Grekisk takeaway till idol ikväll.

5785b3f63bec0281baa1cc864a8be001.png

Grekisk takeaway till idol ikväll. Vi har en bra kväll!


finaste utsikten ifrån dagens lunc

7e14d4cb78c78a51c0ca9fa01cb1152a.png

finaste utsikten ifrån dagens lunchställe, gondolen. Här ska jag börja äta mer! Vackra vackra stockholm!


afterwork-kidnappning med Rikard s

0-52e5bd93ceabcb86e6f74e555fc6c308.png

afterwork-kidnappning med Rikard som jag ska dela skrivbord med från och med måndag


Så här går det när man blir tvångs

077d655267d5630528911d54db071abf.png

Så här går det när man blir tvångsfotograferad mot sin vilja. Jag är nu en stolt ägare till ett not so cool passerkort. Note to self: lägg 5 minuter extra på håret, även om du är trött och inte orkar, konsekvenserna kan bli oanade annars.


CRAVINGS!

Jag är riktigt sugen på en Tack-Gud-för-att-det-är-fredag-burgare med Jack Daniels-dressing. Det är ju trots allt fredag, man kanske skulle ta sig en rackare idag... Mmm...

Hemlösa en fredag

Vi är kontors-lösa idag, jag och mina kollegor. Vi sitter inklämda i en mysig konferenslokal på huvudkontoret, jag känner redan nu att detdär med arbetsro är uteslutet.

att sossarna inte har någon egen p

3fdb5c86749210bb50c6d36f90ec3f20.png

att sossarna inte har någon egen politik är ju ingen överraskning, men nu har partiet tydligen börjat plagiera moderaternas politik ordagrant. Ibrahim Baylan gav svar på tal och sa att det är okey att göra så så länge som man håller med om det man plagierar. Han är rolig han, den där Baylan..


Sentimentalt

Ska snart stänga av datorn för sista gången här, men eftersom jag inte har jobbat här speciellt länge så känns inte det heller så sentimentalt. Men denhär bilden däremot, den gör mig sentimental som fan.På den tiden så var vi två personer som försökte göra varandra lyckliga.

En ny bostadsbluff

Ingenting att göra ikväll? Jag har tipset! Du kan roa dig med att kontakta fröken Shelly Svensson som påstår sig ha en kanonfin lägenhet i Stockholm som hon vill hyra ut. Jag kan med nästan 100% säkerhet säga att hon kommer berätta att hon är utomlands för en längre tid, hon kommer be dig att maila på engelska och hon kommer be dig föra över pengar till UPS som kommer ge dig en nyckel. Testa! Det kan bli kul! [email protected] ska ni maila till!

Lycka till!!

Mobilgalan

Det fanns en tid när tekniknörden Olga kunde allt om alla mobiltelefoner som fanns på marknaden, helst ett år innan dom släpptes på marknaden. Nu ligger det inte till så, kunskaperna försvann i takt med att åren gick, och nu kan jag faktiskt stå på The Phonehouse och vara imponerad av alla ännu bättre kameratelefoner med ännu häftigare funktioner. 

Anyway, jag fick en inbjudan av Metro Teknik-grabbarna att följa med på Mobilgalan 2009 (wow...) Tydligen så ska det finnas minst två skitsnygga tjejer som jag ska agera wingwomen inför.

Nu flyttar vi.

0-791f3b8d022c3c7003c5f7534afab150.png

 

Sista måltiden på munchenbryggeriet innan flytten. No more overpriced lunches!!

 


Mathias

0-149f7f37082409bd84f52ffe80dff81f.png

 

Min konstiga kollega mathias har en dataskärmstorkar-pryl. Jag är helt förbluffad! Kolla glädjen han utstrålar när han får använda den också :)

 


Hoppfulla jag


SNÄLLA GE MIG MITT DRÖMBOENDE!!! bara gör det!

Min soffa?Jag tror att jag har hittat den..

Mitt otursföljda lägenhetssökande verkar ha vänt!!

Igår vände det! Jag var och tittade på min drömlägenhet som skulle hyras ut till ett rimligt pris med fantastiskt läge. De enda seriösa erbjudandena jag har fått bortsett ifrån detta är inneboende i en tvåa i Vårby (där ungdomarna löper amok varje natt enligt tv4-nyheterna). Jag vill inte vara inneboende i en tvåa, jag vill ha ett riktigt hem.

