SEEEEEG!

FAN nu sitter jag här igen! (det förra inlägget glömde jag att publicera, så jag borde egentligen ha börjat packa vid 18 då inlägget skrevs.) Nu, två och en halv timme senare har jag kommit så här långt:

image156

I resväskan :
- Hårfön med locktratt (viktigt)
- Nya heels'en (kärlek)
- Nya adidas sneekers'en (KÄRLEK)
- Roxy bikinin (jag har höga förhoppningar på hotellet)
- Vinaren som jag vann på jobbet :)

Sen då??

Snart sticker jag

JAA självklart håller jag på att packa.. Och jag hatar att packa, så när jag borde packa så hamnar jag ofta på vid bloggen istället :P
Fast nu ska jag faktiskt anstränga mig och packa bra och mycket :D Jag åker till Gotland imorgon, till Visby, till ett hotell INNANFÖR murarna (viktigt) Räddningsaktionen som jag ska delta i heter "rädda MUF-gotland" och innebär kort och gott att MUF Gotland ska få igång verksamheten lite med vår hjälp. Vi som är vi heter Albin, Mattias, Rebecca och fröken Olga själv! (stjärntruppen, hahah)

NEJ nu ska jag packa!!

(samtidigt som jag lyssnar på
dagens favorit

LÖNEN

kom och gick :)

Helgen har jag tillbringat i stockholm, och det blev en hel del shopping. En supertuff klocka, en dösnygg skjorta och SKORNA fick följa med hem till Falun. JAA! det är verkligen drömskorna. Jag visste att jag egentligen inte borde ha gått in, men när jag gick förbi footlocker så sögs jag liksom bara in, och sen var jag fast! bild på skönheterna kommer sen nån gång! (JA det är adidas sleek såklart)

Nu måste jag packa upp, sen måste jag tvätta för att sedan avsluta allt med att packa igen.. gäsp!

Bäst just nu


Lyssna på världens bästa låt
här

Han är inte så jävla schnygg, men åh vad han sjunger bra. Lilla vincent!
Den har jag på repeat medan jag yrar omkring här på mitt rum och packar!


ännu en torsdag

Ja, vilket varierat liv jag lever. Jag skojar inte, men detta är kanske den tionde torsdagen på rad som jag sitter på mitt rum och försöker packa min väska.. Men nästa torsdag blir det andra bullar (HURRA!!) Då kommer jag befinna mig på Gotlandet :D Grängan, Albin, Rebecca och jag ska dit på räddningsaktion!
Men back to reality, vad sjutton ska jag ha på mig den här helgen?

image155

Det känns som att jag ha såhär bra koll på alla mina kläder just nu.. Åh jag döör!

FETTO!!

Idag fick muffinsarna ätas upp!
Jag åt upp muffinsarna, måde jätteilla MEN gick och simmade ändå.
Det gick inte så bra att simma :P hahahaaa!

image153

Åh! I desperately need a sovmorgon. Detta är dock inget som jag kommer få uppleva den närmaste framtiden.. gråt!



Jävla skithelvette!
Jag går upp i vikt igen..
Inte så konstigt med tanke på vad fan jag stoppar i mig hela dagarna... Imorgon ska jag klä på mig fem tjocktröjor och gå ner till hälsoaffären och köpa någon dyr bantningskur (tröjorna är till för att butiksbiträdet inte ska kolla snett)
Avslutar med ett passande citat ifrån min favorit (L)

"It's my hot body, and I do what I want"
- Eric Cartman (southpark)

Vaknade...

...tiiiigigt tidigt av Soifias grattis-på-namnsdagen-sms idag. HOST HOST! :P haha! ni fattar vinken eller hur? ;)

Nu ska jag bli fräch för att sedan promenera (who am I kidding, jag kommer ta bussen tills sisst) ner till min kära gamla friskola (som inte välkommnar politiska ungdomsförbund på skolan eftersom skolan då skulle få en stämpel....) hahaha! men jag är inte bitter! MSU-falufri kan dom inte stoppa :D

