I natt fick jag ett infall

och budade hem ett supernintendo. Lägtar tills det kommer hem, då ska jag ta ledit ifrån sommarjobbet och spela mario hela dagarna :) grääääjt!

Idag är det skånes tur att ha ösregn medan solen skiner utan hinder av några moln hemma i vackra Dalarna, helt underbart! Dessutom är mamma i stockholms skärgård idag och fem dagar frammåt, så jag skulle vilja påstå att mitt liv nästan inte kan bli bättre :)

Biljetten

Till Peace and love sålde jag nyss på tradera för otroliga 2750 kronor! Ett riktigt klipp alltså! För att fira detta ska jag på stan och luncha med en väninna och sedan shoppa loss ordentligt :)

Idag ska jag även jobba för första gången på hela sommaren, det ska faktiskt bli riktigt kul att åka till resultat igen, har inte varit där på sjukt länge! Och så ska det framförallt bli kul att börja tjäna lite pengar ;) Men nu : strutta ner till stan!


A keeper?

Denna klänning köpte jag i onsdags, ägde den i några timmar och ångrade mig och lämnade tillbaka.

image108


Dock utan skärpet i midjan, alltså helsvart. Vad tycker du, är det en keeper?

Dagens diss

Visst tjejer, det är sommar och solen skiner och inte minst bleker ditt nyfärgade hår. Men, och detta är ett viktigt men.. Det är för den skull inte, jag säger det igen, inte ok att skita i utväxten helt. Gick på promenad idag, och allt jag kunde se var utväxter över allt. Jag kräver inte att frisören ska besökas samma minut som den naturliga färgen kikar fram, men det finns gränser!

Med detta vill jag säga följande: Girl, get some colour this summer!

Missa inte..

.. min auktion på tradera, kolla in den här!
Det är en tredagars biljett till Peace and Love festivalen i Borlänge nästa helg.
Alice Cooper, Damien Rice, Iggy & the Stooges, Marit Bergman, Sahara Hotnights, Salem Al Fakir och The Ark är bara några av alla härliga artister som kommer dit. För fullständig spellista kolla in festivalens hemsida
Som du säkert förstår är detta inget som får missas :P Se nu till att köpa din biljett, det är ju redan slutsålt över allt!

Har eller ska du på någon festival i sommar? Vilken festival får man inte missa i sommar?


LUNGINFLAMATION

Jag hade feber och mådde bajs hela veckan efter studenten vilket senare visade sig vara lunginflamation. Så nu äter jag penicilin och får varken träna eller vistas i solen, samt att jag sitter och hostar upp allt jag äger och har innanför mina revben. En jävligt whicked början på resten av mitt liv kort sagt.
Dock så är jag lite bättre nu då jag åtminstone slipper febern. Jag var så bra att jag kunde vara med på annas "nu-är-jag-hemma-fest" vilket var otroligt trevligt. Sjukt kul att du äntligen är hemma nu baby!

Nu ska älskling och jag titta på lite Family Guy (loves it) innan det är dags att nanna, så god natt guys!

Student bilder

Här kommer dom få bilder jag lyckades ta med min kamera under studentveckan. Det hela började med mösspåtagning, sedan studenten för att sedan avslutas med bal. Enjoy!

                 

                  

                 

                


Det finns mycket bättre bilder ifrån studenten, med dessa var de enda jag lyckades fånga.. Får se om jag lyckas få tag i några bättre senare! :)

Se SHREK 3 häär!!

denna länk kan du kika på Shrek 3 utan att ens behlöva ladda ner den och ta plats på din dator. Filmen är som alla tidigare shrekfilmer så hiiimla rolig och klockren. Jag kan verkligen rekomendera den. Tyvärr finns inte filmen med svensk text ännu, men kan man engleska så ska man verkligen titta på den. Shrekbebisarna är SÅ söta!! Ops vad mycket jag avslöjar :P


Hemkommen!!

Det var ett tag sedan jag kom hem ifrån Bulgarien, men eftersom jag direkt efter detta tog studenten så har jag inte kunnat skriva på ett bra tag. Detta ber jag om ursäkt för, men här kommer hur som hellst de utlovade bilderna ifrån resan!

               

                             

                                

                               

Snart kommer det lite bilder ifrån studenten och eventuellt ännu fler bulgarienbilder :)