Om det finns någon högre makt så tillber jag denna nu, snälla snälla snälla var sjysst mot mig!!

Stöldgods!

4f40b12cbb005e86c8de06d54b5288b6.png

 

Hej pojkväns mjuka halsduk. Det är mig en ära att få sno dig idag!

 


Money money money....

3c81aa39424b0fa0f6cf7162ab21ebea.png

 

Hej pengar! Jag trodde att ni var bortslösade sedan länge, men i själva verket låg ni och väntade i en gammal jackficka. Det är välkommet!

 


Mikaela Bergström som inte kan svenska...

... skickade ett fejkmail ifrån UPS med ett kontonummer. Tydligen så ska UPS ha en service där dom levererar nycklar till olika människor med två dagars ångerrätt, man får alltså kolla på en främmande människas lägenhet och äga nyckeln till den i två dagar och sen ångra sig. Och ångrar man sig så får man tydligen alla pengarna tillbaka. Det där lät ju hur smidigt som helst! Lite konstigt bara, att ingen på UPS i Sverige känner till den fantastiska tjänsten. Tokigt!

Jag hatar lurendrejare

Och just nu förföljer dom mig.. Så fort ett behov blir så stort att det i det närmaste kan liknas vid desperation, då dyker även lurendrejarna upp. Jag pratar om bostadsmarknaden i Stockholm.

Mina erbjudanden hittills:

En ingenjör vid namn Mikaela Bergström, som har en STOR och fantastisk lägenhet mitt i stan kan skicka sin nyckel till mig om jag bara sätter över 15 000 kronor till hennes konto. Tilläggas bör att hon inte har någon telefon jag kan ringa till och hon kan ingen svenska. Mikaela Bergström kan ingen svenska och vill bara ha lite pengar i förskott till sitt konto. Sjysst! Och sen får jag nyckeln, inga konstigheter!

En "mäklare på en stor firma" ringde och berättade att han har kunder som varit missnöjda med budgivningen på sina lägenheter och nu har lyor som står tomma. Den här snälla mannen som inte kan ge mig sitt namn, namnet på företaget han jobbar på eller något telefonnummer till sig kan tänka sig att hjälpa mig om vi träffas och "kommer bra överens". Om jag är "medgörlig" så skulle det inte vara några problem. Och på frågan vad han hade tänkt sig i betalning så var det omöjligt att svara då allt beror på hur mycket tid han lägger ner i detta arbete, men att en avbetalning skulle gå att fixa. Snäll kille dendär anonyma mäklaren. Tänk att människor ställer upp såhär i kristider ändå. ÄCKLIGT!!!

Häst-Simon

 

Simon ringde till mig på sin ridtur idag. Det är så jävla tråkigt att skritta sa han, så jag tänkte ringa dig. Skönt att prata med honom, jag hade fått för mig att vi var lite ovänner för ett slag. Men det är det här som är det fina med killkompisar, långsynthet existerar inte!

 


Sista måndagen

Nästa vecka så jobbar jag inte på Mÿnchenbryggeriet mer. Jag har haft fem bra veckor på kontoret här, men nästa vecka så knallar jag bara lite längre upp på gatan för att komma till mitt jobb.

Gucci

38e71a081b3829545d754dfa9946f3d4.png

 

handskrivet tack och hoppas du trivs med din snygga väska-brev ifrån gucci. Häftigt!

 


Det var som tusan, det fungerar!

0-6bbfc639a8eaab98ea4624188fdd2d1c.png

 

Det var som tusan, det fungerar! Då ska ni även få se min favorit distriktsordförande, ingen mindre än Klas (tror inte att man kan vara mindre än honom när jag tänker efter) Dalarna har fått en grym styrelse, nu vinner vi val!

 


tekniken har inte varit min vän de

-f25704747fc794275ec3cd1fa4a65fc.png

tekniken har inte varit min vän denna helg, jag insåg just att alla mina inlägg som jag försökt skicka med mobilen har stannat kvar i just mobilen. Då jag inte vet om detta kommer komma upp så lägger jag inte ner mer själ i det än så här, jag bjuder på en bild på stockholms ärligaste uteliggare.


inlägget som aldrig kom fram i fredags

4cc231649bf6432806669abc68e2c5d7.png

 

Hejdå-fika med en snygg kille, om man ändå kunde få ha det såhär bra varje dag... Oh wait, I do!!

