Skatesänkningen

Jag läste precis en helt hjärndöd artikel som expressen publilcerat om regeringens skattesänkningar..

De har räknat ut att en höginkomsttagare tjänar mer än dubbelt så mycket på sänkningarna jämfört med en låg och medelinkomsttagare. Det märks att median i Sverige är väldigt röd. Expressen lurar sina läsare att regeringen gör de rika rikare och de fattiga fattigare.. Om expressen skulle vara ärliga mot sina läsare skulle dom räkna på den totala skattesänkningen och inte bara detta tredje steg. Då skulle läsarna få en sann bild av regeringens arbete..


Kommentarer
Postat av: Linus Korpi

Alla vet ju redan att det är sant Rika blir rikare och fattiga ska bli ännu fattigare

2008-09-18 @ 19:03:57
Postat av: Thomas Böhlmark

Konstigt då Linus att de fattiga blev fattigare och de rika rikare med sossarnas politik. När var det senast någon sänkte skatterna så mycket för de med lägst inkomster så mycket som nu? Om nu sossarna värnar om de med låga inkomster, varför lägger de då krokben på dem hela tiden?

2008-09-18 @ 21:39:02
Postat av: Linus Korpi

Vem har sagt något om att sossarna är bättre. Det är ju fan ett höger parti. När Borgarna talar så ska det låta så bra som möjligt. Dom har alltid gynnat de rika och så kommer det fortsätta vara!

2008-09-18 @ 22:23:48
Postat av: Linus Korpi

låginkomsttagare ska betala en avsevärd större del av sin konkomst i skatt än höginkomsttagare, det är vad eran politk handlar om.

2008-09-18 @ 22:35:39
Postat av: Thomas Böhlmark

Det gjorde de med den föregående regeringen, men det var längesen jag såg en regering sänka skatterna så mycket för låginkomsttagare. En relevant frågan är när folk dina led senast vurmade för att låginkomsttagare skulle få en sådan skattelättnad som de nu får.

2008-09-21 @ 09:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback