We are on our way

Tåg till arlanda nu för att hänga där en stund.. Klockan 7.50 sticker vi :D om jag hittar en dator on location så lovar jag att berätta hur underbart vi har det. Om inte så hörs vi om en vecka. Nu drar jag på charte!

Jag älskar min styrelse

Jag har precis haft vad som troligtvis blev mitt sista styrelsemöte med MUF Dalarna. Jag blev jätteglad för en hel del beslut som fattades idag, jag har under detta år haft en fantastisk styrelse som jag har haft en stor glädje att få arbeta tillsammans med. Idag visade de mig att vår ideologi inte bara är något vi kan snacka om, utan även något som vi även kan praktisera. Vi tog ett beslut som jag är väldigt glad för som visade väldigt hög mognadsgrad och stor respekt för alla skattebetalare i Dalarnas Län. Jag tycker mycket om er, tack för den här tiden!

15 timmar och 55 minuterVi laddar!


Godmorgon Stockholm

Sista dagen i denna gråmulna och slaskiga stad på en vecka. måste posta en vecka gammal favorit för att ni verkligen ska förstå hur underbart vi kommer att ha det.Om 23 timmar och 40 minuter lyfter planet :D

JAG HAR HITTAT DEN!!

Jag pratar om lägenheten of my dreams, lägenheten med stort L, lyan som jag och Totte ska bo i. Vi har nu letat i snart en månad, och vi har hittat mycket fint. Igår så hittade vi något speciellt, jag kände det på en gång. Nu har det gått ett dygn och jag insåg precis att jag inte kan glömma den. Den är så perfekt verkligen!!!!

Den uppfyller alla våra krav på vad en lägenhet ska ha, och det är inte så få krav det ska ni veta.Ser ni vad fantastisk den är? Jätteljus eftersom det är fönster ifrån alla håll, vita väggar och tak med mörka trägolv överallt. Det är helfrächt kök och badrum.
I nästan alla mindre lägenheter i stockholm så finns det sällan sovrum utan endast en mindre alkov. Men så är det givetvis inte i denna, det är ett rymligt sovrum med en snygg balkong. Men det bästa är nog att det även är ett integrerat kök och vardagsrum. Totte kan alltså laga mat till mig samtidigt som vi kan umgås utan att jag måste trycka in mig i en liten kokvrå.

Allting med lägenheten är verkligen perfekt! Vi ska bo där, jag ska ha den!!

Sällskapet på RiceFem av fem christoffisar

Rice på NygatanFyra av fem sushi'sar

Dagens Urge

Igår var det toblroneglass, idag är det sushi. Det händer ibland att jag får ett plötsligt och mycket akut behov av någon smakupplevelse. Nu ska jag på lunchdate med pojkvän på Rice där dom serverar just sushi-buffé. Det kan man få unna sig när man har överlevt en förmiddag med mac.

Jag vet inte...

men sa jag att jag HATAR mac?

Ett äpple

Till synes på utsidan en väldigt enkel skapelse. Min goda självbild av mig själv säger att det finns väldigt få saker jag inte klarar av. Apple är inte en utav dessa få. Men nu sitter jag här och harvar med en jävla mac, och allt jag lärde mig förra veckan är som bortblåst.. Jag hatar mac!!


Ensamhet och alkohol...

Jag blir så jävla ledsen när jag får med fulla och ensamma gubbar.

En släng av dödsångest

Pojkvän ringde precis och berättade att hans landslagsläkare skickat honom till doktorn som ska operera bort hans tånagel. Han skrev något om bedövning och om någon tång, sen blev jag svimfärdig och kunde inte läsa mer. Jag hatar fötter, och jag hatar tår. Men det finns en sak som jag hatar mer än fötter och tår, och det är tånaglar. Och nu har jag dödsångest. hejdå!

Förmiddagen...

...spenderade jag på Enskilda Gymnasiet tillsammans med Isabell och Sebastian där vi jobbade för lifeleader. Det är en mycket egendomlig liten skola med väldigt speciella elever (läs otrevliga som få) . Denna mindre trevliga upplevelse avslutades med en mysig lunch på Grill. Det behövdes verkligen för att få upp humöret innan SvD-harvet kör igång.

Nu är jag mätt, belåten och glad när jag sitter och tjänar mina peningar.


84 timmar och 20 minuter

tills vi far. Ingen längtar mer än mig nu!

Dåliga vanor

Snart är det tvåårsjubileum på min blogg, och jag blev lite nostalgisk när jag tänkte på det. Började bläddra igenom år 2007, myste åt att kunna titta tillbaka på allt. Då hittade jag detta gamla inlägg. Jag slutade med ett beroende den dagen, och nu när jag har slutat röka (inte rökt på fyra dagar nu) så känner jag ett starkt behov av att skaffa mig en ny ovana. Därför ska jag börja leka hitta-bilar-leken igen. Jag slutade på bil 144 den dagen i oktober 2007, och idag börjar sökandet efter bil 145, samt alla efterföljande bilar. (det går ut på att hitta bilar med regnr. 001-999 i ordning) Det är en väldigt störig ovana som jag mer än gärna dras med istället för rökning.


reg nr 145?

Aldeles för kort helg

I söndags fick jag sova ut, något som jag inte haft möjlighet att göra på mycket länge. Och det var helt underbart! Sovmorgon och lata förmiddagar är grejen!Igår hängde jag i Skogstibble på familjemiddag hos Wikströmmarna som firade mormor-wikström och Christoffers födelsedag. Det var trevligt, men det blev sent. Och nu sitter jag här med fyra 12 timmars-dagar kvar att jobba innan vi flyr landet, Christoffer och jag.

Det är 26 grader varmt där idag, och nu är det bara 88 timmar kvar tills vi går ombord på planet, varav 42 timmar ska spenderas på jobbet. Jag är flitig, ok?

en kvart efter förra inlägget...

...så bestämde jag för att testa hållbarheten på kakelplattorna i tvättstugan med mitt bakhuvud.
Slutsatsen som jag kan dra efter min undersökning är att kaklet var extremt hållbart samt att jag är en jävla idiot.

När jag skriver detta befinner jag mig i Falun. Jag höll på att missa tåget med en hårsmån, men bevisligen så hann jag ju med det. Däremot så var det fel på spåret så en del av sträckan ersattes med buss vilket ledde till en hel del förseningar. Under denna långa och hemskt tråkiga resa bestämde sig min sedan tidigare trasiga mobil att den skulle pröva mitt tålamod genom att ladda ur när jag hade som tråkigast.

Nåväl, jag är i Falun och jag ska nu gå och lägga mig efter en mycket trevlig afton i Tangens mansion. Tack för en trevlig avslutning på en annars helt värdelösdag.

Min morgon

Idag har jag hunnit med att bli lurad av min arbetsgivare på min lön, lurad av vårdcentralen, bestulen på min sovmorgon av vårdcentralen till ingen nytta och slutligen haft sönder min mobil(något jag verkligen inte har råd med just nu). Allting går verkligen åt helvette idag och jag riktigt känner hur migränen smyger sig upp i huvudet och omfamnar min skalle. Sen är jag trött på att vara positiv, så nu accepterar jag att allt kommer gå åt helvette idag. Bland annat så kommer jag garanterat missa tåget till falun idag. Och missar jag det inte så kommer det att spåra ur eller bli elfel på vägen.

Men jag hoppas att ni har haft en trevlig morgon! (jag är bitter)

Galaoutfiten

Många har klagat på min sena rapportering ifrån galan, och för det ber jag om ursäkt. Jag har fortfarande inte lyckats lägga in bilderna ifrån själva galan, men här får ni i alla fall se vad jag hade på mig.

En somrig liten blåsa ifrån Donna Karan NY, misstänker dock att den är ifrån förra årets höstkollektion och inte sommar då hela den kollektionen gick i just svart, lila, gul och guld. Det matchade jag med lila skor och en pojkvän klädd i frack och lila accesoarer.


Att sluta röka

Idag bestämde jag mig för att sluta röka. Jag ville vara dramatisk och slänga iväg det sista paketet, men jag gjorde det aldrig. Sen tänkte jag att jag kunde gömma det hemma någonstans som ett säkerhetspaket liksom, utifallatt.. Men det gjorde jag inte heller. Sen tog jag med paketet till jobbet och gav det till victor som var lite sur på mig idag, då blev han lite mindre sur. Och nu har jag min första rast.. Alla kollegor står ute och röker och jag funderar på att gå ut och ta min sista cigg. Men det kommer jag inte att göra, för jag har redan slutat röka!

Och nu tittar jag på denna bild. Det är kallt, det är morgon och det är koffein och nicotin. Fyfan vad jag kommer sakna mina mornar med koppen i ena handen och ciggen i munnen. Det är alltid så jävla kallt ute på mornarna, så jag värmer mig alltid på min kopp.. Åh, vad ska jag nu göra om mornarna?


Lars Udd heter fotografen som lyckades ta denna fantastiska bild. Ni ser hur mysigt det är va?

kul sida

Detta ska jag definitivt roa mig med hela dagen på jobbet. Passa er kompisar!

Här nedan ser vi min ordförande Niklas "gollum" Wykman. Jag känner mig sjukt nöjd, vad tycker ni?


På Svenska Dagbladet

Nu var det länge sedan jag gjorde mina högkvalitativa reportage ifrån SvD. Därför har jag idag intervjuat min kamrat och kollega Philip Sorrentino.

Du har tidigare sagt att du ser upp till mig som säljare, har du några kommentarer på det?
 - Ja, du är så jävla duktig på att sälja, jag önskar att jag kunde vara lika framgångsrik som dig här på företaget
Tack P, en dag kommer även du att lära dig! Stämmer det att du är Kurd och bara ljuger om ditt Italienska ursprung?
 - Nej, min mamma och pappa säger att de är italienare! så det så!
Vad har du på dig ikväll?
Skor ifrån ett gästspel som Alexender M Queen gjorde för Puma, dom luktar inte så gott.. Men visst är dom fina?
Jeansen är ifrån Diesel som jag har matchat upp med en t-shirt, även den ifrån Diesel. Det är viktigt det, att tänka på att matcha upptill med nertill!
Och överst har jag min trogna accesoar kepsen, idag går den i grönt och den är som vanligt ifrån New Era.
Vad är grejen med kepsen?
Det är det bästa plagget för att dölja min ständigt dåliga frisyr!
Ok, jag får tacka för tiden jag fick. Lycka till med arbetet den sista timmen här nu!
Det samma, inte för att du behöver det.. Men lycka till ändå! hihi!

Så här ser Philip ut när han inte jobbar och är klädd för fest och med saltkaret i högsta hugg.

Philip Sorrentino

SNAAAAART!!!


9 dagar kvar

Jobbar 12 timmar idag igen, och jag är helt paj i kropp och huvud nu.. Trots att jag är så trött så lyckas jag ändå fixa 500:- i timmen på Svenskan. Högst osäkert om det är för att jag är en grym säljare, eller för att jag har ett helt hjärndött arbete?

Den enda anledningen till att jag inte deppar ihop totalt ikväll är av två enkla anledningar. Jag lyssnar på Arctic Monkeys senaste album, sjukt bra musik. Och så räknar jag dagar, hur jag än räknar ner så slutar det hela tiden på 9 dagar kvar till avfärd mot solen. Åh vad jag längtar!!

Arctic monkeys:

klockan 08.00

Så tyckte min mobil att det var dags att ringa och väcka mig. Jag är SÅ ingen morgonmänniska...Och detta är helvettesmusiken som spelas hela morgonen med fem minuters snooz. Värst av allt är att jag inte kan låta bli att sjunga med. Jag vet knappt vad jag heter, men låttexten till godmorgon genomför jag helt felfritt.

Dum i huvudet

Jag är så död i huvudet nu, det känns som att varenda hjärncell bestämde sig för att stanna kvar i sängen i morse. För så är det, jag kommer inte få tillbaka min normala hjärnkapacitet innan jag får sova. I ett dygn vill jag sova, sen kommer jag kunna fungera som vanligt igen.