 


7%

Dalarna är vackert!

9% kvar

av mitt batteri, och jag bara måste dela med mig av en tanke. Jag inser att jag knappt har lämnat södermalm på nästan en månad. Isolation a la träna-jobba-sova. Nu är jag i Dalarna!

SJ

Det är ett myserium varför det aldrig funkar som det ska, idag är vi i tid (hittills) men då fungerar inget eluttag istället.

Nu: 78% batteri kvar och en hel del jobbgrejor att ta itu med.
Sen: MUF Dalarnas extrastämma, ikväll ska styrelsen som ska leda Moderaterna i Dalarna till valseger utses!

Spärrat mobilabonemang

Min telefon är spärrad!!

hon - "du har inte betalat din förra faktura"
jag - "men jag har ju autogiro, det ska ju dras varje månad??"
hon - "ja, men vi har haft lite problem med det på sistone"
jag - "tycker ni inte att ni borde informera mig om detta??"
hon - "jo, vi skickade ett sms förra veckan"
jag - "jag har inte mottagit något sådant sms"
hon - "du är inte den första som säger det, vi har nog haft problem med det på sistone"
jag - "skämtar du? ni kan inte spärra mitt abonemang utan att jag har fått en möjlighet att veta att något är fel"
hon - "vi har rätt att spärra abonemanget om betalning, det står i avtalet. det är på ditt ansvar att se till så att pengarna kommer in"
jag - "JA MEN SÅG JAG INTE TILL ATT GÖRA DET DEN DAGEN JAG TECKNADE MIG FÖR AUTOGIRO???"

Jag hatar Tre!! Helt inkompetenta, allihopa!!!

Inget mys med en man i rött

Jag fick inte mysa med en man i röda manchesterbyxor igår, det blev en tur till Jacobsberg för att hämta en mobiltelefon som blivit lagad istället. Jag kan, hör och häpna, för första gången på snart ett halvår prata i min telefon utan att behöva ha högtalarfunktionen på!

Grattis medresenärer i stockholms länstrafik!

DaaaalarnaBiljetten är bokad och folkdräkten är nerpackad, i helgen ska jag dansa daladans!

manchesterbyxor...

...på snubbar, det är hett! Det är inne! Min snubbe har två par, dom på bilden ifrån igår. Idag ser jag fram emot att få mysa med min snubbe i vinröda manchester. :)

Jag är så klen

I måndags så gick jag på ett nybörjar-yoga-pass. Vad vi gjorde var att rulla runt på en matta i 55 minuter, det var töntigt! MEN JAG HAR SKITONT i heeeela kroppen både igår och idag. Jag måste vara den klenaste människan som någonsin har satt sin fot inne på SATS

byxprovning på nk ikväll

5e5a3571e9694090fc6ce97b7b574209.png

byxprovning på nk ikväll


Prag is calling

Syster fyller år snart, och jag önskar så att jag kunde vara där... Vänta, får jag bara säga något? JAG HAR EN SYSTER!! En syster som dessutom tjatar öronen ur papi om att hon vill ha mig där. Underbara känsla!


NU KOMMER STARBUCKS HIT!!

Någon har lyssnat på mina böner!!! Nu kommer Starbucks ÄNTLIGEN till Sverige!Jag kommer att ta en flygtaxi till Arlanda i början på nästa år när det öppnar, enbart för att köpa en ohutligt dyr latte redan exkluderat taxipengarna i Sverige. Jag har nämligen varit en stolt medlem av Facebookgruppen "Bring Starbucks to Sweden" i snart två år. Ha(latte-)lulja!

Desperata hemmafruar

Igår var en eftermiddag i hemmafruarnas teckan, men inte för mig. Jag kom hem efter en lång dag på jobbet följt av ett träningspass till min lilla hemma-man som hade städat hela lägenheten, tvättat och bakat pajer. Jag är så jävla lyckligt lottad.Hemmafru-feelingen toppades med ett avsnitt av serien till smaken och doften av nybakad paj.

