mysig sensommar

Den gångna helgen tillbringade jag med calle och hela hans släkt! Sjukt mysigt att han har en extra stor släkt som han kan dela med sig av då jag knappt har en halv :) Vi åkte båt, shoppade, käkade APGODA kräftor och sov i tält. En urmysig avslutning på sommaren helt enkelt!


         

        187037-123


Förändring

Det händer så otroligt mycket i mitt liv just nu, och det allra bästa är att jag klarar av att ta allting med ro.
Min framtidspanik har ju tidigare varit lite av ett orosmoment, men helt plötsligt så har jag insett att jag inte har så brottom. Jag kommer stanna kvar i Falun och jobba denna höst. Och tro det eller ej, men det känns riktigt bra!

Ett annat litet deppmoment i mitt liv brukar vara när hösten närmar sig. Detta ska jag försöka lösa genom att sticka utomlands! Sitter och tittar på resor med en liten förväntan-fjäril som pirrar till i magen då och då. Just nu ser det ut som att jag ska sticka till Afrika. Vi får se vart jag tar vägen :)

just nu : olga söker jobb, söker resor och snokar runt på facebook.


Premiär!

Imorgon har "utan vatten" premiär i ett gäng utvalda affärer i Dalarna. Utan vatten är en tom vattenflaska som kostar ca 10 kronor styck. Istället för att loka eller ramlösa ska förstöra miljön när deras vatten fraktas till affären så får man fylla på vattenflaskan i en vanlig vattenkran. Det är ju ingen hemlighet att vi har otroligt bra kranvatten i Sverige.
Men det är inte allt, det bästa med vattenflaskan är att en del av flaskans kostnad går oavkortat till att rena dricksvatten i Etiopien.

Vill du bidra till en bättre värld och renare miljö så tycker jag absolut att du ska knalla ner till affären och köpa din egen coola Utan Vatten - vattenflaska imorgon. Har du otur och inte har en återförsäljare i närheten så ska du inte förströsta, självklart går flaskan även att beställa via internet
här


image115

Olga goes Göteborg

igen!

Imorgon bitti åker jag till Göteborg med Nils Dacke. Vi ska springa på lisseberg hela dagen, och på lördag och söndag ska jag på moderat skolungdoms kampanjkonvent. Grääjt weekend helt enkelt!

Ciao så länge, återkommer med bilder i nästa vecka

Spider Pig

Jag har fått en ny hårfärg! Ok, det är inte så mycket skillnad, men det är mycket fräschare. LOVES IT! Dessutom roade vi oss med att färga allis hår, spider pig goes ursula. hahaha!

Igår var det grillfest! Vi handlade käk för över 1000 kronor, mmmm så gott det smakade. Kvällens låt var helt klart följande :

Spider pig, spider pig
does what ever spider pigs does
can he swing from a web?
no he can't, cu's he's a pig

Sedan bar det av till etage där vi skakade rumpa hela natten, höhö! Vi skulle ju avsluta kvällen på lugnet med bad, men det blev tyvärr aldrig av.. Någon annan gång eey!

Nu : DS möte. Spännande!

Sen : titta på simpsons med flickorna, haha SPIDER PIG!


THE party, haha

Ja, imorgon smäller det!

Idag ska jag åka hem till Allis och planera allting tillsammans med henne och min RK fadder Caroline. Sen ska vi plocka bär också! hahaha! och kanske leka lite mer paris hilton och poolskötare ;) bilder kommer senare!

innan jag går så måste jag visa den mest underhållande sidan på hela internet! Det är en kilometerlång lista med SSU skandaler som du hittar
här, mycket nöje!

länge sedan IGEN!

Jag SUGER!!
Men det är enkelt! Det händer för mycket i mitt liv just nu, så det är liksom lite för mycket för att orka sammanfatta i en blogg..

Nåväl, i helgen var jag på Classic car week i Rättvik med min kollega (skratt) Sandra. Sjukt rolig helg.. Bjuder på tre heta bilder.. höhö!

Förfest på fredagen..  Det hela spårade ur något mot slutet kanske, men på bilden spelar vi ölspelet och har fortfarande mycket trevligt

image111


Här blir jag slickad (!) på väg till folkparken på lördagen, haha! fresch!
image112

Slutligen min fot som jag fortfarande knappt kan gå på, gråt! fast skorna är otroligt heta ändå alltså :P
image113

Nyhetsmorgon klockan halv sju

Sedan klockan halv sju har jag tittat på nyhetsmorgon på tv4. Varför? Är jag dum i huvudet? Nej, jag blev väckt klockan sex av en pojkvän på flygplatsen som sade hejdå! Jättesorgligt och jättetöntigt! Calle ska åka till tyskland på något galet upptåg med vår vän johan (och det har med bilar att göra) :P Jag längtar ihjäl mig efter min lilla myspojke redan, men han kommer hem redan på lördag :D

Vad ska jag hitta på tills dess då? Imorgon ska jag åka till Rättvik med Sandra, där ska vi gå på dans i folkparken och hänga med raggare på classic car week. Men jag är optimistisk och tar med mig badkläder, det skulle inte vara fel att få bada lite, det har blivit så lite sådant denna sommar..

Har du badat mycket i sommar?