Muffins

Ok jag är grym på att simma. Idag (på min tredje simträning på tre år) så simmade jag 50 rygg på 36,6. Att jämföra det med mitt personliga rekord på 32,7, då jag var utvilad och inte hade smällt i mig tre muffinsar innan betyder att jag är på gång. Jag är på gång som fan! Och så kunde jag inte alls starta heller, fick typ ryggplask och sjönk till botten innan jag kom iväg. ÅH vad många undanflykter jag har :P

Detta betyder att om jag tränar på bra, lär mig starter och inte tränar hårt i två timmar innan nästa lopp, så kommer jag att kunna simma sååå mycket snabbare! ÅH så roligt! :)

På Avestas gymnasium så värvade vi två nya medlemmar, helt hyffsat. Sen bakade vi muffins hela dagen! Dom muffinsar som vi lyckades rädda undan min sockersugna mun ska vi använda imorgon när vi drar till FaluFri och kör MUF-finns (fyndigt eey?) hahhaha!

image152

OK jag kan även erkänna att vi körde på shake 'n bake ( men vi gjorde typ 150 muffins, då får man fuska)

Borgerligt gruppmöte

med kulturnämnden har jag varit på idag. Kommunalpolitik är verkligen inte roligt! Stay out of it if you can!

Och min 19½ års-kris har bara blivit värre under dagen. Jag MÅSTE, i repeat, MÅSTE resa bort! Jag är så blek och uttråkad! Om du vill rymma bort med mig, vart som hellst, så är det bara att säga till! jag är inte svårövertalad just nu :P

Imorgon drar frihetsarmén (jag, allis och marie) till Avesta. Åh vad många medlemmar vi ska värva :)

Thats about it.. nu : sex and the city och sedan nanna

godnatt!

Dagens goda gärning

Jag har precis blivit medlem i Amnesty!

image151

Här har jag och Fia tänt ett ljus för alla avrättade människor i Kina.

Människor blir misshandlade, hemlösa och avrättade för att våra OS stjärnor ska ha en parkering att ställa bilen på under de Olympiska spelen. Det är sjuk och det är fel, och jag tänker protestera mot det!


Nytt i garderoben

Långkalsonger is the shit! Och när man ändå ska vara osexig,
varför inte gå all the way och köpa riktigt snygga (!)långkalsonger
Dessa underbara långisar handlade jag och Fia på Monki.
HAHA! och jag är ju först i Falun med att handla på Monki, right? ;)



 


image148


Jag kan erkänna att jag var nära att handla mer..
Hittade självklart adidas-skorna of my dreamsfast i blingbling-tappning.
Men det får inte bli fler skor denhär månaden, och jag lyckades stå emot frestelsen :)

Men PLUTTEN då

Jag : jääättepigg klockan halv fem på natten, kan inte sova. Moget!
Fia : BÄST!!
Boendet : fixat!
Livet : helt ok!
Fötterna : SMÄRTA!!
Citatet : Fia - "Jag orkar inte jobba i klädbutik,
man måste vara så himla trevlig då. Jag vill vara en sur kassörska på ICA!!"

Simningen : på G!




Åh! Plutt-sofia! Du är verkligen BÄST! jättetack för all hjälp denhär helgen! Nu har jag någonstans att bo, förhoppningsvis ett jobb och kanske bäst: jag slapp bli våldtagen och mördad av peddo-äckel-gubben! Jag säger det igen, TACK!
En mysig och dö-god tjejmiddag hann vi med också. Majsan, Mimmi, Amanda och Sofia på bilderna.

                          

image143
3973teg gick vi i jakten på mitt nya hem

det går undan

jag har slutat på vero moda idag! slapp min uppsägningstid och allt :)
så imorgon bär det av på äventyr!
ÅH det är så tråkigt att packa!

Ny-gammal favorit

Jag blir totalt döförälskad i nästan allt på denhär underbara sidan!! Det är en blandning av lite vintage och lite handgjort arbete, och allt är SÅ snyggt!
Jag önskar : 1. att jag hade ett speciellt utseende och kunde passa i coola vintage-kläder. 2. Att jag var rik och kunde köpa lite av hennes handgjorda grejer. Och slutligen 3. att jag skulle besöka jönköping snart där denhär underbara människans butik ligger.