Här är en bild på världens bästa simmare, tilllika min pojkvän och sambo. Jag är så stolt över honom! Han blev liksom nominerad till pris på Svenska Idrottsgalan, hur grymt är inte det? Jättegrymt är det!


12 timmars arbete efter 3 timmars sömn

Jag och Christoffer stupade i säng klockan 4 i natt efter en fantastisk gala med urgod mat och galen efterfest. Och klockan 7 ringde väckarklockan. Jag sitter nu på mitt förmiddagsjobb och är i ett tillstånd som närmast kan liknas vid döden, och jag ska jobba till nio ikväll!!! Efter tre timmars sömn, jag är så bitter. Men det var å andra sidan helt värt det, men nu får jag alltså ta konsekvenserna av att vara uppe och efterfesta med Björn och Robert Gustavsson, samt ett större urval med andra coolingar. (JA det är sant, jag träffade Björn gustafsson igår! En dröm som gick i uppfyllelse trodde jag, men han var tråkig och jävligt stel. Så nu vet jag det och behöver inte avguda honom längre)

Kan någon tycka synd om mig snälla? Nu tack!

Idrottsgala ikväll

Nu ska jag och Totte springa till frisören och bli tjusiga i håret, sen smink och sen idrottsgala. Det sänds på SVT ikväll, så ni bör hålla utkik efter oss :)

Ha en bra dag!

Lördag kväll i bilder

Christoffer, Elina och Jag var på inflyttningsfest hos Lotta och Elin i lördags, efter en dömysig middag hemma hos oss. Senare träffade vi Lasse och så drog vi och skakade rumpa på Pans och SpyBar. Idag mår jag i vanlig ordning som jag förtjänar och är med andra ord bakfull som ett svin. Här nedan följer ett kollage utav några bilder som vi tyckte att det var roligt att ta på oss själva igårkväll.


Elina Karlsson, Christoffer Wikström och Olga Sokolova

Nu rymmer vi!Jag och Christoffer bokade precis en resa till Egypten. Jag har varit i behov av en verklighetsflykt till en solig sandstrand ett längre tag nu, och idag bestämde vi oss för att bara göra det. Vi bara gjorde det och nästa fredag åker vi på charteräventyr i Hurghada. Jealous? Well, you should be!

Inte vilken fredag som hellst

Jan-Ove Tangen fyller år idag.

Sällskapet på ringvägen önskar dig en fantastisk födelsedag.


En förskjutning i tiden

Fullbokad dag och jag har varit precis 10 minuter sen till alla möten hittills. Nu har jag ett kvar som jag är säker på att jag kommer bli minst tio minuter sen till, det finns liksom ingenting att göra åt det. Idag är jag försenad med tio minuter och jag kan acceptera det. Ingen blir sur eftersom det är fredag. Ingen utom Victor som är en surpuppa. Så här ser Victor ut när han inte är sur:


Han ser alltså inte ut såhär idag!

Gårdagen

Jag har en ny favoritdrink!! Om jag någonsin får för mig att svälta mig själv, då ska jag gå på en Thai Mojito-diet. Jag kom på dieten nu, och jag tror att den skulle kunna funka jävligt bra på mig. Jag ÄLSKAR thaimat, och jag ÄLSKAR mojito. Detta är en drink som smakar som en URGOD blandning av de båda, och man kan liksom äta thaimat, utan att äta thaimat!Thai Mojito på Pontus: Fyra av fem toasts!


PUSS


pusspusspusspuss

SNART

Om en kort liten halvtimme så kommer jag att logga ut ifrån face och stänga av skärmen på min dator. Sen kommer jag att slänga av mig headsetet och slänga på mig kappan. Jag kommer att ta hissen en våning ner (jag är för lat för att gå, men jag kommer att skylla på klackarna) Där kommer Christoffer stå och vänta på mig, han kommer få en stor puss. Flera om han är dösnygg, vilket han faktiskt alltid är, så jag planerar in flera på en gång. Sen kommer jag ta honom under armen och promenera till ett ställe som heter Pontus där vi ska dricka cocktails. Det är nämligen som såhär, jag har fått ett nytt och hemskt spännande jobb idag. Och det ska firas!

