Stockholmare vol 2

Ni är underbara! Jag måste passa på att dra ett till citat:

- Hörrni tjejer, ska vi gå och köpa dricksvatten? Jag tror jag kommer bli törstig i natt...
- Vad är det för fel på kranvattnet?
- Men hallå, vi är ju utanför stockholm nu ju.. Då kan man väl inte dricka kranvatten?

/ En annan vilsen Stockholmare

DAG 2

Jag är på avgiftning!
Det är alkoholförbud här, vilket inte borde vara något problem. Men jag känner lite hur paniken börjar komma krypandes. Inte för att jag har abstinens nu, men det är mest tanken på två vita veckor som skrämmer mig till döds. (HEY har jag problem)

Det är en psykologsnubbe här som är sjukt cool och skrämmande. Han är grym på det han gör och det kommer betyda massor för min personliga utveckling och så, men ÅH vad läskigt det är. Jag känner mig sjukt sårbar och utelämnad när jag ska bete mig som jag brukar. Tänk om jag blir sågad vid fotknölarna. Jag kanske helt enkelt är en riktigt genomkass person som har fel om allt... :S Den första tanken som dyker upp är att jag ska undvika att vara mig själv av just rädslan att få veta mina riktiga styrkor och svagheter.. Speciellt om de sistnämnda är svåra att jobba vidare med. Jag tror att det jag försöker säga är att jag är rädd för att vara ärlig mot mig själv...

Dagen har min osäkerhet till trots varit grymt givande!! i like!

Stockholmare

(L)

"Visste ni att Comviq kompis funkar här också?"
- En stockholmare ute på landet som just fick veta att mobiler inte bara är ett storstadsfenomen

Dag 1

Jag har kommit fram nu.
Efter en presentationsrunda och en urmysig middag (med hälsobrunnens eget kolsyrade vatten till maten) så drog vi och badade. Stämningen var på topp redan från början och vi har redan börjat lära känna varandra här. Efter ett sjukt härligt bad med en kort simtur så var det dags för EM-finalen i fotboll. Ingen kan ha missat att Spanien vann tack vare Fernando Torres grymma spel. Nu sitter vi och myser på det mysigaste rummet (mitt) och pratar religion.

Jag är otroligt förväntansfull nu, det här kommer bli bra!


Das Auto

Jag sitter i bilen på väg till utbildningen! Jag är så himlahimla nervös!! Varför vet jag egentligen inte, det är inte någon stor grej, men det kommer nog bli otroligt lärorikt och bra för mig! Det värsta är nog att jag inte känner att jag har någon bra koll på vad som kommer hända.. Schemat jag skulle fått på posten har inte kommit fram.. PIRRIMAGEN!

Men åh vad trist det känns att lämna Dalarna ändå, jag gillar det ju..

den fulaste olgan i världen

Håkan var underbar!!! Jag och Majsen trängdes längst fram och blev mos, men det var så värt det!! Slutet på konserten var defenitivt ett minne för livet. Jag pallade inte trycket där framme och sprang bak och hamnade ungefär längst bort där jag stog och skakade rumpa till "kom igen lena" tillsammans med Viktor. Det var underbart!! :) Trodde aldrig att det kunde bli bättre, men då spelade han "Det är så jag säger det".. Allting var verkligen så jävla magiskt!

Så här snygga var jag och Viktor på festivalen


Millencolin och Kent

Igår var jättebra! Jag stod långt fram och slogs på Millencolin och långt bak och myste på Kent. :)

Vaknade med pirr i magen idag, HÅKAN SPELAR SNART!! bara typ 13 timmar kvar eller nått!!!

Festivalen hittills har varit awsome! Jag är väldigt glad att jag fick denna spontana tanke i onsdags morse här!
Allt har varit toppen utom att en gubbe snodde min mobil! Men vi snodde skånes flagga sen, så det får liksom vara värt det på något sätt. :P

Fred och kärlek!


GårdagenHanna, Allis och jag hängde på campingen igår, MYS!
Så här snygga var Hanna och jag :)

Festival

Sådär!

Jag har styrt och fixat hela dagen, och nu är jag här. Jag är på peace and love i borlänge. Har hängt på campingen med alla attention-whores ett tag. Helt sjukt vad mycket personligheter det finns. Det allra bästa är att när amn har varit och observerat alla så kan jag veta att jag inte behöver sova i leran tillsammans med dom. Det är en vanlig småsunkig festival i lite lyxigare tappning.

Återkommer med rapporter :D

Impulsivt!

Ja det kanske var lite impulsivt, men det var nog lika bra!

Jag borde inte, ur flera aspekter.. men jag bara gör det!


Allmänna reklamationsnämnden

Jag funderar på att anmäla Patrik Forsslund till Allmänna reklamationsnämnden för någon form av avtalsbrott..
Han har ju faktiskt sagt en sak och gjort motsattsen i FRA-frågan. Han sa att man skulle rösta på honom för att rösta på individen framför systemet, men så röstade han med regeringen ändå.
Det är en kul idé tycker jag!

Mycket att tänka på

Stora planer!
Tanken är att jag ska tvätta för sista gången på... EN MÅNAD nu typ! Här är planen :

Helgen : Marias stuga med gänget
Kommande två veckor : Lifeleader Academys internatskola
Kommande veckan efter det : GOTLAND!

jösses..

Fyllo!!Det kunde verkligen ha varit en fin bild.. Förutsättningarna finns ju där! Det är en äng, det är siljan, det är solnedgång, det är en midsommarkrans och det är en olga. JUSTE! det är en olga som pajar allt!
men jag gillar det!

Sexigt!

Jag har fått urinvägsinfektion... Jag har verkligen jätteont, och det är så synd om mig! Jag tar livet av mig om jag måste knapra penicillin den här sommaren också! Förra året var det lunginflamation, då kunde jag inte vara i solen på hela sommaren för att penicillinet var så starkt och pajade min hud.. GRÅT

Lundström i tina :)

Sitter och smälter den urgoda maten i byn tina i rättvik hemma hos lundströmmarna. Den bästa midsommartraditionen jag vet är att spendera midsommardagen här tillsammans med hanna och hennes familj :) ofta brukar det förekomma mycket goda supar i sammanhanget, och så avslutas trevligheterna med att vi barn springer ner till vår strand och nattbadar. Idag har jag mitt föregående inlägg till trots avstått nubben i år för att försöka bli en människa igen, sedan gårdagens galenskaper.. Tjejerna har fått spö i kubb ikväll.. I väntan på revanch så myser vi och ligger i diken :)

Glad midsommar

Igår var spårat! Jag kan inte säga så mycket mer än det. Jag blir som vanligt aldeles för full, och så tror jag som vanligt att jag är extremt cool. Men det som i huvudsak är genomgående för mina typiska utspårningar är dagen efter.. Jag mår sällan bra, det gör jag inte nu heller.

Men morgonens favorit är nog min vita fina klänning som jag hade på mig. Den är numera rosa av rosét jag så grasiöst spillde på mig själv och brun av skogen jag så smidigt  trillade i.

Min slutsats blir att jag är aldeles för cool för mitt eget bästa och att jag tänker ha många liknande kvällar i mitt liv innan jag dör. (det är så 2007 att ha löften om att aldig supa igen och sen aldrig hålla löftet)

Juste! FRA!!

(guldfisk)
Det jag loggade in för att blogga om var om hur rolig jag är!
Det är sant!!

Jag har ägnat en halvtimme åt att vidarebefodra alla e-mail som jag mottagit den senaste veckan till tre mailadresser, nämligen [email protected], [email protected] och [email protected].

Till varje mail kopierade jag in följande text:
Hej där, försvarets radioanstallt! Här kommer mina mail som jag mottagit den senaste veckan utan inbördes ordning för er vetskap! Det är viktigt att ni vet vad alla mailar om, så att det inte skrivs något dumt menar jag. Jag är väldigt intresserad av landets säkerhet och jag tänkte hjälpa er lite genom att skicka allting till er direkt, trots att lagen egentligen inte gäller ännu. Lycka till med arbetet!

Kom ihåg att endast den som är skyldig har något att dölja!
Vänligen Olga Sokolova

glad och pirrig i magen

Jag är hemma i Dalarna!! Jag reste med Allis och Nuffy (hahaha), kul att catcha up lite :)

Nu sitter jag hemma hos mor (mitt ställe är uthyrt) och allt känns som vanligt. Jag menar verkligen allting! mamma är sur och hettsig, jag blir en lat och trotsig tonåring så fort jag kommer hem och allting känns som för fem och en halv månad sedan.