Jag får nöja mig med att titta på sakerna på hemsidan, och här kommer några favoriter :


image142


Swimmers are better in bed

Så heter en facebook-grupp som jag gick med i för ett tag sedan, och numera så kan jag känna en större tillhörighet till den gruppen.
Nej, jag har inte varit med i typ sexinspectors, jag har börjat simma igen! Det är officiellt, Olga Sokolova goes QW (Qwarnsvedens triatlonklubb) hurra!!!
hahahaha! och vilken comeback det ska bli sendå! ojoj, håll i er säger jag bara! :P

Min shoppingrunda resulterade inte i något av allt jag skulle köpa, utan endast i ett par riktigt heta jeans, bilder kommer senare..

Nu ska jag sova, jobb och SIMTRÄNING imorgon!

(åh jag är så grym som tar tag i mitt liv)

Ledig dag :)

 Efter vad som möjligtvis kan vara den stressigaste dagen i mitt liv så är jag ledig idag. Det betyder att jag ska ha lite one-on-one-time med visakortet på stan :) Efter att jag har gjort stan ska jag (hör och häpna) på simträning!
Det är sant! Jag ska börja simma igen! Och nej, jag ska verkligen inte tillbaka till FSS! Jag ska provträna med Kvarnsveden idag, och jag är riktigt nervös! hoppas att det är så kul och bra som jag har fått för mig att det är!

Dagens mission på stan är följande :


  • en het väska
  • en het bh
  • en bra baddräkt

TÖNT!

ÅÅÅÅÅÅH så töntig jag är! Istället för att typ packa upp och städa lite när jag kommer hem från Uppsala så loggar jag in på facebook och bloggar. Moget Olga, moooget!


Hörn i Uppsala

Ok, min helg har varit annorlunda.. I fredags var jag på östgöta nation i uppsala med Amanda och Fia (och senare ramlade även Sebban in) huuur kul som hellst att träffas igen efter en sisådär två år? :) mycket skratt och dubbelhakor (!) blev det.. Ett litet urval av de bilder som togs kommer här:



                



I lördags var det utgång på People som hade premiär, med en riktigt mysig middag innan. Denna kväll fick jag lära mig allt om hörn. Visste du tex att hörn har två kanter, vilket då självklart gör ett hörn bättre än bara en sida. Och ett bord har ju då vanligtvis fyra kanter och således även fyra hörn, vilket givetvis är jättebra!
Sen fick jag även lära mig att mina "absolute move your body" vol 1 & 2 inte alls ska ligga och samla damm i något förråd eftersom det tydligen är the shit! hahahaha! Sist med inte minst så fick jag lära mig att pussmunnen är posen som gäller när man ska ta partyfoton! Här är resultatet av den kvällen :



             

Roberto Cavalli och packnings-problem

Idag släpptes Cavallis kollektion för H&M. Han är den fjärde i raden av H&M's gästdesigners som får tillverka en hel kollektion med plånboksvänlig couture. Underbart! Tyvärr hittade jag faktiskt inget plagg som ropade "köp mig, jag är allt du har drömt om och du kan inte fortsätta leva utan mig!!" Damkollektionen består mestadels av djurmönstrade tyger vilket inte riktigt är min grej.. Så lite rikare och inte ett dugg olyckligare har jag tagit mig igenom denna dag. :)

Nu sitter jag på min säng med laptopen i knät och tittar på Sex and the city-reprisen på trean (för övrigt: tack tv3) Under rumpan har jag i stort sett alla kläder jag äger och framför mig på golvet har jag en tom väska. Imorgon ska jag till Uppsala på reunion med simmarna, då är det riktigt nerdressat som gäller (för det ska det tydligen vara på klubb modem som vi ska på) och på lördag ska jag vara väldigt dressad helt plötsligt, då är det någon premiär istället.. Och den nya kjolen som tydligen är fin är ju utlånad! Det jag vill säga är att jag har noll kläder att ha på mig och det är lite av ett problem...
Jag ska sova på saken så får jag packa imorgon istället :)

Jag avslutar med mina två favoriter ur Robertos kollektion:


image131


TOPPEN!!!!