Tydligen är min kompetens väldigt attraktiv på arbetsmarknaden under finanskriser. Who knew? Coolt!

Where is you gayguy when you need him?

Jag har hört att bögkompisar ska vara till stor hjälp när man ska välja kläder till större viktiga evenemang såsom till exempel idrottsgalan. Varför kan inte min bögkompis vara det? Varför ska du vara så annorlunda Edward?

Nedan följer ett gäng bilder på min totalt odugliga Edward
, tanken var att jag skulle posta en bild, men det gick inte. Vi är för snygga, so they all had to be shown!
   


Dagens hjälte

Utnämningen går helt klart till Lisa Tangen idag. Hon kom som en räddare i nöden i morse och hav mig en stor hög med fantastiska klänningar som jag får prova ut. Det är tänkt att en ska bli min outfit till Idrottsgalan på måndag. Jag trodde att jag skulle ha svårt att hitta någonting att ha på mig, nu har jag jättemycket options och jag kommer helt plöttsligt ha svårt att välja. Lisa, TACKTACKTACKTACK!!!!

Jag sålde en tidning

Och jag gjorde det enbart genom utpressning. Jag ringde till Måns Möller för två dagar sedan, och han var märkbart besvärad över att vi ringde på hans hemliga nummer. Då lovade jag att inte släppa det hemliga telefonnummret i utbyte mot att han köpte en jävla prenumeration utav mig. Det hela var med glimten i ögat, men jag gjorde det av pressen jag sitter under som en provisionsjagande säljare, och han gjorde det under pressen som någon form av "jagad kändis". Det var en överenskommelse där jag satte reglerna, där allting var på mina villkor.

Men historien är inte slut där, gissa vem som käkade lunch på samma ställe som mig idag. Visst var det Måns Möller. Så fort jag såg hans nöjda flin så förstod jag att jag var tvungen att visa honom vem hans överman (kvinna) var, så jag gick fram och presenterade mig som Olga ifrån SvD. Jag såg skammen i hans blick över att ha blivit körd med utav en liten tjej direkt. Jag tackade för den lyckade affären och skakade hans hand, vi visste båda att han var förloraren. Sen frågade han försynt när hans tidning skulle komma. "Imorgon", svarade jag, "tillsammans med fakturan för hela perioden." Sen önskade jag honom en trevlig måltid, återigen var det jag som var vinnaren.


Måns Möller


Frisör-Elina

Lyssna på detta:Detta är en bild på mig och min kompis Frisör-Elina som togs för snart två år sedan. Jag var då på ett sånt här typiskt charteräventyr i Bulgarien med tjejerna där jag hade turen att träffa denna söta varelse. Tyvärr så hördes vi inte mer efter det, vi tappade bort varandras mailadresser och sen rann det bara ut i sanden. Tills i söndags that is, då skulle jag få träffa Christoffers bästa kompis Lasse's flickvän, Elina. Killarna var inställda på ett småstelt första möte men fick en chock när vi började skratta och kramas. Det var ett otroligt otippat men kärt återseende :)

Gullig historia va?

Att prata i nattmössan

Jag sitter och tittar på strunt-tv och surfar, och pojkvän ligger och sover. Alldeles precis nyss så började han prata med mig, oklart om han sover eller är vaken. Han pratade med mig om något läskigt ljud som han trodde att han hörde, men han är inte säker på vad det var för ljud, det var bara läskigt och han visste inte om det var på riktigt. Så upp över öronen förälskad som jag är så tycker jag att det är det gulligaste jag har varit med om och bara måste få dela med mig av det. Jag vet att jag beter mig som en mamma vars unge har bajsat för första gången, och jag bara måste dela med mig av det för omvärlden. Ni skiter totalt i att Christoffer pratar i sömnen, men det är det gulligaste jag har varit med om. Och ändå så fortsätter ni läsa, ni har ju inget liv som sitter och läser om min pojkvän som pratar i sömnen.

Nu ska även jag sova, godnatt!

Barbour i Paint

Min drömjacka, gudarna ska veta hur gärna jag vill ha denna olja i vår. Och eftersom jag är sjukt skillad på paint så kan även ni få se hur snygg jag skulle vara i den.


Jag hatar frisörer

Åh nej, ska hon börja tjata om detdär igen? - tänker ni
OHja, det ska jag - säger jag

Jag hatar frisörer!! Verkligen! Anledningen till att jag tar upp det igen är att jag ska till en imorgon. Då ska jag gå till den frisör som jag troligtvis hatar minst av dom alla, nämligen Elina. Jag tycker om Elina väldigt mycket till och med, men jag ifrågasätter hennes yrkesval starkt.

Så här illa gick det sisst:


hahahaha.. det var verkligen katastrof.. Önska mig lycka till denna gång!

saker som stör mig, del 1

Jag springer på sånnahära lappar lite överallt i stan.Dom sitter överallt verkligen, och jag stör mig väldigt mycket på det. Senast idag blev jag sur när jag såg en sån här jävla lapp på vägen ner i tunnelbanan, och så bestämde jag mig för att ta reda på vad det är frågan om. Det visade sig att det är en mycket sjuk man som heter Ernesto Guerra som driver runt i hela Stockholm när han inte kan sova på nätterna och klistrar upp lapparna med sitt eget namn på. Han kallar sig själv för poet och sina nattvandringar för terapi. Jag kallar det för sabotage. Skaffa sönmtabletter och gå och lägg dig, sluta springa omkring och förstöra almänn egendom och tapetsera din egen vägg med ditt namn om det är en sån jävla bra terapi. Jävla dåre!

OBS! det här med bitterhet är någonting jag länge velat testa, jag gillar det.


Det är morgon och det är mys

I brist på måsten denna morgon så får jag ligga och dra mig till TV4's morgonsoffa i christofferocholgas säng, hur underbart som hellst.

Jag vill bara säga att Stockholms stads sopgubbar är så gullliga. Dom har gjort en stornyhet av att Stockholms invånare inte vet var dom ska slängs sina julgranar och att detta kan bli mycket kostsamt för kommunen. Jag tror att lösningen på problemet är flera speciella insamlingsplatser för julgranar. Men vänta! Det har dom ju redan inskaffat! Smart! Då finns det ju fler stället att slänga granarna på! Dom är inte dumma domdär sopgubbarna!

Olga goes idrottsgala

Christoffer är nominerad, och jag ska gå som hans respektive. Det är verkligen jättekul och lite pirrigt, men det finns ett problem. Galan är på måndag och jag har absolut ingenting att ta på mig.


Det gick ett år

Och man tänker lite mindre på det, men när det väl ploppar upp i huvudet så gör det fortfarande precis lika ont nu som då.

För precis ett år sedan så avled Martin Escobar, och det är fortfarande precis lika orättvist..


Jag fixar Martins partyfrilla innan en utgång en höst för många år sedan.

Den gladaste människan jag har träffat, glad åt allt och snäll mot alla. Jag hoppas att du har det bra på andra sidan, må du vila i frid.

Att vara mig

Det gäller att vara riktigt slarvig.. Hellst ska man inte ha koll på någonting och bara vara riktigt virrig.

Vadan detta? I samband med flytten så har jag hittat (håll i er nu) inte mindre än TRE visa-kort som jag trott att jag tappat bort, spärrat och en minut senare hittat i fickan på den andra jackan, alternativt i innerfacket på den andra handväskan. Det är så jävla sopigt gjort, och jag vet att det har hänt, men jag hade ingen aning om att det hade hänt hela tre gånger..


Swedish Daily

Nu är jag tillbaka på SvD, och det märks verkligen att jag har varit borta väldigt länge.. Det går inte speciellt bra och jag är dötrött trots att jag bara har jobbat i en och en halv timme.

Jag tror att jag ska bege mig till kaffeautomaten och söka tröst.