Olga trivs

Jag gillar det här, mitt jobb är så kul! Klockan är fem och jag vill inte gå härifrån! Hur sjukt är inte det? Jag tror att jag har världens bästa jobb. Visste inte att man kunde trivas så här bra med sina arbetsuppgifter!

Men, jag måste faktiskt gå nu... För jag har ett träningspass inbokat på SATS! Heja mig, snygg och smal till beach 2010!

Skatteverket

(jag känner igen det här för väl) JAG HATAR SKATTEVERKET!!! inkompetens, slöhet och stöld är vad de sysslar med på detdär bygget, inget annat!!

Jag har mina nya jeans på mig

Och min fråga är enkel, är det fel att tända på sin egen rumpa?

Distribution och distribueras

Det är två jävligt svårstavade ord när man har bråttom!

Nu kan nedräkningen börja

Snart är det vår! Våren börjar på min födelsedag och min födelsedag är om exakt 6 månader. Det ska jag nog fira, ett halvår kvar till vår, kan man inte fira det?

Mer helg

Jag kan inte rikigt släppa helgen utan lägger upp en till bild ifrån helgen där min sjyssta outfit syns också!


inlägget som aldrig kom iväg del 2

48168d163867e3c2885b8a97dd3315b0.png

 

Olga och Sandra på återträffen med Lifeleader Academy. Sötare tjejer tror jag inte att det finns!

 


inlägget som aldrig kom iväg

1f441561c79e59a1634e4ada737f0197.png

En riktigt söt och tjock söndagsbrunch på casinot i söndags med min man. * efter att bilden togs så vann vi tillbaka alla pengar vi lagt på brunchen och lite där till

 


måndag morgon.

 

Regnigt, kallt om fötterna och fortfarande mörkt ute när jag går till jobbet. On top of it all så försov jag mig och är sen till jobbet. Men allt blir lite trevligare under ett tjusigt paraply! Det köptes i USA och invigs idag. Och sett underifrån så kan jag stolt säga att det är det snyggaste paraplyet jag har sett i stan idag!

God morgon!

 


här har vi komikern som ställer up

6dea664f869e366b1a9327e56688996c.png

här har vi komikern som ställer upp för fotografering.


Lifeleader-middag på nordic light.

66a53f39b178a36e7994f6004ee96d1c.png

Lifeleader-middag på nordic light. Damerna har precis ätit thaikäk, nu har vi privat standup av förrförra årets bästa kvinnliga komiker. Fortfarande jävligt rolig!


någon har blommor som står och vän

0-1a9844b628bfdf401bc069c7117ea13b.png

någon har blommor som står och väntar som tack (inte jag)


någon har varit en ängel och vikt

0-78942fe874c22489c5a95c1ea9cfa89e.png

någon har varit en ängel och vikt mina kläder (inte jag)


carpooling med kollegan björn!

0-37983fde872197403767f3b3cf8806e8.png

carpooling med kollegan björn!


Sverigedemokraterna...

... har något form av stormöte idag nere i detdär landet som borde grävas bort idag (läs: skåne) Självklart har jag något jag vill säga som saken.

Så här är det: integrationen i Sverige suger! Socialdemokraterna har skapat ett samhälle där det endast är de 100% friska medelsvensson som har tagit sig igenom en skola som passar medelsvensson som ska jobba. Resten, däribland invandrare, ska helst stanna hemma och ta emot bidrag. Det sossarna glömde i sin fantastiska välfärdsekvation var att det kommer komma en dag då medelsvensson tröttnar på detta. Beklagligt nog har svenssons ilska vänt sig åt fel håll och riktas på invandrarna istället för på dom som faktiskt står som ansvariga för detta system.Inte så bra integration.

En halvtimme kvar

Sen är det helg och ledigt och sovmorgon och TJOCKISBRUNCH och sovmorgon och tjejmiddag och mys. Sa jag föresten att det är sovmorgon i helgen också?

Jag tror faktiskt att jag ska ställa klockan samma tid som jag har gått upp hela veckan bara för att kunna trycka bort alarmet och verkligen få njuuuta av att inte behöva gå upp!
Fredag eftermiddag

Kötiden är för lång för skatteverket, så de ber mig ringa tillbaka en annan dag. Har vi hört den förut? Jag hatar att betala pengar till byråkrati som denna. Fan vad bittert det känns, ända ner i maggropen!

