det rubriklösa inlägget...

Den här bloggen har hela tiden varit ett sätt för mig att få ur mig lite tankar och känslor, samt att berätta vad jag gör.

Efter en rad händelser så är detta inte möjligt just nu och jag har bestämt mig för att avstå ifrån att skriva ett tag då det inte alls skulle avspegla vad jag gör och vad jag tänker på. Jag mår jättedåligt. Så dåligt att jag inte förmår mig att ljuga ihop några blogginlägg som jag egentligen inte alls vill skriva. Jag har blivit utsatt för våldsbrott och hot av en vän som inte kan hantera alkohol. Vad som händer nu, och det svarta känslomässiga hål jag befinner mig i just nu är ingenting jag tänker dela med mig av. Det är ingenting som ni ska behöva läsa och det är inte heller något som jag vill sätta ord på. När man väl har formulerat det och det finns som en svart text på en vit bakgrund/eller grönt på gilt i detta fall) så är det verklighet vilket helt enkelt inte är något som jag orkar med just nu. Därför tar jag en sånhär trendig bloggpaus (jag hånar mig själv tillräckligt, bespara mig några kommentarer på det)

På återseende

Integration

Under våren satt jag i en arbetsgrupp för integration som förbundsstyrelsen tillsatt för att utveckla vår politik just där. Vi producerade en rapport som förbundsstyrelsen har skrivit om till en proposition. Just nu är det den proppen som debatteras och det är otroligt intressant att höra vad resten av medlemmarna tycker om vårat arbete och om våra idéer.

MUF's förbundsstämma '08Jag befinner mig just nu i Göteborg på Moderata Ungdomsförbundets förbundsstämma. För stunden så har vi votering på en motion angående en stadgeändring för att frånta förbundsstyrelsen rösträtt på stämmorna i framtiden. Det behövs två tredjedelars majoritet för att det ska gå igenom (vilket jag röstade emot) och nu återstår att se hur det faller ut.

I takt med att jag skriver detta så håller mitt batteri i datorn på att dö, och jag är aldeles för trött och lat för att gå bort till ett uttag och stoppa i laddaren för att sedan skriva ett bra blogginlägg. Därför är detta allt ni får för nu, enjoy!

Acapella med mig

Ikväll är det jag och Pink som sjunger ihop medan jag packar och fixar. Sjukt mysig låt, lyssna! Det går inte att låta bli att sjunga med :)


Presidiemöte och skopanik

MUF Dalarnas presidieutskott har haft möte på telefon precis, och nu när det är avklarat så kan jag fokusera på det stora problemet igen: fortfarande dessa skodon..
Jag ska packa helgens kläder och sen ska jag in till stan för att inhandla dessa sjukt snygga och speciella skor som jag ska bära, högst oklart hur dessa skor ser ut ännu dock. Jävla skit!

Sleepless in Huddinge

Jag ska upp och packa och fixa om några timmar, men jag kan inte sova.. Det har hänt en hel del kul saker ikväll/natt som gör att jag har seriösa sömnproblem för tillfället. Därför så skickar jag upp en emobild på min nya hårfärg i svartvitt (?) för att fördriva tiden. Och för att jag ser jätteledsen ut på bilden.. Det är sjutk sött att vara ledsen, det ska jag testa på fler gånger!

Olga Sokolova
Olga Sokolova kör emo-grejen
I'M IN

Jag har lyckats!! Jag har verkligen kommit i klädningen som jag växte ur för två månader sedan och kan nu ha den på stämmobanketten i helgen. Nu har det istället dykt upp ett nytt problem som heter skodon. Klänningen är svart och klassiskt elegant, men väldigt enkelt skuren... Därför tänkte jag styla upp det med ett par häftiga skor vilket har visat sig vara enklare sagt än gjort.. Tydligen så är det inne med tråkiga höstfärger på fötterna vilket försvårar min skoshopping asevärt.. Någon som har några tips till en helt vilsen dalkulla på vift i huvudstaden?

en propp som kan gå?

Jag skulle försöka byta en propp eller säkring eller vad det nu är som sitter i ett sånthär grått skåp och som kan gå..?  Jag fick guidning av min jättestressade hyresvärd, och det gick inte så bra.. Vad har man proppar för? Verkar vara helt onödigt! Anyhow... Jag kan inte föna håret förrens han kommer hit och hjälper mig och snart missar jag tunnelbanan som jag måste ta för att hinna till jobbet.. This is bad! Vart finns det en händig karl när man behöver honom?

Jag tog tillbaka saker

Och nu är jag och Nils nog kompisar igen.. Men jag är fortfarande sjukt obekväm med mig själv och med min reaktion och allt..