Att flytta på sig

Idag är tredje flyttdagen för mig, och nu är jag väldigt trött på allt plockande och kånkande. Tanken var att jag skulle börja jobba idag, men det fick vänta då jag och Christoffer fick låna en bil för att hämta alla mina prylar ifrån mitt rum i Huddinge. Nu sitter jag på golvet i vårat vardagsrum, helt omringad av högar med kläder där jag försöker organisera in varenda plagg innan det ska klämmas in i garderoben.

Dagens höjdpunkt är att jag har blivit kompis med gubben i kemtvätten som ligger i vårat hus. Jag fick rabatt på tvätten idag och så fick jag en massa galgar av honom, så nu är vi vänner. haha! Det jag glömde berätta igår var att jag även har blivit kompis med pizza-gubben på andra sidan gatan som gav mig välkommen-till-gatan-rabatt på pizzorna. Undra vart jag ska gå imorgon och utnyttja att jag är nyinflyttad :P

En dag på IKEA

En dag på IKEA är ungefär lika utmattande som en vecka utan sömn. Men nu börjar dagen då jag och Christoffer shoppade loss på varuhuset lida mot sitt slut, och inte för att jag på något sätt har problem med sömn vanligtvis, men i natt kommer jag sova så gott!
Äventyret började med ett mindre bråk gällande om vi skulle ta plastkassar eller kundvagnar, men efter en stund så vändes våra irritationer gemensamt mot alla skrikande barn, alla äldre par som inte gick i våran takt och mot den oändliga labyrinten. Dessutom så kunde ingen av oss låta bli att skratta år vårat tjaffs när vi såg Peter Siepen stå och bråka på sin flickvän vid sovrums-avdelningen.
Efter att ha sprungit fram och tillbaka i labyrinten i ungefär ett hundra gånger i jakten på de snyggaste sakerna till lägenheten så nådde vi slutligen kassorna. Kön dit var så lång att kassörskorna som man bara kunde ana i slutet av massan av människor och kundvagnar såg ut som små myror. Men inga arbetsmyror, för trots att kön bakom oss bara blev längre så tycktes inte det störa kassörskorna ett dugg, dom jobbade alltid lite för långsamt. Dom liksom drog ut på varje rörelse en sekund extra, tryckte in knappen på sin datorskörm lite lite för länge och dra ut på varje savelse lite för länge när dom frågar om man har IKEA-family-kort.

När vi till slut kom ut ur byggnaden och började sökandet efter bilen så kunde vi pusta ut. Vi hade klarat det, vi hade shoppat skit på IKEA en hel dag, och vi var fortfarande vänner och kära.

Jag inser när jag läsar igenom detta att mina inlägg börjar likna det jag så hårt har kritiserat tidigare idag här på bloggen. Jag ber om ursäkt och utlovar bättring.

Min vän med en blogg

Lite då och då dyker det upp en del viktigpettrar på nätet som vill tycka en massa om en massa. Det senaste stjärnslottet på viktigpettrarnas blogghimmel är min gode vän Carl-Oskar Bohlin som har startat just en sådan blogg. Jag har lovat att länka till den, men jag rekommenderar knappast ett besök om ni vill ha hjärndöd läsning så som den ni finner på min blogg. Man orkar knappt läsa igenom hans enda inlägg som endast är en enda lång klagosång på mycket fin svenska. Känner jag honom rätt så kommer bloggen dessutom inte bli långvarig och knappast bra uppdaterad. Jag ger den ett halvår, maximalt! Har har ni den : http://propaganda.blogg.se Obs! Bloggbråk är trendigt, kolla bara på Alex Schulman och hur han håller på :)

Att kånka saker i fyra trappor

Det gick förvånansvärt smidigt och bra, mest för att jag slapp kånka och kunde åka hiss och för att Christoffer och hans pappa skötte det mesta av kånkandet. Men nu är vi och det medsta av våra ägodelar inne i lägenheten och det fattas bara lite städning, sen tror jag att vi är redo att bo här.

