En ny träningsform

Under frukostmötet i Uppsala idag så pratade jag och Caroline Garsbo om svindyra gymkort i Stockholm. Då berättade Carro om hennes metod för att stay in shape, hon springer i trappan. Inte bara när hon ska hem istället för hissen, utan hon drar verkligen på sig träningskläderna och springer upp och ner i trapphuset en stund. Det låter onekligen jobbigt och effektivitivt, och det är sjukt annorlunda...

I brist på trapphus hemma hos mig så får det nog trots allt bli en SATS-kort, även om det tar emot att pröjsa fem miljarder i månaden..

välbehövt mys

Igår treatade jag och Karin oss själva en total myskväll.
Bubbelbad i jacuzzin, bastu och ansiktsmask. Allting avslutades med att vi lagade middag för att sedan dra till MUF Stockholms kalas inne i stan. Karin är väldigt söt och hon bloggar på 
http://metrobloggen.se/karinpling

Annat vi har gjort: åkt moppe, rullat omkring i löv, spillt nudlar i sängen och tittat på bilder på karins bröst

Höstlöv

Idag har jag roat mig kungligt i kyrkparken i Östersund.

Det har kommit till min kännedom att kyrkparken är ett tillhåll för alla jävla alkisar i stan, men allt har sin tid, och idag är det billig student-öl på Oskars som gäller.

Olga Sokolova leker bland höstlöven
Olga Sokolova i Höstlöven.

Man borde ju veta..


Valet i USA...
Man borde ju veta vem man hejar på, vem man står närmast politiskt och så... Jag gjorde ett webtest
här för att ta reda på om jag är republikan eller demokrat. Det gick sisådär..
Den lilla pennan precis i mitten.. Det är jag.. :S

Karin på väg

Jag hamnade i Östersund.. Tanken är att jag ska jobba och inte göra av med så mycket pengar.. Lönen kom idag och jag känner på mig att det kan bli svårt.. :S Ett par jeans står i alla fall på inköpslistan.
När jag landade i Östersund så var det inte så himla illa som jag mindes det, men efter ett halvt dygn här så är det fan precis lika dåligt som sist. Tur att jag inte bor här längre :P

Karin är på väg hit!! Hon kommer på fredag vilket blir helt underbart :)

Flygbuss

Arlanda nästa.. Idag har MUF polisanmält sossarna för förberedelser av grov stöld. Det är Östros som vill höja skatten med cirkus 70 miljarder vilket helt klart bör klassas som grov stöld! :)

Skrapans ettårsjubileum

Jag ska på skrapans ettårsjubileum imorgon! Kom dit du med, jag tror att det blir bra!


impulsiv utgång

Det brukar bli bäst så.. Igår gjorde jag, Victor, Per och vår sugardaddy Myran stureplan. För mig gick det mycket bättre än sist, jag kunde för det mesta stå på benen och jag minns hela kvällen (wow) Det var kul!

Nu ska jag på photoshoot med MUF, vi ska plåta för höstkampanjen. Jag ska hålla koll på mina snygga modeller :D haha! Efter det väntar en del drinkar med lite dalarna-vänninor och med en och annan MUF:are. MYS!

Lång rast

Hur får man en Olga som redan har tusen par skor (varav 882 är sneakers) att impulshandla två par till? You give her an offer she can't refuse. Det var tag 2 betala för 1 på en nyöppnad butik i stan. Min näst intill sjukliga förkärlek till Adidas Sleek-serien kombinerat med att idag var en jävlaskitdag resulterade i dessa två fynd.Nu är jag redo för hösten :D

Skatesänkningen

Jag läste precis en helt hjärndöd artikel som expressen publilcerat om regeringens skattesänkningar..

De har räknat ut att en höginkomsttagare tjänar mer än dubbelt så mycket på sänkningarna jämfört med en låg och medelinkomsttagare. Det märks att median i Sverige är väldigt röd. Expressen lurar sina läsare att regeringen gör de rika rikare och de fattiga fattigare.. Om expressen skulle vara ärliga mot sina läsare skulle dom räkna på den totala skattesänkningen och inte bara detta tredje steg. Då skulle läsarna få en sann bild av regeringens arbete..


gossip

Tydligen så ska det skvallras för att det ska var en läsvärd blogg, Totte: guden av bloggar har talat...

Jag känner att grejen med att syssla med gossip inte är något för mig riktigt.. Då har jag hellre lite färre läsare på min helt meningslösa blogg, men behåller de vänner jag har..

Godnatt!!

Skam den som ger sig

Jag ska på en demonstration mot FRA-lagen idag, än är inte fajten över. Den hålls på Norrmalmstorg idag från 11.30, kom dit och supporta om du håller med om att FRA-lagen är onödig och sjukt inskränkande på individens frihet!

usch

Nu ska jag ta mig hemmåt i mörkret.. Hemskt deprimerande!

Jag har bestämt mig för att plocka fram höstjackan imorgon, och har ni otur så blir det ett modebloggs-inlägg imorgon :P Haha!

Samuel Adams

Kommer ni ihåg min pinsamma Nigella-imitation som det har gjorts en filmatisering av? Det var ju en tävling som Suzannes PR-byrå Tactiq hade, och idag fick jag ett glatt mail om att jag hade vunnit den. Jättekul verkligen! Ett helt annorlunda extraknäck, men sjukt kul!!

Tiden går så fort

Jag har precis invigt mitt tredje månadskort hos Stockholms Länstrafik, det är numera mörkt när jag åker hem efter jobbet och jag kan inte längre sitta och tjuvröka barbent i trappen om nätterna.