Läsaren!

"Hoppas dem hjälpte dig lägga upp det i en K-försäkring och inte traditionell ålderspension. ifall det senare valet, reklamera!!!"

Du anonyma läsare med kunskap om pensionssparande: VA?

vuxenpoängen rasar in!

 

Här har vi min man som räcker mig dagens matlåda.

 


VUXENPOÄNG

Gissa vem som signade upp sig för att börja pensionsspara idag! ME ME ME!

Eftermiddagens belöning.

-74157c7f94056e57c57d1a5eebc037a.png

 

eftermiddagens belöning. Jag har en hatkärlek till gb-frysen på kontoret...

 


Lifeleader-VD

 

Lunchsällskapet för dagen heter sebastian, här har vi honom poserandes utanför den lilla restaurangen med dom utsökta crepesen.

 


Vad gör man då?

När systemet ligger nere och man inte har mycket vettigt för sig? Man läser debattartiklar!!! Hittade en underbar rackare som stödjer min inställning mot svininfluensan till fullo. Dom menar att endast riskgrupperna borde vaccinera sig och att vaccinering rent utav är farligt. Att alla i Sverige ska få vaccineras innebär att andra länder helt blir utan, även andra länders riksgrupper. Därför avstår jag! Jag är en stolt ickevaccinerad medborgare, så solidariskt av mig!

Vidare... Jag vill ha svininfluensan! Får jag det i unga år när jag är relativt frisk så kommer jag med strösta sannolikhet att överleva efter en kortare och mildare sjukperiod. Efter det är jag sedan helt skyddad ifrån viruset och behöver inte oroa mig när löpsedlarna om några år hetsar om influensan igen. Och när jag sen är gammal och skruttig och verkligen löper en reell risk att dö av ett virus så är jag liksom grön!

Jag ska ut och åka massa kollektivtrafik! Gör mig sjuk någon!

Läs den fantastiska artikeln
här!

Tekniken

Jag har snart jobbat i tre veckor på Metro, varav två som har gått ut på att jobba, och jag kan under den här tiden minnas två dagar när allt har fungerat som det ska, resterande dagar har telefon, dator, internet eller något annat väldigt tekniskt muckat med mig. Idag är det ett totalt nödvändigt program som muckar.

Ont i stackars kroppenIgår tränade jag och snyggkarin på gymmet. Det blev en riktig genomkörare, och dötrevligt med sällskap!

första snön faller över stockholm

70c70f14a9630fc67eace6d45e7bde65.png

första snön faller över stockholm


första snön faller på mig

0-5699f3891df552fcce6f2f2b256e7c4b.png

första snön faller på mig


I MADE IT vol.2

Ingen sömn på hela natten och allmänt dåliga förutsättningar till trots så sitter jag på kontoret idag.

I MADE IT!

Jag ligger hemma och tittar på Svenska Hollywoodfruar efter en kväll på gymmet! Unbelivable!

www.styr-ditt-liv.se

Hemsidan ska vara enkel, gräddvit bakgrund med lite brun text. snyggt! Ingen reklam, bara viktiga saker. Du loggar in på ditt personnummer och så kan du styre hela ditt liv. Jag vill ha en hemsida där jag kan boka tvättid och kolla när nästa möte är inplanerat. Jag ska kunna boka sats-pass och maila mamma på samma sida, jag ska kunna kolla saldot på kortet. ALLT ska jag kunna göra. Den hemsidanskulle jag vilja fixa! Tänk vad bra det skulle vara!

hejdå bilen

4f0dd2690b276e94cdf5ac4f501bd2b8.png


We sure had a lot of good times, gamla Bettan och Totte och jag. Det känns väldigt vemodigt att se Totte köra iväg i vita faran för sista gången. Hejdå fååården!

 


Det går inte så bra för det röda laget

Precis som förtroendet för Lagerbäck sjunker tillsammans med dåliga fotbollsresultat så sjunker även förtroendet för fru Sahlin efter dålig politik. Nu säger rykande heta mätningar ifrån Demoskop att ännu färre miljöpartister har lite eller inget förtroende för Mona, hur ska det toppstyrda rödgröna sammarbetet se ut när det inte är förankrat hos väljarna egentligen? Detta tänker jag följa med spänning!