Det är väldigt mysigt att flytta in med någon, min favorit hittills är hej och hejdåpussarna i dörren. Det är något som jag defenitivt kan vänja mig vid. Fast nu kommer jag på mig själv med att underdriva det här med pussarna, det är ju faktiskt så att man möts av hej och hejdåpussar så fort man möts någonstans i lägenheten. Med tanke på den relativt lilla ytan vi bor på så blir det ganska många pussar, och alltså inte bara dörr-pussar.

Nu får jag skäll för att jag bloggar mitt i städningen. Jag ska tydligen hjälpa till att bära in soffan nu.. På återseende!!

Flyttlass

Nu sitter jag i en bil med ett stort släp bakom sig. Inne i detta släp ligger en säng, en soffa och mina och Christoffers kläder och prylar blandade med varandra. Bilen kommer att stanna på ringvägen i stockholm där vi kommer att bo, Christoffer och jag. Det är nämligen så att vi ska testa på sambolivet lite grand. Men först ska vi ta en klassisk tur till ikea och bråka lite om färgval och garderobsutrymmen och sånt :)

Olga i radion

Du kan lyssna på klippet ifrån morgonens intervju här

Lördag morgon år 2009

En vanlig lördag förut, så skulle jag defenitivt ligga och sova just denna tid. Idag, första lördagen år 2009, så har jag precis tränat lite granna. Dessutom så har jag hunnit bli intervjuad av Sveriges Radio i egenskap av MUF Dalarnas ordförande. Och allt det innan 11!! Radioklippet kan jag länka till så fort det kommer upp.Visst är jag duktig? :)

Overpriced!!Man måste tydligen vara rik för att gå ned i vikt i Stockholm. Jag dör! SATS är dödyrt, men det är inte värst. För att få träna på World Class så måste man skicka en ansökning och bli godkänd innan man får veta vad det kostar.
Här har vi dilemmat jag nu står inför: fattig och smal, eller rik och lite mullig?

Nu var det alltså dags

Dagen har kommit då det är dags att bestämma sig för vilket gym jag ska hänga på under våren som kommer. Det är ju tydligen bestämt att jag ska bli fit, och då tror jag att jag måste typ..röra på mig eller nått...


Det här är en före-bild på mig (jag tvåa från höger) och till sommaren ska jag lägga upp en efter-bild. Deal? Deal!

på tal om att hetsäta

100 gram Marabou mintkrokant och en cigg senare känner jag mig just nu mycket nöjd. Jag hatar nyårslöften!

Vad ska man ta sig till? Christoffer ligger och sover, allt är stängt i byn och jag är uttråkad. Jag skulle kunna gå upp en trappa och avsluta en diskussion ifrån gårdagskvällen med pappa Wikström, men han har påvisat en del socialistiska åsikter som min huvudvärk inte riktigt klarar av en morgon som denna. Det får vi reda ut lite senare!

Jag tror att jag ska försöka klara Yoshi's Island istället.

nyårslöften

Jag brukar hålla mig borta ifrån sånt, mest för att jag aldrig har hållit några och för att jag egentligen aldrig har velat hålla några heller. Sluta äta godis var ett löfte från 2002 eller nått, och det är ju dötråkigt. Vilken fjortonåring in their right mind skulle kunna sluta äta godis bara för att man sa det vid ett svagt tillfälle som råkade vara nyårsafton? Innan så käkade jag godis för att det är jävligt gott, och redan samma morgon så smällde jag i mig extra mycket godis bara för att det var just gott. De ungar som menar att de har godislöfte och håller det ljuger. Jag vet att ni springer till kiosken på lunchrasten och köper och hetsäter godis, det är ingen idé att ljuga.

Tillbaka till ämnet, trots min totala brist på någon som hellst förmåga att kunna hålla dessa idiotiska löften så sitter jag här. Det är nyårsdags-morgon och huvudvärken smyger sig fram lite långsamt, och jag minns plötsligt att jag har gjort det i år igen. Jag har inte bara avlagt ett idiotiskt löfte, nej detta år slår jag på stort. Jag ska gå ner 8 kilo till beach 2009 OCH sluta röka.