Fan vad tiden springer ifrån mig..

Söndag

Bakfyllekäk med en hel del skvaller och skratt i Västerås. Gårdagen var jättekonstig och det var jättekul att summera kvällen över en bakis-lunch med Elin, Folke och Fredrik, hahaha! Sen åkte jag och Fredrik till Stockholm där jag for hem. Jag har varit så sjukt duktig idag, tvättat och städat verkligen hela dagen. Nu är jag klar med jättemycket, det fattas bara en hel det hyllor, en större säng och lite krokar, sen kan jag verkligen bo här!

Lite bilder ifrån gårdagen:

 


Live från bilen

Stockholm har en allvarlig brist på snygga människor! Jag har länge levt i tron om att Sverige kryllar av good looks, men efter en hel dags spanande så måste jag säga att jag är överbevisad.. Jag hade fel! Nu åker jag snabb bil till västerås där massa kräftor och öl väntar på oss. Men framförallt så väntar matilda och gänget, MYS!

After work som spårade

Det spårade totalt!!

Vi startade på Soft kök och bar med hela gänget. Därifrån drog jag och cheferna till O baren på sturehof för att sedan avsluta allting på Solidaritet. Det var helt cp!
Jag har fortfarande inte återhämtat mig, och klockan är snart 8..

Nu: bakismys med film
Sen: headhunta modeller till MUF's höstkampanj
Sist: kräftskiva och kärt återseende av min Matilda.

olga sokolova matilda eriksson
Jag och Matilda i Roppes bagagelucka. Sommaren 2008, vart fan tog du vägen?


Under luggen över brillorna

Som ni har läst tidigare så har höst-deppen kommit över mig långt mycket tidigare än önskat vilket tog sig i uttryck av en ny lugg. Väldigt oigenomtänkt och impulsivt, men jag insåg direkt efter att det var klippt att jag hade saknat den. Så nu är det jag och min vän, luggen, mot världenNormala människor

Igår umgicks jag för ovanlighetens skull med vad jag vill kalla normala människor, alltså helt vanliga ungdomar i min egen ålder. När jag idag, dagen efter en normal kväll kommer hem och slår på tvn och väljer SVT2 att titta på, där Peter Hultkvist och Calle Bildt (guden) står och debatterar utrikespolitik så får det mig att börja fundera.. Detta är något jag inte skulle reflektera särskillt mycket över en vanlig morgon, men just idag när jag för ovanlighetens skull träffat normala kids så inser jag vilken jävla nörd jag är.

Nej, jag efterlyser nu fler normala människor i mitt liv!

tuuuben

Olga på youtube igen:En liten reklamfilm för utbildninigen jag gick i sommras.

Lifeleader academy, två fantastiska veckor tillsammans med helt fantastiska människor. Rekomenderas varmt för alla tjejer som vill lära sig mer om ledarskap och personlig utveckling. Jag har själv genomogått en hel del spetsutbildningar för ledare inom några olika organisationer, men detta slog allt med hästlängder. Mer om utbildningen hittar du
här

bonding time

med arbetskamraterna, film idag och after work med svenskan-kortet imorgon :)

När man sitter och jobbar vid en dator mellan 14-21 så har man väldigt tråkigt. När alla bloggar är lästa, den egna bloggen är uppdaterad, facebooken är kollad 1000 gånger och alla mailen besvarade så sjunker standarden på surfandet. När min chef myran sen kommer in och visar en väldigt iq-befriad men ack så mysig sida vid lunch, så har jag fastnat.

Känner du dig också iq-befriad idag? kolla in
denna (finns även en bunt andra mario-spel i fliken på botten.. )

Kaos och panik

Men det finns inget ont som inte har något gott med sig, det är väl så man säger?

Mitt i paniken så vågade jag. Egentligen så kunde det inte ha gått på något annat sätt, det var liksom så självklart.. Jag var bara tvungen att fatta det själv. Och nu har jag fattat!!

Jag har russinfingrar, mer kan jag inte säga just nu.. :) (lurigt leende)


Vi är förlorade

Som håkan sjunger.. Håkan vet nog allt! Jag har ett jättestort problem! Jag har nog förlorat en stor del av mig själv. Jag kan för första gången i mitt liv inte säga att min ideologi är helt och hållet bra. Det finns en spricka.. Det jag tror att jag försöker säga är att liberalismen kanske inte har svaret på allt.. När det gick upp för mig (en fyllediskussion i lördags) så förnekade jag det. Men jag har inte kunnat släppa det och har blivit tvungen att erkänna det för mig själv nu. Jag är HELT förstörd.. Jag trodde att jag visste allt förut, men nu vet jag helt plötsligt ingenting.. Olga goes seriously deprimerad

morgongympadå: studsmatta
nu: kampanj

Min vän sandra

Fikade jag med idag, helt underbart att få en uppdatering av hennes liv. Dessutom så tvingar hon mig att fundera på vad jag själv håller på med. Hon får saker och ting att klarna! Man behöver en andra hjärnhalva i form av en vän ibland :)

Resultatet

Jag har pillat med html-koder hela kvällen, detta är resultatet! Ett galet sommrigt utseende, men jag klarar verkligen inte av en höst ännu!!

Paniken slog in när jag insåg att jag inte kan uppdatera utseendet mer. Troligtvis så har jag råkat spara något fel någonstans som jag aldrig kommer hitta.. Så folks... Detta är utseendet för min blogg för all framtid, oavsett årstid :)

Det jag vill ha sagt är att någon häftig människa som kan något om html-prylar gärna får träda fram och försöka hjälpa mig :)