Läs om resultatet av undersökningen
här

Hetsäta

Igår kväll slog det mig att det bara var en dag kvar på mitt gamla liv med mina gamla (läs:underbara) vanor. Idag är det måndag den 12, dagen då jag ska träffa min personliga tränare Carina för första gången. Mina två mentala förberedelseveckor hade gått för snabbt. Vad skulle jag göra? Jag hade inget val, fick lov att rada upp chipspåse och godispåse i knät och börja gotta mig.
Det var fint, idag kommer jag att dö!

GE MIG KOFFEIN

Måndag och duggregn... Sa jag att det är måndag? Hej kaffemaskinen!

Mysigt

Fotbollskvällen, jag hade mycket mysigt men ACK vilken besvikelse. Förlora emot Danmark igen? Då förtjänar vi fan ingen plats i VM heller.

Dagens inköp so far.

42d7ff4190fb266ad38fe177e125ee13.png

Dagens inköp so far. Byxorna och sminket, check! Jag skulle vilja tacka världens bästa christoffer som var en fantastiskt bra hjälp in the jeans-departement, hade inte klarat det utan ditt stöd ;)


VÄRLDENS ROLIGASTE MORGON

Av naturliga skäl såsom att detta är en offentlig blogg så kan jag inte gå in på detaljer, men detta har varit en väldigt givande morgon. Faktiskt jättekul! Hela min rätt så värdelösa uppväxt känns helt plöttligt jävligt värd! jag ska överväga att skriva vad denna extas handlar om. Under tiden som jag överväger detta så ska jag gå igenom mitt shoppinglista.


Christoffer bara sover och sover..

0-67574ecb8a5f68c05512227ec69667e5.png

Christoffer bara sover och sover... Själv har jag varit klarvaken ett bra tag nu, vad ska man göra klockan 8 en lördag morgon?


Helgens mission

Måste inhandlas

  • Jeans (helst två, ett par är ett krav)
  • En snygg kavaj
  • Smink och grejer
  • tjusiga örhängen
= en fattig olga!

Anmärkningsvärt

Min dåliga attityd idag. WOW! surare tjej får man leta efter, fyra irriterade inlägg i rad!

Fast i en växel

Finns det något värre än irriterande piano och trumpet-väntmusik i telefonen? Jag har suttit fast i en sån ett tag nu och jag hatar det.

Vad fan har Obama gjort för freden?

Obama, stolt vinnare av fredspriset. Men varför?

Genialiskt

Jag har ett nytt favoritprogram! Mammas pojkar! Det är det mest tragiska jag har sett, 30 svettiga och bystiga tjejer ska i tio avsnitt bråka om tre "åtråvärda" grabbar där deras mammor ska lägga sig i. Men, och här är den roliga tvisten, produktionsbolaget har lyckats hitta bottenskrapet. Bobby är min personliga favorit, han är runt trettio, inte särskilt attraktiv och kan nog inte ens byta toapappersrulle själv (han bor fortfarande hos sin mamma i ett hemskt pojkrum) Han jobbar som dörrvakt och ställde säkert upp i programmet för att kunna komma in på Stureplanskrogarna i en hel vecka utan att behöva köa. HONOM börjar tjejerna tävla och bråka om, det är genialiskt, LEDGENDARY!!

Sen blev det inte sämre när en gammal bekant ifrån falu-skogarna helt plöttsligt dyker upp och börjar bråka med strippan. På sitt knastriga dalmål börjar hon baktala strippan och hennes crew, och det ligger bråk i luften.

Vad har jag gjort för att förtjäna så fantastisk underhållning på en enkel torsdag?

döden

Om det finns någon jag skulle vilja skriva upp på min dödslista så är det följande

2. Roger
3. Titti
4. Gert

anledning? DOM ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGA OCH URUSLA. Jag hatar deras motgonprogram, jag hatar det!! gissa vilket morgonprogram som är på just nu... Thats right, rix morgonzoo, jippie!

FANTASTISKT!

