna tog sig till efter det, men det gick bra. Lär om fackets olagliga blockad -här-

Ni bryr er säkert inte, men OJ vad jag snackade mycket om det i valet. Jag bryr mig. Min blogg!

Dilemma

Är det att planera för mycket om man bokar konsertbiljetter inför sommaren '10 redan nu, på samma dag som jag dessutom redan har börjat planera semestern? Jag vill se KISS... !

Jag utfärdar en allmänn varning

Jag är inte, I repeat, INTE rolig att vara i närheten av just nu. Jag har bara massa små champagnefyllda segelbåtar i huvudet at the moment.


KROATIEN!!!!!!!!!!

DAMP

Jag har fått DAMP, det kommer bli Yacht Week 2010!! Och då slår det mig plötsligt att jag kommer inte kunna slarva med träningen. För förstå gången så har jag en riktig jävla supermotivation till att vara fit till Beach 2010. (eller Yacht 2010)



Imorgon följer träningskläderna med till jobbet!

Drömmer mig bort...

Det är soligt ute och jag drömmer mig bort. Det har dykt upp funderingar på Yacht Week. Jag sitter och kollar båtar, det skulle vara HELT underbart! Det verkar helt sinnessjukt och heeeelt totalt fantastiskt jättebra!


Här vill jag dansa till solnedgången..


Ja tack!

30 000 nya soldater till Irak





Jag har glömt bort, vad var det han vann fredspriset för?

dagens viktigaste nyhet!

Att bli kändis för att man är tragisk är tydligen det nya svarta i Sverige. Vi har sett det så många gånger, hur lite småttefterblivna personer blir "kändisar". För att dra några exempel så har vi Linda Rosings kill-jakt, färjan-Håkan och hans funderingar på framtiden, mammornas pojkars jakt efter kärleken, bonde söker fru och det senaste: Ullared-Morgan.


Stockholms Länstrafik

-2651cba89b49e99f9c4a32fbcd47f.png

 

någon tände eld på en gasolbehållare vid karlberg station idag.. Denna morgon har jag : missat en buss, åkt pendeltåg, stått still med pendeltåget i en evighet, åkt taxi, köat i morgontrafiken, sett klockan slå 09:37 och FORTFARANDE inte kommit fram till jobbet. Jag började klockan 8 idag!

 


Storpremiär

0-2ad1efca81572a04f53245d1d01ef078.png

 

Idag är det riktig invigning av nya varma jackan. Den har till och med fått sig en päls:) helt rätt tajmat också då jag har missat bussen till jobbet. I en annan jacka skulle jag gråta, i den här så myser jag :D