Nu ska jag ägna hela kvällen åt att hänga tvätt, städa och rädda mitt utseende (ja, givetvis tjatar jag fortfarande om mitt hår...) Ikväll blir jag mörkhårig igen, förhoppningsvis... Om gud vill.. Men han tycker att det är förjävla kul att jävlas med mig.. Så troligtvis blir jag väl grön i håret eller nått... uuuuha!

VAD HAR JAG GJORT?

Jag lade precis på luren efter ett otroligt jobbigt och pressat samtal med en vän till mig, vi kallar honom för Nils. Efter att jag lade på så var jag jättearg på Nils i ungefär tre sekunder. Nu har det gått fyra och jag börjar må jättedåligt.. Inte bara såhär dåligt som man kan må efter ett jobbigt samtal, utan verkligen jättedåligt! Mer såhär dåligt som i vad-fan-har-hänt-med-mig-dåligt? Typ det-hände-utan-att-jag-märkte-det-och-nu-är-jag-ett-svin-dåligt!

Nu sitter jag här och känner eftersmaken av mitt dåliga omdömme och min extremt dåliga karaktär som har försatt  mig i denna situation, och det smakar inte bra! Är det för att jag inte har borstat tänderna på några timmar? Eller är det helt enkelt för att mitt beteende var extremt äckligt och att eftersmaken smakar därefter..
Troligtvis en blandning av de båda!

Bartrömmning på Ice

I won't be there!! Trots påtryckningar :P
Nejnej, Olga goes another hemmakväll med Christoffer!

22.44 en fredagkväll

Och jag går och lägger mig nu!

wow!


Ute- eller hemmakväll?

Jag har en del festligheter att delta på ikväll, men jag lovade faktiskt mig själv och Anton att vara nykter fram till stämman (WOW, en hel vecka tänker ni nu.. Rätt lamt löfte egentligen, men jag satsade på att vara realistisk denhär gången) Därför så tror jag faktiskt att jag stannar hemma för att inte göra frestelsen till att ta ett glas, och sen ett till och sen ett till för stor. Jag kidnappar Christoffer och gör en mysig hemmakväll av allting istället!


Jag är ganska osmart inser jag nu.. Jag brukar länka till min blogg när jag skickar intresseanmälningar till bostäder.. Och när jag nu målar ut mig själv som en ständigt festande småalkis så kanske det inte är så konstigt att jag inte får någon hyresvärd. Om du som läser det här är en av alla hyresvärdar jag har mailat så kan du vara så snäll och blunda och skrolla ner.


Det är inte olagligt

Jag blev lite orolig ett tag när jag insåg att jag faktiskt vill betala någon för ett hyreskontrakt, eftersom jag har för mig att det är lite smått olagligt. Det vore tråkigt om även Metro kom på det och rubriken istället för "Hallå där Olga Sokolova som har gjort en fyndig grupp på facebook" blev "MUF ordförande håller på med tvivelaktiga hyreskontaktsaffärer"

Hur som hellst så har jag lusläst hyreslagen, och det var lugnt :D


Ett tusen kronor

Se till att bli en vinnare av denna peng, tipsa mig om bostäder nu :)

Olga i Metro?

Min nystartade facebookgrupp "Hjälp Olga hitta ett hem" kommer kanske vara med i tidningen Metro!!

För den som inte orkar scrolla längre ner så går det hela ut på att jag utmanar alla mina vänner att hjälpa mig att hitta en bostad. Den som hjälper mig att hitta en sjysst lya i Stockholm vinner 1000 kronor. Gruppen på facebook har redan väldigt många medlemmar och jag är hittills väldigt nöjd, ännu roligare blir det om jag får press på det.

Så kom igen nu alla, hjälp Olga att hitta ett hem!!


Gårdagen

Jag har fått sjukt mycket önskemål på bilder på min nya frilla. Idag känner jag att jag börjar kunna acceptera att jag är ful och tyvärr kommer att förbli ful ett bra tag framöver. Det går liksom bara inte att göra någonting åt det, så här har ni. Gotta er åt min extremt fula och osexiga TANTFRILLA! Jag hatar er ändå!

Olga sokolova och anton holmstedt

Anton och jag på Laroy, bild från stureplan.se/varldensfulastetjej

IT'S ON!

Jag utmanar alla att hjälpa mig att hitta en bostad.
Den som hjälper mig vinner den fantastiska prissumman på 1000 kronor.

Kraven är få, en etta eller tvåa för en relativt billig penning, helst innanför tullarna.

Lycka till!


barbies drömhus


Vänsterpartiet

Lars Ohly går från klarhet till klarhet! Han tror att en valvinnande fråga som bor drivas är att höja skatten för alla som tjänar över 17 000 kronor i månaden. Han är så naiv så att det nästan är gulligt. Yes you heard me, Lars Ohly är nästan gullig!