Jag sitter och tittar på nyheterna efter en hård dag på jobbet..
Nya skor blev det idag, men inte drömskorna.. Dom var inte så jävla sköna, och komforten vägde tygst i skoköpet idag.. Istället blev det dom klassiska Reebok Hi, fast med varmt och gisigt foder, det vill säga att jag köpta Snow-modellen. Supersköna och rätt snygga. Nu kan jag och hela faluns 14-åringar matcha, greeeeate!

Anyway.. Jag tittade som sagt på nyheerna, och då blev jag riktigt upprörd!
Dom rapporterade att Sveriges energiförråd är riktigt kasst, och blir det jättekallt så finns det risk för att man måste stänga av strömmen i delar av landet då det helt enkelt inte finns tillräckligt med ström till allihopa.. BRA JOBBAT SOCIALDEMOKRATERNA!!!! Det är år 2007 och det är elbrist, hur kan det komma sig? JOJUSTE!! kärnkraft var ju så farligt så ni var tvungna att stänga ner ett fullt fungerade kärnkraftverk i barsebäck innan ni blev av med makten... THANKS! Så vill man inte frysa ihjäl och dö av hunger i sin lägenhet i vinter så blir man tvungen att börja elda upp parkettgolvet i vardagsrummet och grilla korv på elden.

Jag tycker att strömtillförseln till Göran Perssons herrgård ska stängas av på en gång i en sorts förebyggande åtgärd!

Nåväl, mina nya skor :
image130


Upcoming shopping

Efter en lång dag i butiken är mina fötter DÖDA! Dom är så klena! Herregud, det är inte ens klack på stövlarna jag har haft på mig, whats up liksom?
Därför....
så har jag bestämt mig för att åka till kupolen imorgon bitti och köpa skorna med stort S!

Dessa skor har jag varit hemligt kär i sedan dom lanserades i Sverige, men jag har liksom inte haft samvete att köpa dom, fram tills nu! Jag måste ha ett par sneakers till mina stackars fötter så att jag orkar springa runt en hel dag utan att dö när jag kommit hem. Och skorna jag ska ha heter Adidas sleek. Jag säger som paris skulle ha sagt: LOVES IT!

image129


Bilder i det bruna

Min lediga dag idag! ÅH jag har blivit så förslöad denhär helgen! nåväl!
Idag var jag och Lina ute på äventyr! Vi gick ut i den bruna fula hösten och tog riktigt snygga bilder! Resultatet kommer upp här så fort jag får bildera.

Efter att ha suttit i en äppelträdgård full av ruttna äpplen och bruna löv, på en kall och fuktig träbänk iklädd endast en stor stickad kofta och röda pumps så kan jag uppskatta hösten litelitegranna. Bilderna blev riktigt bra, vi lyckades liksom få ut det lilla fina som finns kvar när hösten inte är färgglad längre, utan bara brun och tråkig. Lina var huuur duktig som helst!


Lycka!!


Den fösta snön kom igår när jag var på halloweenfest. Vips så blev jag en snöängel!
Helt underbart!!!


image128


Min kostym bestod av följande :

  • Klänning Jenny Hellström
  • Leggings Pieces
  • Benvärmare Pieces
  • Stövlar Wedins
  • Armband Pieces
  • Halsband Kicks
  • Änglavingar Dollarstore (!!)

Nytt i garderoben


image126




  • Skjorta Only
  • Kjol Zoul
  • Tights Pieces
  • Benvärmare Pieces
  • Armband Pieces
  • Halsband Kicks
  • Örhängen Chanel

(tillägas bör att detta är min gamla och ganska ohemska frisyr)


Min nya frisyr

Ok min frisyr är ett skämt! Håret är så kort och ser bara så fel ut. Grååååt!
Det är med andra ord hög tid att investera i en snygg mössa :P hahaa!

Idag skulle jag ha min första personliga styling på jobbet.. Jag hade verkligen sett fram emot det, MEN så blev jag sjuk!! toppen! Så hela dagen har jag tillbringat i soffan framför tvn. Fullt påklädd under ett duntäcke har jag legat och skakat av köld. Onajs!
Det är verkligen så synd om mig!
Och ännu mer synd är att jag troligtvis inte kommer kunna åka till riksdagen imorgon!
Patrik! Du får ha en privat rundtur med mig när jag blir frisk :)