miami beach

Efter en tur till key west så har vi nu gjort ett längre stopp i miami beach. Här ska vi göra stranden och festa lite. Vi ska även springa in på miami ink och hälsa på AMI!! (wow)

Nu : Stranden!!

Dunkin Donuts

- Din raddare i noden!

Sitter pa Hilton i Fort Lauderdale dar vi ska overnatta en natt pa var resa ner till Key West. Nu ska vi nattbada i havet for forsta gangen.

Wet'n Wild

Just nu sitter jag på hotellet i Orlando och tittar på soluppgången över staden. Igår avverkade vi två Disney-parker, och idag ska vi till äventyrsbadet Wet'n Wild. Det är helt galet varmt här, men mitt på dagen så kommer det alltid ett skyfall som svalkar ner allt för en stund innan det sen blir hett igen. 

Jag trivs här, i USA får man äta hur mycket man vill utan att någon tittar snett. Det betyder dessvärre att mina 59,9 snart är ett minne blott. Men vad gör det när jag har så mycket god snabbmat i magen :)Dyngsura på väg hem ifrån disneyland. 

How you doing?

Jag abosolut hatar den hälsningsfrasen, jag kan inte ignorera frågan utan vill alltid berätta hur jag mår. 

Just nu sitter jag och Christoffer på flygplatsen i New York och väntar på flyg nr två till Chicago för att sedan byta till det sista flyget som ska ta oss till Orlando i Florida. Man kan säga att ungefär allt som har kunnat gå dåligt just har gjort det, gått åt helvette. Mobilen glömde jag hemma, vi har blivit lurade av alla och stressat överallt. Men jag tror att det börjar vända nu, snaart så är vi på semester. Vi ska bara ta oss dit först!

Ett ställe jag kommer trivas på

Idag signerade jag ett livstidskontrakt som min nya blivande arbetsgivare kallade det. Jag ska börja på Metro, och där vill dom ha kvar mig länge. Detta blir en spännande och riktigt rolig förändring, för gud så trött jag är på SvD just nu. 

Nu: Packa så jävla mycket snygga bikinisar! Im going to Miami!!

Vad har hänt sedan sist då?

Jo det har hänt en massa skit, för pinsamt att skriva om. Det är mycket därför som jag bara inte har kunnat blogga. Men lite annat som jag kan dra mig till minnes är en hel del fantastiska vänner som jag har funnit. Folk kan vara ganska bra ändå, när det behövs och så! Sen har det varit prideparad, lika kul som alltid. Här är jag och finansministern på framtåg.

Olga och Anders

Dom fraktar valsedlar på åsnor i Afghanistan.

Ok, jag gör ett nytt försök att börja blogga igen. Men förvänta er inget revolutionerande, jag tänker hålla mig till meningslöst tjat om mig och mitt extremt händelserika liv. 

Idag är det söndag och jag tvingas titta på friidrott. En kul kille som heter Gay i efternamn kom just tvåa. Hans namnskylt ser lite rolig ut, det står Gay på den (!) Jag måste fnissa för mig själv, kan bara inte låta bli.