Dubbelmoraliskt och oigenomtänkt

Igårkväll rapporterade SVD om brända svenska flaggor i Pakistan. Människorna där vill visa sitt missnöje över den bild på Muhammed som rondellhund som publicerats i Sverige. Nu har även dessa upprörda människor brännt upp en docka som föreställer Fredrik Reinfeldt. Jag tycker att det är trevligt att man är villig att lösa konflikten som har uppstått.
Det är ju helt sjukt att de eldar upp en docka som föreställer Sveriges statsminister, vad många dörrar man öppnar upp för att lösa konflikten, vilken väg man skapar för ett sammarbete och för en förståelse.
HERREGUD! Vi ritade av er gud, nu bränner upp våran statsminister...

Läs om det inträffade
här

MUFs arbetsstämma 2007

Sitter just nu på Moderata Ungdomsförbundets arbetsstämma 2007 som avhålls i Sundsvall.

Under gårdagen dabetterades om allt ifrån åsiktsfrihet och hemmbränning. Många bra motioner har skrivits och mycket klokt har sagt. Vi satt så sent som till klockan 23.30 och hade natt plenium. Detta inte utan att fundera på vilka otroliga ungdommar alla som är här är. Vad är det som kan få över ett hundra ungdommar att sitta ända fram på småtimmarna och debattera om homosexuellas rätt att ingå äktenskap? Jo, alla dessa ungdommars genemnsamma nämnare är att de alla brinner för varje människas rätt till sitt eget liv. Alla dessa ungdommar vill att var endaa invånare i vårat avlånga land själva ska få bestämma vem själv vem man vill gifta sig med, man ska få ha vilken åsikt man vill om vad man vill och man ska få stoppa in vad man vill i sin egen mun.
ÅH det är så vackert! :)

kan inte lägga upp några bilder just nu eftersom datorn inte vill aktivera sin blutetoothenhet riktigt..