Att ta tag i saker

Inte min grej... Jag vet att något ska göras men jag tar väldigt ogärna tag i det. Det spelar ingen roll att det är tusen gånger enklare att göra det på en gång jämfört med att skjuta på det, jag kan bara inte göra det. Det kan vara allt ifrån att svara på ett viktigt mail till att betala telefonräkningen. Man vet att det kommer en påminnelseavgift och att man kommer vara bitter för att man inte fixade det på en gång, men så är det samma sak nästa månad ändå.. För att inte tala om problem och konfllikter sen.. Det är min favoritsak att skjuta på. Om jag låtsas att det inte finns så kanske jag kan sluta tänka på det och så kanske det försvinner. Det är klart att det aldrig blir så, då tänker man bara på det ännu mer. Där är jag nu, jag blir snart galen för att jag inte tog tag i en sak förut och bara försökte strunta i det. BRA JOBBAT OLGA!! värt!!


Sjukt duktig tjej!!

Idag föll jag inte för Antons dumma men roliga försök att dra ner mig i hans vardagliga dekadens.
Följande sms fick jag :

                                                                              "alkohol?"

Vem kan egentligen motstå det? Jag kunde det idag (eloge till mig) Men det går rykten om att onsdagen kommer bli galen :)

Mitt hår

Jag har en riktig ångest över mitt utseende idag.. Jag absolut hatar min frisyr och kanske mest frisören som får mig att må så här. Må han brinna i helvettet för sina synder..Bortsett från att både jag och Christoffer ser helt utvecklingsstörda ut på denhär bilden så hade jag hår, och det var snyggt eftersom jag faktiskt klär i hår..

Depprisionen är ett faktum!


Miljötinget i Mora

Jag sitter i bilen på väg till miljötinget i Mora nu. Där ska jag debattera miljöpolitik mot förbundsordförandena ifrån de andra politiska ungdomsförbunden. Det är min första debatt på ganska länge så jag är rätt nervös. Eller ok, who am i kidding? Jag är skitpirrig!

lägenhetsletande

Det har präglat min dag idag. Jag vaknade i morse och insåg att min livskvalité inte är den bästa när jag bor i Fritzl's källare i Huddinge, det är dags att flytta!

Jag har lite prospekt's.. Får se vad morgondagen har att erbjuda för lägenheter :)

Så här borde det vara

Kärlek och annat sånt trams. Men så enkelt är det verkligen inte, bara på film, och bra för Maia Hirasawa. Älskar den här videon, man kan drömma sig bort och vara lycklig med henne en stund. Sen är den slut och det känns som att någon slår till mig i ansiktet och skrattar.. Jag känner mig lurad då!


mutad av bossen

Min cheif försöker muta mig.. med gästlistor till roliga event! han känner mig allt för väl, så här kommer det:

Är du en äldre tjej eller en yngre kvinna? Toppen! Då bara måste du ansöka till Lifeleader Academys weekend-kurs nu i höst. Du kommer lära dig så extremt mycket som är så bra att du kommer ha användning av det hela livet, tro mig! ansök NU, imorgon kan det vara för sent!

http://www.tactiq.com/lla/

Dålig karaktär?

Anton ringde just och frågade ut mig på vin och filmkväll med lite CK-pack.

Den totala utmattningen och längtan efter sängen som jag just upplevde är som bortblåst, och allt jag känner nu är törst. Törst och en plöttslig urge att socialisera.

Sängen

Som jag har längtat efter den! Jag har så när som på en timme överlevt en av de drygaste dagarna i mitt liv. Efter en hel natts valvakande och en hel dags arbete så är jag verkligen helt slut. Nu ska jag hem och sova :D

Dalarnas tidningar intervjuar mig med anledning av presidentvalet

1. Varför tror du att Barack Obama vann presidentvalet?  
Jag tror att han vann för att Amerikanska folket ville ha en förnyelse, och han var den enda som lyckades kommunicera ut det på ett tillräckligt inspirerande sätt. Han lyckades även mobilisera unga väljare på ett sätt som ingen presidentkandidat har gjort tidigare.  

2. Vem höll du på - Obama eller John McCain?  
Rent politiskt så står jag närmare McCain i hans ekonomiska politik, för sänkta skatter och för frihandel. Men som en av världens främsta förebilder så kommer Obama göra ett bra jobb, han har redan lyckats inspirera mig.  

3. Hur påverkar valet av Barack Obama Sverige (och i förlängningen Dalarna)?  
Med all sannolikhet så kommer svenskarnas syn på USA bli mer positiv, vilket jag välkommnar då USA faktiskt är ett av världens friaste länder. Obama kommer visa världen att den Amerikanska drömmen är möjlig, vilket förhoppningsvis kommer smitta av sig på Sverige och kanske sudda ut jantalagen.  