En fyndig liten hemsida som enkelt beräknar hur mycket man tjänar på regeringens politik. Jag kommer betala hela 24% mindre i skatt efter att steg fyra i jobbskatteavdraget träder i kraft jämfört med vad jag skulle ha gjort på samma summa år 2006. Det är för att vara exakt hela 1 601 kronor mer i månaden.

Kolla hur stor din skattesänkning har blivit
här

tjuvlyssnar...

...på min fantastiska chef som står och presenterar ett förslag om en liten after work med Axwell och några andra grabbar här nu snart.

- Ja men ni vet domhär kända grabbarna ifrån Sverige, vad heter dom...?

skatteverket

"du är placerad i kö, beräknad väntetid är 43 minuter"

en enkel fråga, det ska inte behöva vara så svårt att anställa några telefonister till, dom får ju HUR mycket pengar som hellst. Det är min rättighet att få svar på mina frågor om mina egna pengar utav det statliga verk som tar mina pengar ifrån mig!!

Jag lyckades sätta på mig två lika

4a63f2ac73ef14c1a0049ac115e29612.png

Jag lyckades sätta på mig två likadana skor idag iaf!


klockan är halv två och jag ska hu

-dbb60c43d3230be9490e32e4bbece6d.png

klockan är halv två och jag ska hugga in på dagens första kopp kaffe, förbättring!


Minnet och kortet

Minneskortet med alla bilder ifrån USA, var tog du vägen?

Men verkligen?

Nu börjar firefox också mucka. KUL!!


ERROR

En jävldigt positiv Olga försöker sammarbeta med en jävligt negativ laptop idag. Det är verkligen INGENTING som funkar, ÅH jag är så frustrerad.

Antal samtal till datasupport hittills: 3

SÖT anhängare till nya moderaterna

0-6a43e2523770036dda095d89ac2a75ab.png

SÖT anhängare till nya moderaterna


att ställa upp för någon

Att lägga ner både själ och tid i att hjälpa någon som ber om hjälp, någon som gnäller om hjälp inte ges och någon som efter att ha fått hjälp inte visar tacksamhet. Det är mina senaste dagar, världelöst och jävligt sårande. Jag har stor lust att bara ge upp här. Ge mig en anledning att inte göra det snälla... Jag vill inte att det slutar här, men det är upp till dig nu.

öppna brev rocks!

Sahlin

Att hon är dålig på att räkna visste vi sedan tidigare, men att damen inte kan räkna ut vad hennes egen lön är bådar inte gott. Jag vill defenitivt inte låta henne ta hand om mina skattepengar!

Kolla här!

TRAUMA

Det värsta med att gå i skolan var defenitivt och tveklöst, helt utan konkurrens skolfotograferingen. Det var så jävlajävla hemskt, och nu fick jag en flashback som heter duga. Oförberett smög sig chefen på mig och sa att det var dags att fotografera för någon hemsida eller nått. DÖDEN! Det är ingen bra hårdag idag, och jag accepterade det och tänkte att man inte kan vara snygg jämt. Tänkte : jag ska ju ändå inte utsätta mig för något värre än en dag på kontoret, till det så duger håret. Men fan, så blev det inte så. Åh bilden blev så illa, inget att göra åt det. Det gjorde min fantastiska dag fulländad. Kan inte sätta på mig skorna OCH blir förevigad på bild med ett inte ok utseende.
godmorgon!

halvvägs till jobbet insåg jag mit

0-3e304863a4609cb72fa7d4c3b0a6ba02.png

halvvägs till jobbet insåg jag mitt misslyckande.


någon blev bortskämd med frukost p

0-642d3a84ad04703ea316004e6dc1488d.png

någon blev bortskämd med frukost på sängen idag (och det var inte jag) med tända ljus och allt! Det här med att äta frukost tillsammans med den man älskar är helt nytt för mig, jag upptäckte det igår faktiskt! Första frukosten! Sjukt! Men det var det mysigaste! Hej ny tradition!