Jag har liksom levt i förnekelsen på något vis, men nu blir det svårt att förneka snart.. har jag tur så dröjer det bara 90 minuter tills jag inte kan förneka något mer :P

JAG DÖR

Jag åker bil. Klockan 3 packade vi in oss i olles morbrors lexus och började gasa ner mot stockholm. Efter tre timmar tog vi paus på en strand där olle tyckte att det var kul att kasta i mig. Ett bittert och högst ofrivilligt morgondopp senare fortsatte resan ner. Klockan tickar på och det hela börjar bli en kamp emot denna då det nu endast är 3 timmar kvar till voteringen i riksdagen om FRA. (Där det numera verkar bli nej) Tillbaka till min dödsorsak, killarna pumpar opera i stereon. Inget ont om opera, men pojkarna jag åker med har INGEN kontroll på sina röster. Det värsta är också att dom totalt skiter i det faktum att de ännu inte har träffat en enda ton rätt. För att sammanfatta allt så ylas det för fullt helt enkelt!

glaaaaad olga!!!

:)

Jag har blivit antagen till lifeleader academy!!!! Skrev en aplång och väldigt seriös och självkär ansökan, och idag fick jag veta att jag fick stipendiet!! AWSOME!!

nu tillbaka till dagens viktiga: FRA debatten på tv har ännu inte kört igång.. vääääntar...

Debatt och SKOJ!

sitter och väntar på att debatten om FRA ska dra igång på tv. Sjukt pirrigt i magen eftersom man får en hum om hur rösterna kommer falla. Både Annie Johansson och Fredrick Federley ska upp i talarstolen nämligen. PIRR I MAGEN!!

Under min långa väntan så hittade jag ett SJUKT KUL klipp på youtube. DET ÄR VÄRT ATT SE!! trust me on this one!!!

http://www.youtube.com/watch?v=r_l_JVk5tjI

FRA

Dalarnas tidningar ringde och intrevjuade mig idag med anledning av debatten imorgon och voteringen på onsdag i riksdagen angående FRA.

Jag är helt klart emot, det är skrämmande att en blå regering kan lägga ett förslag som syftar till mindre frihet för individen. Jag är skrämd!

Idag begav jag mig ut själv på Östersunds gator för att få namnunderskrifter mot FRA som uppmuntrar riksdagsledamöterna att rösta emot regeringens partipiska. Jag fick ihop närmare 100 stycken på min lunchrast, och det var uppmuntrande att höra människors reaktioner på regeringens förslag. Nästan alla var hemskt upprörda över förslaget och det gav mig pushen som jag behövde för att fortsätta.

imrogon ska jag sitta klistrad vid tvn hela morgonen för att följa debatten i kammaren.. Och jag kan inte annat än att hoppas av hela mitt hjärta att fyra av ledamöterna tänker om och går emot partiet för att följa sina egna värderingar. HEJA Carl, Fredrick, Camilla och Annie!!! i believe in you!


nya planer

Mötet i stockholm i veckan blev inställt, så jag kommer åka till Dalarna på en gång.
Jag längtar verkligen hur mycket som helst, och inte utan anledning. Jag ska få återse en och annan person som har varit borta aldeles för länge.. Rikard har varit borta aldeles för länge, men han överlevde och är hemma i trygga Falun at last! Viktor har också varit borta aldeles för länge, men han är inte ens hemma ännu.. Jag är glad att du är på väg nu, äntligen!

Och Anna min Anna.. Vi ska ha sim-reunion när jag kommer hem till dalarna, jävla dåligt planerat att du inte kommer vara där!!Jag och Retardo på lugnet, back in the days!

tillbaka till bebyggelsen

sitter på jobbet och... överväger att börja jobba!

Helgen var enligt förväntan mysig!
Jag lyckades fånga en gädda, den var stor :P

23.38

redan spårat för länge sedan!

jag tror att det är bäst om jag låter bli att citera något här..
men Maritn Sahlin insisterar...
 