4. Vilka är de viktigaste frågorna, utöver finanskrisen, för nye presidenten att ta itu med?  
Jag tycker att miljöfrågan är väldigt viktig, jag hoppas att han kommer att driva en frihetlig miljöpolitik tillsammans med resten av världen. Självklart är deras utrikespolitik väldigt viktig också, och främst i mellanöstern då USA har en direkt påverkan över fredssituationen där. Någonting som den nya presidenten kommer att få kämpa med mycket är förväntningarna på honom, han har lovat mycket och nu är det dags att förverkliga sina vallöften.

Vi firar oavsett vad! Fuck McCain vs Obama!

Nu är jag då gästbloggare på den glada vargkvinnan från Dalarna som just nu är vilse i pannkakan i Stockholm, nämligen allas vår ryska dalkulla Olga Sokolova.

Här sitter vi båda mitt i natten och följer valet i USA, och ärligt talat så måste vi säga att vi inte riktigt är några fans av varken Obama eller McCain. Så även om vi båda är sinnessjukt intresserade är det inte direkt utav någon "hey-ho-lets-go-i-want-to-die-and-be-a-total-sucker-for-my-candidate"-person så kan vi ändå vara glada över oavsett den som vinner.

Men återigen, nu är det jag, Le Simon, Silverräven, Simon Sundén som gästbloggar här - och låt mig då förklara varför jag verkligen ogillar både McCain & Obama.

Mr McCain
"It's same old song, with a different beat". Även om det vore coolt med den första "first dude" i vita huset har John McCain noll koll när det gäller ekonomi, och seriöst, hur jäkla frihetlig är han på en skala? Tyck vad du vill om kriget mot terrorism, men när det gäller ekonomiska frågor är han inte direkt någon gudabenådad Milton Friedman som kommit upp från helvetet (aldrig att han är i himmelen), snarare tvärtom.

Hallelujah Obama
En person som har en kult och som i vissa fall ser sig själv som en kultfigur och en Messias gör mig så sjukt skeptisk och gör att jag får kalla kårar. Att killen dessutom vill höja skatterna (Ja, det vill han) och inte direkt har någon lösning på att utgifterna ökar gör inte saken bättre. Att han dessutom har en äcklig protektionistisk syn på frihandel gör att man som frihetlig v'än blir mörkrädd.

Så vad gör då jag och Olga "vargkvinnan" Sokolova kl 04.00 på natten. Jo - eftersom vi båda är svala till båda kandidaterna (jag än mer än Olga) så tar vi och öppnar en äkta MSU-blomma vilket är en mousserande Chapel Hill och gratulerar segraren. Skit samma vem som vinner, vi bryr oss inte ett dugg, men ta mej tusan ska vi fira iaf!

Skål!

No more hockeyfrilla

Det är sant, den är borta nu. Istället har jag kort hår och en typ... frisyr.. Den som jag kommer vara evigt tacksam mot för detta är min nya frisör Marielle på Björn Axén. Hon var så himla snäll och framför allt duktig. Hon lyckades ge mig ett utseende vilket jag var ytterst tveksam till om det var fysiskt möjligt. Det var svindyrt, inte alls vad jag har råd att lägga på hår denna månad. Men efteråt så var det så jävla värt det!

Vem satt jag mitt emot på salongen då? Tobleronemona! Hahahahaha!!!


En blick full av medlidande

Det var allt min frisör gav mig när jag drog av mig sjalen som jag har haft runt huvudet hela dagen. Inget hånskratt och ingen elak kommentar, det var bara tystnad.. Och den där blicken! Imorgon bitti fick jag en klipptid på Björn Axén och i väntan på det så kryper jag in under min sjal.

För den ouppdaterade:
Jag satt frisörmodell åt en galen spanjor som klippte mig ASFULT!!! Jag fick typ århundradets fulaste blonderade slingor (JAG hade kunnat göra det bättre om jag prompt skulle försöka blondera det) Och det värsta sen då... KLIPPNINGEN!! Jag har en fucking hockeyfrilla!!!!! jag ser helt otroligt jävla döhemsk ut, mitt utseende borde vara olagligt! Jag hatar den spanska frisören.. Jag hatar honom och hans mamma och hans pappa.


How to survive a really bad haircut

du tar två underbara vänner, en hel del sprit och så kombinerar du dessa två... Det slutade så lyckligt att jag till och med vågade gå ut, fantastiskt!

Underbar höstdag

Jag såg två rådjur i morse, på jätte nära håll! Så himla mysigt! Nu sitter jag i bilen på väg hem ifrån uppsala. Hur firade jag hallowen då? Inte alls! Jag totalt bojkottade hela grejen i år och det var såå skönt! :) någon som gjorde nått kul? Dela gärna med dig och berätta!