Jag borde skämmas

Tio minuter kvar på jobbet och jag måste nu börja skjuta upp arbete till imorgon, ambitionsnivån var för hög när jag bokade in samtal att ringa imorse. Vilket misslyckande...

en glad kollega. Det är som ni mär

3fc60a69bfd3fba9c46f3bae35808e0b.png

en glad kollega. Det är som ni märker väldigt lite som händer idag. Det är måndag, vad ska jag säga? Historien bakom glädjen är ett blödande skavsår och ett par nya skor. Stackaren klarade inte ens av att gå till apoteket själv och började istället muta sina kollegor. Men vi hittade plåster nu. Så han blev glad nu. Det kanske inte var så läsvärt, vad vet jag. Haha, fan!


Fylleslag

Varför en fyllehistoria ifrån maj ska vara någon form av förstasidenyhet på aftonbladet.se kan jag inte förstå, men roligt var det. Take a look

Moi!

0-40892f0b50c9030c8d5beccb086a531c.png

Moi!


parmiddag hemma hos j&j, mys och g

4fa48610280dad8ce5ba8f081d7ca4d8.png

parmiddag hemma hos j&j, mys och gott!


regnigt stockholm i bakgrunden, GO

0-708d28ba0af36d50c066713ee6040e62.png

regnigt stockholm i bakgrunden, GOD skumpa i glasen. Skål!


Nu åker champagnen in i frysen på

0-73c81b8bc5cba2216b1b9f7a5cdf9558.png

Nu åker champagnen in i frysen på snabbkylning! Anledning? Min första och väldigt braiga arbetsvecka ska firas :)


MUF 20+ har samlat en uppsjö av de

7a1823ab6e460117b84c24a41876ffef.png

MUF 20+ har samlat en uppsjö av deltagare till sin utbildning som jag sitter på just nu. Temat är arbetsmarknad och jag sitter och förundras av hur stort intresset är. Heja MUF Stockholm!


vi tjuvstartar kanelbullens dag. E

-c2e1b60ec18c37d3766e9c53d93bba2.png

vi tjuvstartar kanelbullens dag. En fantastisk bakverk som verkligen ska ha sig en egen dag. Själv ska jag fira hela helgen! Med detta energitillskott som närmast kan liknas vid en kaloribomb så ska jag jobba klart denna arbetsvecka. Två och fyrtiofem kvar!


Sista dagen i tjänst

Det är fredag och jag ska börja ringa lite idag. HUR SPÄNNANDE SOM HELST! Det var så henmskt länge sedan jag var nervös inför ett säljsamtal förut, men nu jäklar pirrar det!

sista gången vi äter hämtmat ifrån

0-6d2e7b98914f99732bd45d5cd2760489.png

sista gången vi äter hämtmat ifrån indiska källaren.. Sorgligt faktiskt, förut var det indisk kväll minst en gång i veckan, men nu har dom tydligen höjt priserna.. OHUTLIGT DYRA indiska källaren borde det heta. :(


Här är en bättre bild! Man ser näs

2ca0ed77a2ab87d04c6bd2de159c7f81.png

Här är en bättre bild! Man ser nästan ostsmulorna han har i skägget!!


Det man inte ser på bilden är en k

0-3ab93d983c950c867629a994c3c57ce3.png

Det man inte ser på bilden är en knäppis. Stockholm kryllar av dom, och dom verkar hålla till på tunnelbanans gröna linje allihop. Dom är väldigt egendomliga domhär knäppisarna här i stockholm, men just den här knäppisen lyckas liksom sticka ut mer bo vad som annars är vanligt i knäppisars mått. Han drog nämligen fram en bit finare parmesan ur sin skinnportfölj som han började gnaga på, mitt där på tunnelbanan. Utav lukten att dömma så var det en vällagrad rackare också! En gourmet-knäppis! :)


Att ta tag i gamla löften till sig själv

403f9da0a7eecd835634155d2117aaa5.png

Det här kortet är mycket dyrare än jag har råd med just nu, därför har jag inget annat val än att börja träna. Jag fegade dock ur en aning när jag köpte det och ansåg mig själv behöva lite tid för förberedelse. Närmare bestämt två vekor åt mental förberedelse, men den 16 oktober börjar det gälla.. Då börjar jag träna, for real!!


DÅ: QUEEN OF BORTFÖRKLARINGAR

NU: har jag inget val längre!


Stor dag

Jag registrerade just min första order på Metro!! Grattis till mig! 6500:- närmare oktoberbudgeten!