"kuken i ballen, wooowooow" vill han hälsa till mina läsare..
det är säkert HELT opassande, och det är defenitivt något jag kommer ångra att jag postat imorgon, men hey! vad ska man göra? han är ju så övertygande! :P

taktikmöte

kvällsmöte i stugan, vi håller på att lägga upp taktiken inför imorgon över ett par öl framför brasan!
Martin har lovat minst en gädda i storleken gråt.

jag känner mig som en bonde, and i love it!


helgen!

Nu åker jag strax ut i skogen :)
Jag ska spendera helgen ute i Martin Sahlins stuga.
Där ska vi fiska, käka surströmming, spela monopol och dricka weiss bier.
Mys!

lite nytt i garderoben!

  • Chinos, H&M (letat AS längeefter ett par, hittade dom i Östersund :)
  • Seglarsjalen, RUT m.fl.
  • Kofta, RUT m.fl.
Allting känns jävligt Olga, och ska jag överleva en sommar i norrland så känns långbent och stickat väldigt rätt.


FRA

Jag har varit i kontakt med lokaltidningen här i norrland somärintresserade av en debattartikel från mig.
Nu återstår bara att författa något som förhoppningsvis kan bli något läsvärt..

"Those who are willing to give up a litte freedom to gain a little security will loose both and deserve neither."

Benjamin Franklin

Lillgammal

eller bara mogen?

Enligt sveriges vuxenpoängsstyrelse (vad fan det nu än kan vara) så är mig egentliga ålder 31.7

JA klockan är ett en onsdag kväll och jag har inget bättre för mig än att sitta och gära sånna meningslösa saker..
Min sambo ligger och sover och jag är svinpigg och uttråkad, och det finns inget vettigt på tv.. GRÅT!

Hur gammal är du? Testa på http://www.vuxenpoang.com

Ryssland?

Jag och mor håller på att planera för en resa till Ryssland lite smått. Det var sjukt länge sedan vi träffade mormor, och så har vi hittat extremt billiga biljetter dit nu, så nu har vi snart ingen anledning att inte åka dit längre.. SPÄNNANDE!

länge sedan sist!

Sedan jag skrev sist så har jag blivit norrlandsbo! Det är sant!
Jag ringde och tjatade till mig en lägenhet i Östersund som jag och Jonas har flyttat in i nu. Wierd, i know!
Nu sitter jag har på något som ska föreställa min soffa de närmaste tre månaderna av mitt liv och försöker författa en massa fyndiga och klockrena texter till en ansökning och till en rapport.

Dagarna fördriver jag, förutom på min soffa, på Svenska Dagbladet som säljare. Jag tjänar så sjukt bra med pengar där, så mina tidigare Norge-planer lade jag ner. Det är inte värt att flytta dit när jag, en bra dag, tjänar 500 i timmen här. fresch!

Jag ångrade mig!

TUR! frisören ville visst klippa mig jättekort, så jag bangade och behöll mitt hår som det är. Istället cyklade jag och Jonas för att käka något jag skulle vilja kalla för brunch på slusscaféet. Efter det hängde vi med Pjärski och Jensa på runn i Pjärskis snabba och coola båt! det var lyx!

Idag fixade jag lägenhet i Östersund över sommaren. Jag ska bli sambo och rik! jag har världens bäst avlönade jobb och en trång varm etta i Östersund nu!

Nu mår jag så illa, jag har ätit alldeles för många grillade marshmallows. Jag kommer drömma mardrömmar om vandrande jätte-marshmallows som hoppar in i min mun och smälter och är jättegoda, men väldigt mycket för söta... mmm.. mitt sockerberoende är INTE ok! men jag bara gör det ;)


PANIIIIIIIIIK!!!!

Idag har jag lovat en prisör att hon ska få klippa av mig håret så att hon kan använda mig i sitt gesällprov till kort aftonuppsättning.... BLÄÄÄ! jag dör! det betyder alltså att jag ska gå coh frisera mig och bli korthårig :S:S:S:S:S:S
det kommer ju bli snyggt, men är jag verkligen redo??

För alla utomstående så ska det tilläggas att jag har sparat ut mitt hår i ungefär en miljon år för att det ska bli så "långt" som det är idag. det växer alltså jättelångsamt eftersom det slits så mycket hela tiden. Ibland gillar jag inte att ha lockigt hår...

crap!

lägger ut en bild sen! wish me luck!